Konferenca e Azisë NFT & DeFi do të sjellë së bashku kompanitë globale të njëbrirëshit

Përgjegjësia: Mesazhi i renditur më poshtë është një njoftim për lajmet që nuk është kompozuar ngaCryptonews com.

Zinxhiri Plus

Konferenca Asia NFT & D eFi 2021 do të bashkojë kompanitë globale të njëbrirësh NFT & D eFi

Konferenca Asia NFT & & DeFi është Konferenca e parë 3D në internet, si dhe bashkon kompanitë globale të njëbrirësh NFT+D eFi. Konferenca është rregulluar nga CCGlobal si dhe The Blockchainer, e mbështetur nga America Blockchain & & Cryptocurrency Association (ABCA) Association Blockchain Association Singapore (BAS) 、 India Blockchain Alliance (IBA) 、 HongKong Blockchain Association (HKBA) 、 Ambuli International. Konferenca do të do të mbahet nga 9 deri në 11,2021, duke u përqëndruar në tregun e Azisë Paqësorit (Kina, Japonia, Koreja e Jugut, Azia Juglindore, India) si dhe duke mbuluar kombet kryesore - Shtetet e Bashkuara, Italia, Dubai, Evropa, Amerika e Jugut) detyrat e tyre kryesore DeFi & & NFT.

Organizatat e investimeve, lojtarët e lojërave video, si dhe mediat konvencionale do të mblidhen për të parë temat e avancuara në:

 • DeFi krijon një ekonomi të re dixhitale;
 • DeFi kundër Rregullores: E ardhmja e financave; Shqetësimet e sigurisë DeFi;
 • E kaluara, e tashmja, si dhe e ardhmja e Stablecoins
 • Sistemi DAI կայունcoin: Një mjedis i hapur ekonomik;
 • DeFi në Amerikë VS DeFi në Azi; Defi 0 hap një epokë të re të Financave Dixhitale;
 • Hapni financat për të ndërtuar një ekonomi pa fërkime;
 • Rindërtoni vlerën e të dhënave, si dhe përcaktoni të ardhmen dixhitale;
 • Mbreti i së Ardhmes: Shkëmbim i Decentralizuar (Dex);
 • Universi ku takohen kripto si dhe metaverse ;
 • Lidhjet NFT me të ardhmen: Imagjinata teknologjike e kriptomonedhës ;
 • Si NFT Ndryshon Botën e Artit;
 • Imagjinata Post-NFT: Nga Metaverse në Token Social ;
 • NFT+D eFi
 • NFT udhëheq epokën e revolucionit dixhital të muzikës
 • Digitizoni Pasuritë e Paluajtshme me Konfirmimin e Aseteve NFT
 • Lojërat NFT+ po përfshijnë drejtimin e valës së mëposhtme të Industrisë
 • Mundësitë si dhe vështirësitë për zhvillimin e NFT -së
 • Artistët Tradicionalë VS Artistët Dixhitalë në NFT
Lexo artikullin:  Kompromisi i Infra Bill-it të gazit të fundit mund të mos vijë aq shpejt sa të kurseni kripton e SHBA

Altoparlantët audio të verifikuar aktualisht për të marrë pjesë janë: (sigurohen në asnjë mënyrë të caktuar)

 • Partneri Themelues i CCGlobal, Turf Huang;
 • President i Shoqatës Amerikane Blockchain & & Cryptocurrency, Howard Greenberg;
 • Qendra Kombëtare e Informacionit e Kinës;
 • Shefi i Rritjes së Bancor, Nate Hindman;
 • Bashkëkrijues i Dash NEXT, Felix Mago;
 • Mbikëqyrësi i produktit të SushiSwap, Rachel Chu;
 • Drejtori Rajonal Azi Paqësori i IoV Labs , Eddy Travia;
 • Partner Menaxhues i Fondit të Themeluesve Blockchain &, Aly Madhavji;
 • Bashkëthemelues i Shoqatës Blockchain të Hong Kongut, Tony Tong;
 • Bashkëkryetar i Shoqatës Blockchain Singapor, Chia Hock Lai;
 • Themeluesi dhe CEO i India Blockchain Alliance, Raj A.Kapoor;
 • Themeluesi/ CEO i Ambuli International, Rajkumar Kanagasingam;
 • APAC Growth Lead & of MakerDao, Jocelyn Chang;
 • Nënkryetari i Komitetit të Lirisë Globale të Rrjetit EGG, Tey;
 • Presidenti i Chia, Gene Hoffman;
 • CEO i Këshillit të Përgjithshëm Novum Alpha, Patrick Tan;
 • Bashkëkrijues i Shoqatës Global Blockchain & Cryptocurrency, David Carman;
 • Drejtoreshë Menaxhuese eInfiom, Mariana Danilovic;
 • President i Institutit Kinez të Aseteve Dixhitale, Jiaming ZHU;
 • Bashkë-krijues si dhe kryetar i Animoca Brands, Yat Siu;
 • MakersPlace;
 • Drejtor Menaxhues i Fondacionit të Rilindjes Dixhitale, Yin Cao;
 • Drejtor i Operacioneve të Aseteve & të komponentit white E bardha e madhe;
 • CEO i SubGame, Grey WANG;
 • Bashkë -krijues i OneOf, Lin Dai;
 • Anëtar Ekzekutiv i Shoqatës së Kërkimit të Ligjit të Bankës së Kinës, Sa Xiao;
 • Kujdestari i ( *), Metapurse; Twobadour kreu i shtetit të (& *),
 • The.Huobi Education; Dr ofYu e
 • Presidenti Institute Instituti i Kërkimeve Blockchain; Guosheng Securities -Jiaji Song & CEO i Super (*) , (*);
 • Co of Founder, World; Hrish Lotlikar i
 • Themeluesi, (*); Konferenca Metaverse Capital parashikohet të ketë 30,000 tregje të synuar të sektorit DeFi & NFT që do të bashkohen me programin online; 200+ të dhëna të sinkronizuara të mediave kryesore globale; 10W+ arrijnë vetullat përmes, 1,000+ ekipe WeChat & TG, 100,000+ e-mail sektorësh, si dhe 50,000 tekst të drejtpërdrejtë të telefonave inteligjentë; 20 videoklipe marketingu Rongqi Tao+ si dhe produkte mbahen online në konferencën cloud; pas konferencës, ata përfundojnë këndvështrimet e folësve audio, si dhe produktet plotësisht të thata, si dhe mbeten për të ruajtur detyrën.
 • Themeluesi i Outlier Ventures NFT & & DeFi Jamie Burke si dhe
Lexo artikullin:  Ndjenja e Tregut Crypto brenda Arritjes së Zonës Pozitive

Zinxhiri Plus

Këtë 2021, shikoni njëbrirësit e sektorit NFT & D eFi, si dhe merrni pamje të veçanta të ditëve të rritjes mjedisore të informacionit, si dhe rritjen e sektorit!

Ejani pikërisht në të njëjtën kohë, shumë falë pajtueshmërisë me partnerët e mediave: (sigurohet në asnjë mënyrë të caktuar) Azia; 80. lv ; ambcrypto ; beincrypto ; Konferenca ; CriptoNoticias ; cryptonews ; Investment Roadshow sZ ; Patate Frontier ;

Në Ticker
Coinspeaker ; Brave New New Coora Quora ; ICOHOLDER ; thecoinrepublic ; nftplazas ; CryptoNew ; MultiCrypto ; matchodex ; Crypto Events ; Tron Weekly Journal Dep ; cryptoacademy ; newsbtc. ; ParlayMe ; cryptoknowmics.com ; neironix ; Monedhë Lidhje në internet e regjistrimit të supercryptonews: Lojëra si dhe punë ekipore: Crypto : +86 135648039 53Crypto Radio Radio Blockchain

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju