Fitimet e Bitcoin dhe Ethereum Hold, ADA, XRP dhe DOT Surge

Kostoja e Bitcoin krijoi një bazë mbi 44,000 USD dhe filloi një nxitje të re. BTC është kthyer mbi 47,000 dollarë dhe aktualisht (11:45 UTC) po arrin fitimet. Për të vazhduar më tej, kostoja duhet të marrë energji mbi rezistencën prej 48,000 USD.

Për më tepër, shumë altkoina të rëndësishme po tregojnë indikacione të favorshme. ETH është kthyer mbi $ 3,200, megjithatë po has rezistencë pranë $ 3,300. XRP është rritur 10% dhe gjithashtu vlerësoi rezistencën e USD 1.25. ADA zgjati tubimin e saj dhe u ngjit mbi rezistencën prej 2.50 USD.

Kapitalizimi total i tregut

kapak tregu i kriptove

Kostoja e Bitcoin

Pas një nxitjeje të re, kostoja e bitcoin u përpunua mbi shkallën 47,000 dollarë. BTC u rrit në drejtimin prej 47,400 USD, megjithatë nuk pati një shtrirje përfitimi. Rezistenca thelbësore e mëposhtme është afër 47,800 USD. Rezistenca kryesore për një rritje më të madhe shkon në 48,000 dollarë. Një shumë afër 48,000 USD mund të përcaktojë normën për një hap në drejtim të 50,000 USD.

Nëse ka një modifikim të disavantazhit, kostoja mund të gjejë ndihmë pranë zonës 46,800 USD. Ndihma e mëposhtme e rëndësishme qëndron pranë shkallës 46,500 USD, e renditur më poshtë, e cila mund të marrë një vështrim tjetër në 45,500 USD.

Kostoja e ethereumit

Kostoja e Ethereum fitoi kontroll mbi 3,150 USD dhe u përpunua mbi 3,200 USD. Aktualisht është duke shlyer fitimet pranë 3,200 USD, me një rezistencë të menjëhershme në 3,250 USD. Pengesa thelbësore aktualisht është afër 3,300 USD. Mbase mbi 3,300 dollarë ndoshta pump kostoja në drejtim prej 3,450 USD ose 3,500 USD.

Në disavantazh, një ndihmë e menjëhershme është afër shkallës 3,150 USD. Ndihma e rëndësishme e mëposhtme aktualisht po zhvillohet pranë shkallës 3,110 USD.

Kostoja e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) vazhdoi të ishte në një rajon të favorshëm mbi 2.20 USD dhe 2.35 USD gradë. Upshtë mbi 20% dhe vlerësoi gjithashtu rezistencën prej 2.50 USD. Çdo fitim shumë më tepër mund të çojë koston në drejtim të shkallës 2.65 USD. Nëse ka një modifikim të disavantazhit, kostoja mund të kontrollojë 2.35 USD.

Lexo artikullin:  Kazakistani mund të duhet të mbyllë operacionet e minierave të Bitcoin ($ BTC), ja pse

Litecoin (LTC) po rritet gradualisht dhe aktualisht po tregtohet mbi 1.75 dollarë. Upshtë rritur 8% dhe gjithashtu mund të heqë qafe rezistencën prej 180 dollarësh. Rezistenca e mëposhtme e rëndësishme është afër 188 USD. Nëse arinjtë ndalojnë së punuari për tu mbrojtur, kostoja mund të rritet në drejtim të shkallës 200 USD.

Dogecoin (DOGE) u rrit mbi shkallën e rezistencës prej 0.325 USD para se të fillonte të shlyente. Në disavantazh, demat mund të ruajnë shkallën e ndihmës prej 0.312 USD dhe 0.308 USD. Ndihma kryesore shkon në 0.300 dollarë. Për të vazhduar më tej, kostoja duhet të heqë qafe shkallët e rezistencës 0.325 USD dhe 0.335 USD.

Kostoja XRP u rrit më shumë mbi shkallën e rezistencës prej 1.235 USD. Ai u rrit gjithashtu mbi 1.25 dollarë. Nëse ka përfitime të shtuara, kostoja gjithashtu mund të heqë qafe shkallën 1.265 USD. Rezistenca kryesore mbi përfitimin është afër 1.30 USD. Nëse ka një modifikim të disavantazhit, kostoja mund ta gjejë ndihmën pranë 1.22 USD.

Tregje të tjera altcoins sot

Shumë altkoina fituan mbi 10%, të përbërë nga GRT, DOT, AVAX, KSM, DASH, RUNE, FTT, VGX, HNT, MATIC, VET, ALGO, CRV, TEL dhe NEO. Nga këto, GRT u mblodh 20% dhe shkoi përtej shkallës 1.05 USD.

Për ta përmbledhur, kostoja e bitcoin po zgjidh fitimet pranë 47,000 USD dhe 46,800 USD. Nëse BTC rritet mbi 48,000 dollarë, mund të rritet shtesë. Anasjelltas, mund të ketë një rënie në 45,500 dollarë.

_

Gjeni koston më efektive për të blerë / shitur kriptovalutën:

gjurmues i çmimeve

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju