Administrata e Biden shtyn për shtesa kripto 'të minutës së fundit' në Infra Bill

Administrata e Biden shtyn për shtesa kripto 'të minutës së fundit' në Infra Bill 101

Administrata e Presidentit të Shteteve të Bashkuara Joe Biden po i shtyn demokratët që të përbëhen nga edhe më shumë rregullore mbi konformitetin e detyrimeve tatimore për marrëveshjet kripto në paketën e ardhshme të shlyerjes së planit të shpenzimeve prej 3.5 trilion dollarësh. Kjo pason faturën e objekteve të miratuara nga Senati që zgjat interpretimin e "ndërmjetësit" dhe gjithashtu mbulimi i nevojshëm për shkëmbimet e kriptove që aktivizojnë një ofensivë lobuese të sektorit para se të mendohet nga Dhoma e Përfaqësuesve.

Qeveria federale synon të zgjerojë paketën ligjore me angazhime për shërbimet e kriptos për të raportuar detajet mbi pronarët e llogarive ndërkombëtare, duke bërë të mundur që Shtetet e Bashkuara të ndajnë këtë informacion me shoqëruesit e saj tregtarë në mbarë botën, njoftuan autoritetet e pazbuluara të administratës Roll Call.

Në fillim të këtij muaji, Senati miratoi projekt -ligjin me aranzhimin fillestar të detyrimit të kriptos tatimit, dhe gjithashtu përfundimisht iu dërgua Dhomës e cila mbetet në pushim deri më 20 shtator.

Propozimi më aktual, i cili u propozua nga Departamenti i Thesarit i Shteteve të BashkuaraPakoja e ngritjes së të ardhurave e nisur më parë këtë vit, sigurisht që do të krijojë detaje Autoritetet e Shteteve të Bashkuara mund të bashkëpunojnë për të shkëmbyer informacion për tatimpaguesit rezidencialë që tregtojnë kriptovaluta në vende të ndryshme të tjera, duke ruajtur zbatimin e konformitetit të detyrimeve tatimore.

Jerry Brito, Drejtor Ekzekutiv i besimit të trurit kripto-bazuar në DC Qendra e Monedhave, komentoi se, ndërkohë që agjentë të shumtë të sektorit nuk "" sfidojnë nevojat e mbulimit të detyrimeve të kriptos tatimit (pa dyshim që ne kemi kërkuar për këshilla raportimi për shumë vite), ne sfidojmë shtesat përfundimtare të kostove të "domosdoshmërisë" jashtë rendit normal dhe gjithashtu me pak ose aspak kontribut publik ”. -nevoja të reja.

Nëse sipas kësaj kërkese më aktuale nga ana e

Duke komentuar administratën, Biden, themeluesi dhe gjithashtu CEO i shkëmbimit të rëndësishëm të kriptove Jesse Powell, deklaroi se ai nuk kishte qenë i sigurt "" nëse kjo është e ligjshme ". "(*) Pyeti veten pse firmat ndërkombëtare thjesht nuk na" "kërkojnë informacionin drejtpërdrejt, siç kanë qenë në të vërtetë vitet e fundit. Kraken, Biznesi i Shteteve të Bashkuara nuk po ofron drejtpërdrejt klientë jo-amerikanë, përveçse me filialet në vendet ndërkombëtare, të cilat përfshihen në zonën tuaj. ”” Powell, me sa duket Shtetet e Bashkuara

Lexo artikullin:  Vëllimet e transaksioneve dYdX 24-orëshe rriten mbi ato të Coinbase, por këtu është kapja

Ndërkohë (CRS) nisi një letër për të këshilluar ligjvënësit për kompromise dhe kërcënime që lidhen me ligjet e mundshme të kriptos të ardhshme të kryesuara nga administrim. Shërbimi i Kërkimit i Kongresit zgjidhja paralajmëron se ndërsa ligjet e reja mund të ndihmojnë qeverinë federale të zvogëlojë hapësirën e detyrimeve tatimore, efektiviteti i tyre ende nuk është identifikuar. Biden ”Nevojat e përmirësuara të mbulimit mund të ndihmojnë në mbylljen e hapësirës së detyrimeve tatimore, disa nën raportime të të ardhurave të krijuara nga marrëveshjet kripto ka të ngjarë të vazhdojë ende pasi disa marrëveshje kripto kanë për qëllim të pengojnë autoritetet, "deklaroi CRC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju