Bitcoin dhe Ethereum synojnë për më shumë fitime, Altcoins mbeten tërheqëse

Kostoja e Bitcoin u fiksua më e ulët nga zona e rezistencës 40,000 USD. BTC u zvogëlua e renditur më poshtë 38,000 USD, megjithatë demat ishin aktivë mbi ndihmën 36,000 USD. Kostoja aktualisht është në rritje (12:12 UTC) dhe mund të shpejtojë më shumë se 38,000 USD.

Në mënyrë të ngjashme, shumë altcoins të rëndësishme janë zbuluar indikacione të një rritje të re. ETH është përsëri mbi 2,200 USD dhe shpejt mund të kontrollojë 2,300 USD. XRP po rritet drejt zonës së rezistencës 0.650 USD.

Kapitalizimi total i tregut

Bitcoin dhe Ethereum synojnë më shumë fitime, Altcoins mbeten tërheqëse 101

Kostoja e Bitcoin

Kohët e fundit, kostoja e bitcoin pa një rënie të ndjeshme nga rezistenca 40,000 USD. BTC theu nivelet e ndihmës prej 38,000 USD dhe 37,000 USD. Megjithatë, ai qëndroi mirë ofertë afër 36,400 USD. Si rezultat, pati një rritje të re mbi 37,000 USD. Një rezistencë paraprake në avantazh është afër nivelit 38,000 USD. Rezistenca tjetër e rëndësishme tani është afër nivelit 38,500 USD.
Në disavantazh, kostoja mund të qëndrojë e ofertuar mirë afër nivelit 37,000 USD. Ndihma tjetër thelbësore është afër 36,400 USD.

Kostoja e ethereumit

Kostoja e Ethereum zbuloi një ndihmë të fortë afër nivelit 2,150 USD. ETH tani po rritet dhe është përsëri mbi nivelin e 2,200 USD. Nëse demat qëndrojnë aktivë, ka mundësi të zhvendosjes mbi nivelet 2,280 USD dhe 2,300 USD.
Nëse ka një rënie tjetër, kostoja mund të zbulojë ndihmë afër 2,200 USD. Asistenca kryesore tani po formohet afër nivelit 2,150 USD.

Kostoja e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) qëndroi i qëndrueshëm mbi nivelin 1.20 USD. ADA rikuperoi humbjet dhe u rrit mbi 1.25 USD. Një rezistencë e menjëhershme është afër 1.30 USD, mbi të cilën kostoja mund të përshpejtohet më shumë drejt 1.35 USD. Në disavantazh, niveli 1.20 USD është një ndihmë e rëndësishme.
Litecoin (LTC) po provon një rritje të re mbi 130 dollarë amerikanë. Një mbyllje mbi 130 dollarë mund të shtypë koston drejt nivelit 135 dollarë amerikanë. Rezistenca kryesore tani është afër 140 USD, ku demat mund të merren me një interes të fortë shitjeje.
Dogecoin (DOGE) u rrit e shënuar më poshtë 0.20 USD para se të rikuperohet më shumë. Kostoja tani është duke u kombinuar mbi nivelin e USD 0.20. Një rezistencë paraprake është afër nivelit 0.212 USD, mbi të cilën kostoja mund të kontrollojë 0.230 USD. Rezistenca kryesore për një rritje më të madhe është afër 0.250 USD.
Ndihma e zbuluar me kosto XRP afër 0.612 USD. Tani po rikuperohet dhe tregtohet mbi 0.630 USD. Rezistenca fillestare thelbësore është afër 0.650 USD. Rezistenca tjetër thelbësore është afër 0.680 USD, mbi të cilën kostoja mund të kontrollojë 0.700 USD. Në të kundërt, kostoja mund të zhyten dhe të rishikojnë zonën e ndihmës 0.612 USD.

Lexo artikullin:  Shiba-Inu ($ SHIB) Fshin një Zero nga Çmimi i saj Mes 70% rritje, Ja Katalizatori

Tregje të tjera altcoins sot

Një çift altcoins u ulën mbi 8%, të përbërë nga SUSHI, ICP, AMP, AAVE, THETA, TEL, CRV, ETC dhe KSM. Nga këto, SUSHI është poshtë 10% dhe theu ndihmën prej 8.50 USD. Ndërkohë, FLOW, CHSB, OKB dhe AXS janë rritur me 6% -24%.

Për ta përmbledhur, kostoja e bitcoin është rikuperimi i humbjeve dhe tregtimi mbi 37,000 USD. Nëse BTC vendoset mbi 38,000 USD, mund të ketë një zhvendosje më të fuqishme në rritje për një periudhë të afërt.
_

Gjeni koston më të mirë për të blerë / shitur kriptovalutën:

Bitcoin dhe Ethereum synojnë më shumë fitime, Altcoins mbeten tërheqëse 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju