Shpallja e PT Arena IV dhe çmimet me vlerë 750,000 dollarë

By Stan Peterson Botuar para 9 minutash Përditësuar 9 minuta më parë

VEMP – Shtresa 2 Metaverse

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive By Stan Peterson Botuar para 9 minutash Përditësuar 9 minuta më parë

Phemex Trader'& rsquo; s Arena IV, instalimi i 4-të i një (*) një prej konkurrentëve më të spikatur të tregtimit të kriptove, po shfaqet. nga ky konkurrent tregtar intensiv, grupe të shumta marrin pjesë gjatë luftës për pishinën më të mirë të shpërblimit dhe deri në 750,000 dollarë.

Me këtë rast interesant, sigurisht që do të ketë një qarkullim shpërblimi për grupet së bashku me investitorët privatë. të së kaluarës, në konkurrentët sapo numëruan profesionet e marrëveshjeve të përmbysura BTCUSD, por jo këtë herë. PT Arena, të gjitha marrëveshjet lehtësisht të disponueshme në sistemin Gjatë PT Arena IV mund të tregtohen Phemex counted. dhe të gjitha marrëveshjet janë menduar, investitorët mund të fitojnë ROI në të dy BTC-në e tyre

Që nga llogaritë tregtare USD. dhe grupi'& rsquo; ROI-ja e fundit ka shumë të ngjarë të llogaritet në bazë të cilësdo që zbulohet se është më i madhi. Të dyja (qoftë BTC ose USD). e stimujve privatë duhet të llogariten nëpërmjet akumulimit PnL në të dy USD, ndërsa llogaritë tregtare BTC. dhe pishinën e shpërblimit

Korniza e tij sigurisht që do të vazhdojë të jetë si konkurrentët e mëparshëm dhe të arenës, megjithatë ka një përfitim përfitimi të përfshirë për ata që transferojnë fonde direkt në llogarinë e tyre tregtare të marrëveshjes ndërsa kohëzgjatja e regjistrimit është ende e përsëritur. PT 25 2021 ––

Orar

9 nëntor 2021: 9 dhjetor 2021 8:XNUMX UTC –– Periudha e regjistrimit të kapitenit dhe ekipit

24 dhjetor 2021 8 AM UTC: Dhjetor Periudha e Konkursit 24 2021 ––

7 dhjetor 2022: Shpërndarja e çmimit Jan USD

për Pishinën e Çmimeve: E gjithë sasia e shpërblimit të pishinës varet drejtpërdrejt nga numri i përgjithshëm Detajet

Individët që regjistrohen me konkurrentët. e individëve shtesë që hyjnë në The, aq më e madhe është pishina e shpërblimit.PT Arena IV (USD)

PjesëmarrësitTotali i Çmimeve 200-499
3,000 500-999
14,000 1000-1999
43,000 2000-3999
86,000 4000-5999
236,000 6000-7999
354,000 8000-9999
600,000 10000-13999
750,000:

Madhësia e ekipit dhe kapiteni Shpërblimet e këtij versioni Detajet

Gjatë Konkurrencës Tregtare Phemex sigurisht që do të marrë stimuj bazuar në grupin e tyre'& rsquo; s dimension. Kapitenët e ekipit duhet të zhvillojnë një grup të kualifikuar Kapiten ekipi me të paktën 10 pjesëmarrës për t'u bashkuar me konkurrentët. e sigurisht do të marrë stimuj që ndryshojnë duke u mbështetur në grupin'& rsquo; dimensioni s. Ata për

Anëtarët e ekipitShpërblime 10 Kapiten
$ 300 20
$ 500 30
$ 700 50
$ 1,300 100
$ 2,500 150
$ 4,000 200(*) 6,000 dollarë
: stimujt e paradhënies janë përmirësimi më i fundit.

Shpërblimet e depozitave sigurisht që do të marrin oferta bonus tregtimi për të bërë parapagime adekuate në llogarinë e tyre tregtare të marrëveshjes. Detajet

Këto parapagime duhet të bëhen gjatë gjithë kohëzgjatjes së regjistrimit. Pjesëmarrësve, këto oferta bonus sigurisht që do të shpërndahen pasi konkurrentët të kenë përfunduar.

Lexo artikullin:  Crypto e Koresë së Jugut: Watchdog ndalon VASP të tregtojë shenjat e tyre amtare

Depozitoni USDT

0.01 –– 0.02Depozita 500 –– 1,000DepozitaBonusi i tregtimit
10 USD 0.02 – – 0.05 1,000 – – 2,500
20 USD 0.05 – – 0.1 2,500 – – 5,000
30 USD 0.1 – – 0.2 5,000 – – 10,000
50 USD 0.2 – – 0.5 10,000 – – 25,000
100 USD 0.5 – – 1 25,000 – – 50,000
200 USD 1 – – 1.5 50,000 – – 75,000
500 USD 1.5 – – 2 75,000 – – 100,000
800 USD 2+ 100,000 +
1,000 USD mund të bëhet një duke punësuar investitorë adekuat privatë.

Formati i Konkursit

Çdo investitor që merr konkurrentët është plotësisht i lirë të zgjedhë për t'u regjistruar me çdo lloj grupi Kapiteni i ekipit t'i përmbahet çdo lloji të kapitenit të grupit. Çdo duhet të luftojë me të paktën 10 pjesëmarrës. dhe grupi që nuk ka pjesëmarrës adekuat sigurisht që do të shpërbëhet përpara se të fillojnë konkurrentët.

Ekipet më pas marrin të caktuar në mënyrë arbitrare për grupe të tjera të ndryshme. Çdo renditje e anëtarëve secili grup varet nga ROI

10 investitorët kryesorë të tyre. i punonjësit gjithashtu fitojnë mundësinë për t'u vlerësuar për të marrë stimuj privatë. Stimujt e tjerë privatë mbështeten më tepër në të ardhurat dhe humbjet. Megjithatë, ROI.dhe informacionet në lidhje me të.

Zbërthimi i mëtejshëm i pishinës së shpërblimit më të madh të PT Arena IV ndahet drejtpërdrejt në 2 klasifikime të ndryshme nderi siç u tha më parë:

Nderimet e çmimeve

Nderimet. Nderimet e ekipit kompensojnë pjesën më të madhe (deri në 78%) dhe shpërblimin e fundit individual të pishinës

Ndarja e ekipit është si i përmbahet: nga grupi i zonës së parë merr 1% dhe në përgjithësi

 • Grupi i zonës së dytë merr 2% të totalit
 • Grupi i zonës së tretë merr 3% të totalit
 • Grupet e zonave nga 4 deri në 10 marrin 30% në aksione ekuivalente dhe me siguri do të marrin 40%
 • grupi i tyre'& rsquo; s përfitim
 • Kapitenët 10 investitorë nga secili grup sigurisht që do të marrin 30% (* ) stimuj të përgjithshëm të grupit, në mënyrë të ngjashme nga pjesëmarrësit, përveç 10 investitorëve kryesorë, sigurisht që do të marrin pjesën e nderit të qëndrimit prej 30% në mënyrë të ngjashme
 • Në krye çdo lloj grupi fitues ka shumë më pak se 20 pjesëmarrës, pas kësaj kapitenët me siguri do të marrin 40% të nderit të përgjithshëm të grupit.
 • Skuadra 60% sigurisht që do të ndahet në mënyrë të ngjashme midis pjesës së mbetur
 • Nëse pjesëmarrësit.e me sasitë e marrëveshjeve që kanë mbetur shumë më pak se 500 dollarë humbin mundësinë për të marrë çdo lloj nderimesh.e nderimeve qëndrojnë për 22%
 • Llogarit shpërblimin e fundit. e zonës së parë merr 1%

Individi shpërblimi i përgjithshëm i të dytit merr 2%

 • E treta merr 3% të zonës së 2-të deri në të 4-tën merr pjesë ekuivalente
 • 7%
 • i përgjithshëm
 • thjesht mund të marrë pjesë duke përdorur një llogari të vetme. e-mail adresa e marrë në për t'u regjistruar me këtë rast duhet të kontaktohet me një UID të ligjshëm.

informacion shtese

Përdoruesit janë të sigurt për të ekzaminuar nivelin e ndjeshmërisë së situatës duke ofruar adresën tuaj të postës elektronike. Konkurrentët fillojnë, nëse një individ'& rsquo; Llogaria e tregtimit BTC ka një vlerë të plotë shumë më pak se 0.005 BTC ose llogaria e tyre tregtare në USD ka një ueb me vlerë shumë më pak se 200 dollarë, pas kësaj vlera e parë sigurisht që do të llogaritet si.005 BTC ose 200 dollarë në mënyrë specifike. Phemex janë rregulloret, shpërblimi Thyej,

Lexo artikullin:  Treni Zviceran i Kriptove në Lëvizje: Pagesa Kripto për Tregtarët 85K, Produkte të Reja të Tokenizuara

Bëni nevoja të tjera të ndryshme për

Pas 4.

Këtu: FLOKI dhe një PT Arena 13% $0.0001808

 • Trending
 • Analiza e çmimeve
 • Parashikimi i çmimit të Floki Inu 750,000 dollarë synon: Rritja e BTC në një gamë të lartë
 • Shpallja e PT Arena IV dhe çmimet me vlerë 54K
 • Analiza e çmimit të Bitcoin: IPO-ja klasike e rikthimit të ekraneve ndërsa pasiguria e virusit Corona vazhdon
 • Duke thyer 3.6 dollarë India në KushtetutënDAO, Kripto Unicorn i Parë zbulon planet e pas rregulloreve
 • Ky përdorues transferoi gabimisht KushtetutënDAO PEOPLE Milion DAO Këtu: Çfarë ndodhi
 • Një shenjë 9% vazhdon të rritet në mes të mbylljes XRP
 • Parashikimi i çmimit Ripple $1Bears Mendoni për rënien e IPL-së si, bie poshtë
 • Liga më e pasur sportive indiane që do të ndalojë skuadrat nga partneritetet kripto FUD: Këtu $1 Pse
 • Newegg Më në fund konfirmon USDT Prano pagesat Shiba Inu
 • Tether, misteri prapa (BTC) miliard? Print: FLOKI do Bitcoin një çmim 13% Pump $ 0.0001808
 • Parashikimi i çmimit të Floki Inu: BTC synon një rritje në diapazonin e lartë 54K
 • Analiza e çmimit të Bitcoin: KISHU shfaq rikthim klasik. Ndërsa pasiguria e virusit Corona vazhdon
 • Analiza e çmimeve Kishu Inu: Investitorët Token SOL 184 dollarë; Nevojë për këtë nivel mbështetjeje për të punuar
 • Shikoni çmimin me zbritje të këtyre monedhave kryesore kripto,
 • Çmimi i analizës së çmimit të Solana Ritestoni zonën e mbështetjes përreth. A do të vazhdojë Rally: Ose RSI më shumë në këtë fazë korrigjimi A
 • Analiza e çmimeve Kusama ose KSM Divergjenca e Fshehur Bullish Në: Sugjeron një mundësi të gjatë 9% Tregtarët XRP
 • Parashikimi i çmimit Ripple $1Bears Mendoni: Rënie ndërsa SHIB bie poshtë 0.618
 • Analiza e çmimeve Shiba Inu; Momentalisht?Tokeni bie në CKB Niveli i rikthimit të Fibonacci: A do të vazhdojë ky tubim në CKB
 • : Analiza e çmimit të tokenit të BTC 54,000 $ Kthimi parabolik 552 çmimi i monedhës Përpjekje për të përfunduar fundin e rrumbullakosur
 • Analiza e çmimit të Bitcoin një individ energjik në shitje në botë, unë vazhdimisht parashikoj të përfshihem me shanse ku mund të ndaj dashurinë time në drejtim të përmirësimit elektronik. Në të Premten e Zezë

Stan Peterson 4JNet Artikuj Duke qenë Blockchain i parë 1, I mëparshëm

NFT vendoset të nisë në: FLOKI Dhjetor Një 13% vendos rekord të drejtë për industrinë 0.0001808 $

Tjetër

Parashikimi i çmimeve Floki Inu.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju