Amazon vendosi të punësojë një monedhë dixhitale dhe plumb të produktit Blockchain

Amazon vendosi të punësojë një valutë dixhitale dhe produkt Blockchain Lead 101

Gjigandi i tregtisë elektronike Amazona është duke zhytur gishtin e saj më thellë në kriptot dhe botën e blockchain ndërsa publikoi një reklamë që synon të punësojë një ekzekutiv të ri për të menaxhuar teknikën e tyre të monedhës dixhitale.

Pozicioni është për një 'Valutë dixhitale dhe produkt Blockchain Lead' të cilët "duan [s] për të përtërirë në emër të klientëve brenda pagesave dhe sistemeve financiare" të Amazon.

Grupi i Pranimeve dhe Përvojave të Pagesave të Biznesit po kërkon për një "udhëheqës të produktit me përvojë" i cili do të merret me krijimin e teknikës së monedhës dixhitale dhe Blockchain të Amazon dhe udhërrëfyesin e artikullit. Ato do të jenë të nevojshme për të punuar me kujdes me grupe në të gjithë Amazon për të krijuar udhërrëfyesin "duke përfshirë përvojën e klientit, strategjinë teknike dhe aftësitë si dhe strategjinë e nisjes".

Ky individ gjithashtu do të jetë i nevojshëm për të shfrytëzuar aftësitë e tyre në monedhën kriptomonedhë, bllokimin, Librin e shpërndarë dhe monedhat dixhitale të bankës rezervë (CBDC) në mënyrë që të "zhvillojë rastin për aftësitë që duhet të zhvillohen, të drejtojnë vizionin e përgjithshëm dhe strategjinë e produktit dhe të fitojnë blerja e lidershipit dhe investimi për aftësi të reja ".

Ndërsa një Diplomë Bachelor është një vërtetim themelor, zgjidhet MBA ose përvojë e krahasueshme. Kërkohen gjithashtu një minimum prej 10 vjet përvojë në menaxhimin e artikujve ose programeve, marketingun e artikujve, avancimin e organizatës ose inovacionin, së bashku me një kuptim të thellë të bashkësisë dixhitale / kriptovalutave dhe inovacioneve shoqëruese, për të përmendur disa kredenciale.

Vetëm bazuar në këtë postim, është e paqartë nëse Amazon po mendon apo përgatitet të prezantojë monedhën e saj dixhitale, ose si do të dukej kjo.

Në shkurt të këtij viti, Amazon sugjeroi se ishte e përgatitur të kontrollonte botën e "monedhave dixhitale" duke lëshuar atë që dukej një punë pilot me bazë në Meksikë.

Në një detyrë botuese për një Menaxher të Zhvillimit të Softuerit, kompania deklaroi se po kërkonte të "[ndërtonte] një ekip teknologjik për të ndërtuar produkte inovative pagese për klientët në tregjet në zhvillim", të cilin ata "po kërkojnë një udhëheqës për të na ndihmuar të fillojmë një produkt i ri pagese duke filluar me Meksikën si vendi ynë fillestar i nisjes "- një artikull që" do t'u mundësonte klientëve të shndërrojnë paratë e tyre [në] monedhën dixhitale. "

Lexo artikullin:  HaloDAO Custom AMM në Balancer V2 për të lehtësuar shkëmbimet dhe likuiditetin e Stablecoin jo-USD

Biznesi nuk bëri asnjë referencë për inovacionin blockchain ose kripto-tastet në atë kohë.

Cryptonews com në fakt është lidhur me Amazon për vërejtje.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju