Binance zvogëlon derivatet në Evropë ndërsa Malajzia ndërmerr veprime

Binance zvogëlon derivatet në Evropë ndërsa Malajzia ndërmerr veprime 101

Gjiganti i shkëmbimit të kriptove Binance në fakt është ndeshur me një problem akoma më rregullator në Azi ndërsa po bën zhvendosje të reja parandaluese në Evropë.

Platforma dha një njoftim në faqen e saj të internetitBinance që përshkruan se “planifikon të mbyllë ofertat e saj të ardhshme dhe produkteve derivate në të gjithë rajonin evropian. Ai pretendoi se do të fillonte me operacionet e tij në Gjermani, Itali dhe Holandë, ku "me efekt të menjëhershëm, përdoruesit nga këto vende nuk do të jenë në gjendje të hapin llogari të reja të të ardhmes ose produkteve të derivateve".

Përdoruesve ekzistues u është caktuar gjithashtu një datë e caktuar, vazhdoi shkëmbimi, duke përshkruar se "me efekt nga një datë e mëvonshme që do të shpallet në një njoftim tjetër", konsumatorët në këto kombe "do të kenë 90 ditë për të mbyllur pozicionet e tyre të hapura".

Deklarata vjen pas presionit rregullator në Evropë.

Ndërkohë, rregullatori monetar malajzian, the Komisioni i Letrave me Vlerë Malajzia (SC) deklaroi se tani po ndërmerr "veprime zbatimi" kundrejt platformës për "operimin ilegal të një shkëmbimi dixhital të pasurive (DAX)" - duke deklaruar se Binance ka thyer aktualisht Aktin e Tregut të Kapitalit dhe Shërbimeve të Kombeve të vitit 2007 duke drejtuar një DAX pa funksionim liçensë.

KS deklaroi se në të vërtetë kishte dhënë një "qortim publik kundër Binance" për "vazhdimin e funksionimit ilegal në Malajzi pavarësisht se ishte përfshirë në Listën e Paralajmërimit të Investitorëve të SC në korrik 2020."

Ajo bleu platformën për të çaktivizuar hyrjen në internet dhe celular tek konsumatorët me bazë në Malajzi, "të ndalojë të gjitha aktivitetet e mediave dhe marketingut" dhe të bllokojë përdoruesit me bazë në Malajzi nga qasja në grupin Binance Telegram.

Një përfaqësues për Binance u informuaCryptonews com se platforma ishte "në dijeni të njoftimit nga SC" dhe mund të "konfirmonte që Binance.com nuk funksionon jashtë Malajzisë."

Kompania përfshiu që Binance "merr një qasje bashkëpunuese në punën me rregullatorët në lundrimin në këtë industri në zhvillim dhe ne i marrim detyrimet tona të pajtueshmërisë shumë seriozisht."

Përfaqësuesi përfundoi:

Këtë javë, CEO vlerësoi se Binance dëshiron të krijojë zyrën qendrore lokale dhe të njihet nga rregullatorët rajonalë si banka, pasi shkëmbimi do të ishte duke u thyer nga modeli i tij i mëparshëm i decentralizuar.

Lexo artikullin:  Bitcoin dhe Ethereum Struggle, ADA dhe XRP Rally

Gjithashtu këtë muaj, shkëmbimi deklaroi se e ardhmja e tij aktualisht filloi të kufizojë përdoruesit e rinj në 20 herë, duke përfituar, ndërsa gjithashtu do të fshijë grupet e marzhit të ndarë dhe të ndarë AUD, EUR dhe GBP në Gusht Në korrik, platforma gjithashtu zbuloi se aksionet argumentet aktualisht nuk janë të disponueshëm për blerje në onBinance com, dhe kjo platformë nuk do të mbështesë më asnjë shenjë të tillë pasi platforma e zhvendos "fokusin e saj komercial në ofertat e produkteve të tjera".

Në orën 11:32 UTC, monedha binance (BNB) tregtohet me 310 dollarë dhe është ulur me 1.5% në ditë, duke ulur fitimet e saj javore në 6%.

Vëllimi i tregtimit në Binance:

Binance zvogëlon derivatet në Evropë ndërsa Malajzia ndërmerr veprime 102

reagimet:

_

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju