Balancer Nis Pishina MetaStable për Likuiditet të Mëtejshëm të Pishinave

Përgjegjësia: Mesazhi i renditur më poshtë është një njoftim për lajmet që nuk është kompozuar ngaCryptonews com.

akrobat

Nju Jork, NY, 16 gusht, 2021,

Shoqëruesit balancues me Lido në programin e përbashkët të motivimit MetaStable Pool

akrobat shijohet prezantimi i lansimit të Pishinave MetaStable dhe gjithashtu bashkëpunimi ynë me Lido me motive të pishinës së përbashkët. Ndërsa Pishinat e Qëndrueshme janë shumë të rëndësishme për simbolet me vlerë 1: 1, Pishinat MetaStable janë të mrekullueshme për simbolet me norma jashtëzakonisht të lidhura, por jo të forta. Për shkak të kësaj, Pishinat MetaStable janë veçanërisht të përshtatshme për të menaxhuar simbolet e siguruara që mbledhin në mënyrë progresive kostot.

Një nga situatat më efektive të përdorimit për Pishinat MetaStable është "foleja" e pishinave të ndryshme të notit duke mbajtur shenjat e tyre të Pishinës Balancer (BPTs), duke ndihmuar kështu në shkëmbimet me kosto të ulët midis simboleve të tyre përbërës dhe gjithashtu atyre të pishinës së ngulitur. - sikur të gjitha simbolet e pjesëve të mbeteshin në një pishinë të vetme noti. Një pishinë MetaStable me StaBAL3-USD (e bërë nga DAI, USDC, dhe gjithashtu USDT) dhe gjithashtu simbolet e reja UsdStable mund të përdoren për të kaluar midis New UsdStable dhe gjithashtu ndonjë prej simboleve të ngulitura StaBAL3-USD (DAI, USDC, USDT).

Ndërsa Pishinat e Qëndrueshme janë të përshtatshme për simbolet me kursin e këmbimit të monedhës 1: 1, Pishinat MetaStable funksionojnë mirë për simbolet që ndahen gradualisht në vlerë. Në shembullin e mësipërm, StaBAL3-USD është jashtëzakonisht i lidhur me normën e një fitimi të Shteteve të Bashkuara, megjithatë shenja e pishinës zgjerohet në vlerë ndërsa kostot e profesionit mblidhen. Në mënyrë të ngjashme, një Pishinë MetaStable me DAI dhe gjithashtu cDAI sigurisht që do të funksiononte mirë, duke pasur parasysh se CDAI gradualisht zgjerohet në vlerë pasi DAI është themeluar Kompleks.

Pishinat MetaStable gjithashtu ofrojnë avantazhe shtesë për investitorët dhe gjithashtu kompanitë e likuiditetit. Më parë, një person që synonte të ndihmonte me profesionet në mes të New UsdStable, DAI, USDC, dhe gjithashtu USDT mund të zhvillonte një Pishinë të Qëndrueshme me 4 simbole. Si një Pishinë MetaStable, megjithatë, kjo pishinë mund të rikuperojë likuiditetin e thellë të StaBAL3-USD, duke furnizuar investitorët me tarifat më të mira. Kjo gjithashtu minimizon thyerjen e likuiditetit të stabcoin, e cila rrit normat dhe gjithashtu rrit sasinë optimale të profesionit. Njëkohësisht, kompanitë e likuiditetit për StaBAL3-USD nuk kërkojnë të shqetësohen me paqëndrueshmërinë, sigurinë dhe sigurinë e ardhshme, ose dështimin e New UsdStable duke marrë parasysh që Pishinat MetaStable ndalojnë tubat e kullimit të simboleve themelore të pishinave.

Lexo artikullin:  Shkëmbimi P2P Paxful integron Lightning Network

Pishinat MetaStable ndihmojnë individët e Protokollit Balancer listën e kontrollit shumë më pak veti të lëngshme dhe gjithashtu ndalojnë lotimin e pishinave ekzistuese.

Partnerë balancues me Lido

Me nisjen e Pishinës MetaStable, procedura e basteve fluide Pishinë is prezantimi i një pishine për të ndihmuar me profesionet midis Etherit dhe gjithashtu Eterit të Stakuar për të siguruar likuiditet për palët që mbrojnë Rrjetin Ethereum Ne jemi të kënaqur të rrisim larminë e pishinave të likuiditetit për lagjen e basteve Ethereum dhe gjithashtu të mbajmë probleme të zgjeruara të likuiditetit për Lido's STETH shenjë Për më tepër, bashkëpunimi me Lido sigurisht që do të jetë një metodë e gjatë në përmirësimin e efikasitetit të stETH/wstETH

Pishinat me siguri do të bashkë-stimulohen me LDO dhe gjithashtu stimujt BAL për të nxitur likuiditet shtesë dhe gjithashtu të trajtojnë individët me stimuj të mjaftueshëm likuiditeti për të motivuar angazhimin.

2,500 BAL çdo javë në fakt i janë ndarë pishinës me një shtesë prej 25,000 LIDO çdo javë për muajin fillestar. Këto janë sot në kohë reale, dhe gjithashtu qarkullimi fillestar sigurisht që do të ndodhë në 24 gusht duke përdorur Faqja e çështjes së Balancer

Shembuj të pishinave MetaStable me situata përdorimi:

Balancer's StaBAL USD & & New UsdToken

  • Shkëmbeni Tokenin e Ri Usd dhe gjithashtu cilindo nga monedhën bazë (DAI, USDC, USDT)

ETH & & SET

  • Ndërroni ETH dhe gjithashtu Eterin Sintetik.

cDAI & & cUSDC

  • Shkëmbeni drejtpërdrejt midis monedhave të qëndrueshme (DAI, USDC)

Pishinat MetaStable janë tepër thelbësore për Balancer V2 sepse ato ndihmojnë në grumbullimin e secilit prej likuiditeteve në disa pishina. Çdo shenjë krejtësisht e re e qëndrueshme mund të kontribuohet në një pishinë krejt të re që përdor BPT të asaj pishine kryesore të qëndrueshme noti si shenja të ndryshme të tjera themelore.

Shenja shumë të ndërlidhura kundrejt shenjave të lidhura fort

Pronat e lidhura shumë ndryshojnë nga vetitë e lidhura fort në një përzgjedhje të mjeteve.

Simbolet e siguruara me siguri mund të tregtohen në mënyrë të besueshme 1 me 1 dhe gjithashtu një nga monedhat më të zakonshme janë stacionet monetare. Në disa situata, monedhat e qëndrueshme janë të lidhura me fiat, megjithatë ka edhe rrethana të ndryshme të tjera, të tilla si monedhë të qëndrueshme të lidhura me produktet. Tether (USDT), USDCoin (USDC), Perth Mint Gold Token (PMGT) dhe gjithashtu wDGLD janë disa raste të monedhave të qëndrueshme që janë të lidhura fort me vetitë e tyre themelore.

Lexo artikullin:  Ky ish-CEO i gjigantit bankar thotë se bankat do të fillojnë tregtimin e kriptove në 3 vjet

Në krahasim, simbolet si Wrapped BTC (WBTC) dhe gjithashtu renBTC janë simbole ERC20 që janë shumë të ndërlidhura me Bitcoin Të dy simbolet bëjnë të mundur që pronarët e Bitcoin të përdorin Bitcoin të tokenizuar në aplikacione të decentralizuara të bazuara në Ethereum si Protokolli i Balancerit dhe gjithashtu profesionin e decentralizuar shkëmbimet.

Rreth Balancer

Protokolli i Balancerit mundëson administrimin e automatizuar të profilit dhe gjithashtu furnizimin me likuiditet duke transformuar idenë e një fondi indeksi në krye të tij: në vend që të paguani kosto për mbikëqyrësit e profilit, ju mblidhni kosto nga investitorët që ribalancojnë profilin tuaj duke respektuar shanset e arbitrazhit. Zhvilluesit përfitojnë nga Balancer si një themel pa leje për të prezantuar me lehtësi dhe gjithashtu për të zhvilluar sisteme krejt të reja të administrimit të thesarit. Objektivi i Balancer Lab është që të përfundojë të jetë burimi kryesor i likuiditetit DeFi duke furnizuar një nga sistemet më të adaptueshëm dhe gjithashtu efektiv për administrimin e pronës dhe shkëmbimin e decentralizuar.

Për të zbuluar më shumë, shihni https://balancer.fi/

kontaktet
Marrëdhëniet me publikun
[email mbrojtur]

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju