Interpretuesi më i mirë javor i ortekut në Top 100 si Programi Nxitës fillon

Interpretuesi më i mirë javor i ortekut në 100 të parët si program nxitës fillon në 101

Sistemi i zgjuar i marrëveshjeve OrtekShenja autoktone AVAX u rrit edhe një herë sot, në përputhje me fitimet e konsiderueshme të kostos të përmirësuara kohët e fundit nga informacioni që po inkorporon me metodat e rëndësishme të parave të decentralizuara (DeFi) Aave si dhe Curve Finance (CRV).

Në kohën e shtypit të hënën (09:36 UTC), AVAX është rritur me 14.2% gjatë 24 orëve të mëparshme, duke u tregtuar me 49.06 USD. Kostoja është më e mirë me 162% për 7 ditët e mëparshme, duke e bërë atë pronën më të mirë të kryer gjatë javës-ndërsa është gjithashtu prona e tretë më e mirë e kryerjes së sotme-ndër 100 kriptoasetet kryesore sipas kapitalizimit të tregut, sipas informacionit nga CoinGecko.

Interpretuesi më i mirë javor i ortekut në 100 të parët si program nxitës fillon në 102

Efikasiteti i jashtëzakonshëm për AVAX-aktualisht i vlerësuar si kriptovasset e 23-ta më të dobishme-në fakt ka ndjekur Avalanche më 18 gusht prezantoi një program stimulues krejt të ri të referuar si "Avalanche Rush" për të sjellë edhe më shumë aplikacione në blockchain. Pra, programi në fakt ka joshur në mënyrë efektive si Aave ashtu edhe Curve për të futur në ortek, me të dyja ndër metodat më të mëdha DeFi me vlerë të përgjithshme të siguruar (TVL).

Sipas një postimi në blogun Medium nga grupi Avalanche, 180 milion dollarë në të vërtetë janë rezervuar nga Fondacioni ortek për programin e ri të stimulimit të minierave të likuiditetit. Më veçanërisht, postimi në blog pohoi se shenja AVAX sigurisht që do të përdoret si një nxitje e likuiditetit për minierat e likuiditetit për klientët Aave, si dhe Curve për një kohëzgjatje 3-mujore, me pjesën më të rëndësishme të alokuar në Aave.

"Vendosja e Aave si dhe Curve motivon shpejtësi të lartë, me çmime të ulëta, si dhe oferta ekstra të ndryshme DeFi në blockchain publik Avalanche," grupi i Ortekut i përbërë në postimin në blog. Ai gjithashtu përfshiu që sistemi me siguri "do të vazhdojë të përfshijë metoda shtesë kryesore DeFi" si përbërës të programit.

Pavarësisht se programi Avalanche Rush u prezantua më 18 gusht, vrapimi aktual i demit për AVAX filloi që në 20 korrik, me fitime prej më shumë se 100% të dukshme në mes pas asaj, si dhe ditën e deklaratës më 18 gusht. ditën, megjithatë, tubimi u përshpejtua me stres të konsiderueshëm përvetësues duke rritur koston me 128% shtesë në krye.

Lexo artikullin:  Studimi Microsoft Blockchain, Walmart Crypto Job, Samsung & CBDC si dhe Më shumë Lajme

Sistemi ortek, i prodhuar nga mësuesi i teknologjisë kompjuterike Emin Gün Sirer i Cornell University si një zgjedhje për Ethereum (ETH), në të vërtetë ka parë kontroll të ngritur duke pasur parasysh se fillimi i tij në shtator 2020. I ndihmuar nga tarifat e larta në disa raste si dhe normat e ngadalta të marrëveshjeve në Ethereum, rrjeti në fakt ka parë klientë që lëvizin nga Ethereum duke përdorur Ura e Ortekut e sapo lëshuar, e cila pretendohet të jetë në mënyrë dramatike më pak e shtrenjtë, si dhe shumë më mirë se Ura e mëparshme e Ortekut-Ethereum

Me bazat që mbështesin në mënyrë të sigurt zhvillimin e kostos tani, kostoja e AVAX aktualisht duket si solide nga pikëpamja e vlerësimit teknologjik, me vetëm lartësinë e mëparshme të të gjitha kohërave prej 60 dollarësh nga shkurti aktualisht duke vepruar si rezistencë ndaj avantazhit. Ndërkohë, lartësitë e kostos rajonale në grupin prej 38 deri në 40 dollarë nga prilli dhe maji mund të ofrojnë një ndihmë për nevojën e pafavorshme për tubimin përballë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju