Bitcoin dhe Ethereum bëhen të kuq, Tubimet SOL

Kostoja e Bitcoin ndaloi së punuari për të mbetur mbi zonën e ndihmës prej 47,200 USD, zgjeroi rënien e saj dhe shqyrtoi zonën 46,500 USD. Aktualisht (04:00 UTC) po tregtohet në një zonë me humbje dhe mund të mbetet të zhvendoset me 46,000 dollarë.

Në mënyrë të ngjashme, shumë altkoina të rëndësishme po zhvendosen të reduktuara. ETH po tregton mirë nën 3,150 USD dhe mund të kontrollojë 3,000 USD. XRP shqyrtoi ndihmën prej 1.05 USD para fillimit të një faze të konsolidimit të borxhit. ADA u ul gjithashtu dhe u rrit gjithashtu e listuar nën ndihmën prej 2.50 USD.

Kapitalizimi total i tregut

kapak tregu i kriptove

Kostoja e Bitcoin

Pas një liste të mbyllur nën 48,000 dollarë, kostoja e bitcoin zgjeroi rënien e saj. BTC dëmtoi 47,200 USD dhe 47,000 USD gradë. Ai gjithashtu ekzaminoi 46,500 dollarë. Ndihma jetësore e mëposhtme është afër shkallës 46,000 USD. Çdo disavantazh shtesë mund të zhbllokohet për një hap në drejtim të shkallës 45,000 USD.

Për përparësinë, një rezistencë e menjëhershme është afër shkallës 47,200 USD. Rezistenca fillestare e rëndësishme është afër shkallës 47,800 USD, e respektuar me 48,000 USD. Rezistenca kryesore është afër 48,500 USD, mbi të cilat kostoja mund të rikuperohet vazhdimisht.

Kostoja e ethereumit

Kostoja e Ethereum dëmtoi ndihmën prej 3,110 USD dhe zgjeroi uljen e saj. ETH ekzaminoi 3,050 USD dhe vazhdon të jetë në një kërcënim për humbje edhe më të mëdha. Pastaj ndihma e rëndësishme pas shkallës 3,000 USD. Një prishje e disavantazhit e listuar më poshtë 3,000 USD mund të çojë koston në drejtim të shkallës 2,880 USD.

Nëse ka një rregullim të kundërt, një rezistencë e menjëhershme është afër shkallës 3,150 USD. Rezistenca kryesore ndaj shpërthimit aktualisht po zhvillohet pranë shkallës 3,200 USD.

Kostoja e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) është ulur 4% dhe dëmtoi zonën e ndihmës prej 2.60 USD. ADA gjithashtu u rrit e listuar më poshtë 2.50 USD dhe po e ka të vështirë të rikuperojë. Nëse ka një listë të mbyllur më poshtë 2.50 USD, kostoja mund të ulet shtesë në drejtim të zonës së ndihmës prej 2.20 USD. Anasjelltas, kostoja mund të rikuperohet në 2.65 USD. Rezistenca e rëndësishme e mëposhtme qëndron pranë shkallës 2.72 USD.

Lexo artikullin:  Aktiviteti i Rrjetit Shiba Inu rritet ndërsa demat e SHIB kërkojnë mbështetje më të lartë përpara tubimit duke kaluar 0.00005 dollarë

Litecoin (LTC) u pastrua e listuar nën 170 USD dhe duket se e ka të vështirë të qëndrojë mbi ndihmën prej 165 USD. Nëse arinjtë pastrojnë 165 dollarë, ata mund të synojnë një provim të shkallës 155 dollarë. Ndihma e rëndësishme e mëposhtme është afër 150 USD. Për avantazhin, demat mund të hasin pengesa afër 172 USD.

Dogecoin (DOGE) aktualisht është duke u tregtuar mirë e shënuar nën shkallën e boshtit 0.280 USD. Ndihma e mëposhtme e rëndësishme qëndron në 0.250 USD, e renditur më poshtë, e cila ka një kërcënim për një rënie më të madhe. Nëse ka një valë shërimi, kostoja mund të hasë në normën e interesit të marketingut pranë shkallës 0.280 USD.

Kostoja XRP u pastrua e listuar poshtë shkallës së ndihmës prej 1.12 USD. Ai gjithashtu shqyrtoi ndihmën prej 1.05 USD. Nëse arinjtë qëndrojnë energjikë, mund të ketë një rënie në drejtimin e ndihmës prej 1.00 USD. Për avantazhin, ndihma e mëparshme pranë 1.15 USD mund të funksionojë si rezistencë.

Tregje të tjera altcoins sot

Shumë altcoins janë ulur me 8%, të përbërë nga NEAR, FTM, DASH, ZIL, ZEC, HNT, XTZ, DGB, KCS, ONE, NEO, AUDIO, SC, RVN dhe MIOTA. Nga këto, NEAR dhe FTM janë ulur mbi 12%.

Në përgjithësi, kostoja e bitcoin po zhvendoset gradualisht e zvogëluar e listuar nën 47,000 USD. Nëse BTC thyen 46,500 dollarë amerikanë, gjithashtu mund të ketë një kohë të vështirë të mbetet mbi shkallën 46,000 dollarë.
_

Gjeni koston më të mirë për të blerë / shitur kriptovalutën:

gjurmues i çmimeve

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju