Fitimet korrekte të Bitcoin dhe Ethereum, pikat mbeten të mbështetura

Kostoja e Bitcoin ndaloi së punuari përsëri për të pastruar rezistencën prej 40,000 USD. Fitimet fikse të BTC dhe të tregtuara të listuara nën nivelin e strumbullarit 39,000 USD. Aktualisht (12:11 UTC) po e ka të vështirë të qëndrojë mbi 38,000 USD dhe mund të rishikojë zonën e ndihmës prej 37,500 USD.
Në mënyrë të ngjashme, shumë altcoins domethënëse po ulin fitimet. ETH ndaloi punën për të mbetur mbi asistencën prej 2,650 USD megjithatë u kthye përsëri mbi 2,600 USD. XRP ndaloi së punuari për të shkuar përtej 0.750 USD, megjithatë ai ende po tregtohet mbi 0.700 USD.

Kapitalizimi total i tregut

Fitimet korrekte të Bitcoin dhe Ethereum, Dips mbesin të mbështetura 101

Kostoja e Bitcoin

Pas një refuzimi afër 40,000 dollarë, kostoja e bitcoin filloi një rënie të re. BTC u zvogëlua e listuar nën ndihmën prej 39,000 USD për të lëvizur në një zonë bearish. Kostoja madje tregtohet e shënuar nën 38,500 USD dhe mund të vazhdojë të zbresë. Nëse ka një listë të mbyllur nën 38,000 USD, kostoja madje mund ta ketë të vështirë të mbetet mbi 37,500 USD. Ndihma tjetër thelbësore është afër nivelit 36,200 USD. Nga përfitimi, kostoja mund të merret me vështirësi pranë niveleve 39,000 USD dhe 39,200 USD.

Kostoja e ethereumit

Kostoja e Ethereum ishte afër nivelit 2,775 USD para se të fillonte një korrigjim të disavantazhit. ETH theu nivelet e ndihmës prej 2,700 USD dhe 2,600 USD, para se të korrigjohej edhe një herë.
Nga përfitimi, niveli 2,650 USD është një rezistencë e menjëhershme. Rezistenca tjetër thelbësore është afër 2,700 USD, mbi të cilat kostoja mund të rritet drejt 2,775 USD.

Kostoja e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) është kthyer mbi nivelin e rezistencës 1.35 USD. Nëse ADA qëndron e qëndrueshme mbi 1.35 USD, mund të vlerësojë rezistencën prej 1.40 USD. Në të kundërt, ka mundësi të zhvendosjes drejt nivelit të ndihmës prej 1.30 USD.
Litecoin (LTC) po lëviz më poshtë nga rezistenca e 145 dollarëve. LTC është rreshtuar më poshtë 140 dollarë dhe mund të vlerësojë potencialisht 132 dollarë. Ndihma tjetër thelbësore është afër 130 dollarë, e listuar më poshtë, kostoja e të cilave mund të vlerësohet 125 dollarë. Nga përfitimi, demat po përballen me vështirësi të konsiderueshme pranë 145 dollarëve dhe USD 150
Dogecoin (DOGE) është pothuajse i njëjtë brenda një dite dhe është përsëri i listuar nën 0.200 USD. Nuk pati zhvendosje pasuese dhe duket se arinjtë ka shumë të ngjarë të shkojnë për një rënie më të madhe të shënuar nën 0.185 USD. Ndihma tjetër e rëndësishme është afër 0.165 USD, ku DOGE mund të zbulojë kuotat.
Kostoja XRP u rrit mbi 0.720 USD dhe kontrolloi nivelin 0.740 USD. Nuk pati asnjë provë prej 0.750 USD. Kostoja tani po zvogëlon fitimet dhe po tregtohet pranë 0.715 USD. Ndihma parësore është afër 0.700 USD, e listuar më poshtë, ku ka mundësi për një rënie më të madhe në një periudhë të afërt.

Lexo artikullin:  Elon Musk ka shitur 6.9 miliardë dollarë aksione Tesla këtë javë, a ka një lidhje Bitcoin (BTC)?

Tregje të tjera altcoins sot

Shumë altcoins u ngjitën mbi 5%, të përbërë nga VGX, AAVE, BTT, ZEN, COMP, RUNE, SOL, ZRX, UNI, THETA, OKB dhe XMR. Nga këto, VGX u mblodh 17% dhe shkoi përtej nivelit 3.30 USD.

Për ta përmbledhur, kostoja e bitcoin po zbulon indikacione bearish të listuara më poshtë 39,000 USD. Nëse BTC ndalon së punuari për të mbetur mbi 37,500 USD, ekziston një kërcënim i zhvendosjes drejt nivelit 36,200 USD.
_

Gjeni koston më të mirë për të blerë / shitur kriptovalutën:

Fitimet korrekte të Bitcoin dhe Ethereum, Dips mbesin të mbështetura 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju