Bitcoin dhe Ethereum Mbajnë Mbështetje për Uptrend, Altcoins Rally

Norma e Bitcoin qëndroi e mbështetur mbi zonën 43,200 dollarë. BTC filloi një nxitje të re dhe ajo kishte aftësinë të ngjitej mbi rezistencën prej 45,000 USD. Madje praktikisht vlerësoi 46,500 USD dhe aktualisht (05:10 UTC) kombinon fitimet.

Në mënyrë të ngjashme, shumë altcoin të rëndësishëm po rriten në mënyrë progresive. ETH po mban asistencën prej 3,000 USD, megjithatë po përballet me vështirësi afër 3,200 USD. XRP është e qëndrueshme mbi 0.800 USD, me një ndihmë të konsiderueshme në 0.780 USD.

Kapitalizimi total i tregut

Bitcoin dhe Ethereum Mbajnë Mbështetjen Uptrend, Altcoins Rally 101

Shkalla e Bitcoin

Pas një korrigjimi afatshkurtër të pengesave, norma e bitcoin fitoi forcë për një zhvendosje mbi 45,000 dollarë. BTC madje u ngjit mbi rezistencën prej 46,500 USD dhe u tregtua në një maksimum të ri javor. Tani po kombinon fitimet mbi 45,000 dollarë. Për përparësinë, rezistenca e parë vendimtare është afër nivelit 46,500 USD. Një pushim i qartë mbi 46,500 USD mund të vendosë shpejtësinë për një zhvendosje drejt nivelit 48,000 USD.
Një ndihmë paraprake për pengesën është afër nivelit 45,200 USD. Ndihma fillestare e rëndësishme është afër nivelit 45,000 USD, e listuar më poshtë, ku norma mund të vlerësohet 44,200 USD.

Shkalla e eterumit

Norma e Ethereum gjithashtu ndoqi një model të krahasueshëm nga zona e ndihmës prej 2,900 USD. ETH u ngjit përsëri mbi 3,000 USD dhe 3,120 USD. Tani po merret me një rezistencë të konsiderueshme pranë 3,200 USD. Nëse demat fitojnë forcë për një zhvendosje mbi 3,200 USD, norma mund të rritet drejt 3,500 USD.
Në disavantazh, një ndihmë e menjëhershme është afër nivelit 3,050 USD. Ndihma tjetër e rëndësishme është pranë nivelit 3,000 USD, e listuar më poshtë, ku norma mund të rishikojë 2,900 USD.

Shkalla e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) po tregton mbi nivelet e ndihmës 1.42 USD dhe 1.40 USD. Në avantazh, niveli 1.50 USD është një zonë e rëndësishme shpërthimi. Një mbyllje mbi 1.50 dollarë potencialisht mund të nisë një tubim më të fuqishëm. Në këtë rast, norma mund të rritet drejt nivelit 1.65 USD.
Litecoin (LTC) është rritur 9% dhe u rrit shumë pasi theu barrierën prej 150 dollarësh. LTC tani po tregton mbi 160 USD, me një rezistencë të menjëhershme në 165 USD. Çdo fitim tjetër mund të kërkojë një zhvendosje drejt barrierës prej 180 USD.
Dogecoin (DOGE) është rritur 5% dhe po tregtohet mbi nivelin e përqëndrimit 0.250 USD. Duket se demat po shkojnë për një provë të rezistencës 0.300 dollarë. Nëse ka një korrigjim të disavantazhit, DOGE mund të zbulojë kuota të forta pranë nivelit strumbullar 0.220 USD.
Norma XRP është duke kombinuar mbi 0.800 USD asistencën. Ndihma tjetër e rëndësishme është pranë nivelit 0.780 USD. Në avantazh, një prishje mbi nivelin 0.820 USD mund të stimulojë një zhvendosje drejt 0.850 USD. Rezistenca tjetër vendimtare është 0.880 USD.

Lexo artikullin:  Betejat e Bitcoin: Paqëndrueshmëria për të 'çuar investitorët në ar', Ethereum në 'Dethrone' It

Tregje të tjera altcoins sot

Shumë altcoins morën mbi 10%, të përbërë nga RVN, ONE, CHZ, VGX, ENJ, AVAX, HT, FTT, DASH, OKB, UNI dhe TEL. Nga këto, RVN u mblodh 20% dhe theu rezistencën e USD 0.11.

Në përgjithësi, norma e bitcoin po tregtohet mbi nivelet e ndihmës prej 45,000 USD dhe 44,000 USD. Nëse BTC ngjitet mbi 46,500 USD, mund të rritet progresivisht drejt rezistencës prej 48,000 USD.
_

Gjeni normën më të mirë për të blerë / shitur kriptomonedhën:

Bitcoin dhe Ethereum Mbajnë Mbështetjen Uptrend, Altcoins Rally 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju