Kapaciteti i Rrjetit të Rrufesë Bitcoin (BTC) tejkalon 2,900 BTC, Twitter mund të rritet më tej

By Bhushan Akolkar Botuar 5 sekonda në të kaluarën Përditësuar 5 sekonda në të kaluarën Konkursi 2LC - Fitoni $ 30,000 Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Sportsbook

1xbit

Portofol

libër i llogarive By Bhushan Akolkar Botuar 5 sekonda në të kaluarën Përditësuar 5 sekonda në të kaluarën

Ndërsa Bitcoin (BTC) ka mbetur i rrezikshëm për shumë prej Shtatorit 2021, zhvillimet që bien poshtë me komunitetin Bitcoin Lightning po shkojnë të fuqishme.

Siç e dimë të gjithë, Rrjeti Bitcoin Lightning është një protokoll fondesh "shtresa 2" i krijuar mbi komunitetin blockchain Bitcoin. Ekziston një zhvillim eksponencial brenda aftësisë së Rrjetit Bitcoin Lightning i cili tani është rritur 2,9000 BTC të mëparshëm, sipas njohurive në Glassnode.

Ky vit i vitit 2021, veçanërisht, ka qenë shumë i fuqishëm duke menduar zhvillimin e Rrjetit të Rrufesë Bitcoin. Që nga fillimi i vitit 2021, aftësia e Rrjetit Lightning është rritur me 160%, ndërsa shumëllojshmëria e nyjeve të gjalla dhe larmia e kanaleve janë rritur praktikisht me 100%.

Sa i përket kohës së shtypit, shumëllojshmëria e nyjeve të gjalla në Rrjetin Lightning BTC është 15,697 ndërsa shumëllojshmëria e kanaleve të gjalla ka arritur 73,000 më parë. Nga ana tjetër, disa korporata të mëdha si Twitter po përpiqen të përfitojnë nga ato zhvillime.

Twitter mund të rrisë përdorimin e Rrjetit Rrufe

Javën e kaluar, Twitter prezantoi karakteristikën e kthesës së Bitcoin duke e bërë atë një nga shumë informacionet më të mëdha të adoptimit të BTC nga një teknologji e madhe. Shtë interesante, Twitter ndoshta do të përdorë Rrjetin Bitcoin Lightning për të lehtësuar fondet dhe informimin e BTC.

Për të lehtësuar karakteristikën e tij të kthesës në Bitcoin, Twitter është partnerizuar me mjetin e fondeve Strike të ndërtuar në majë të Rrjetit Bitcoin Lightning. Njoftimi në Twitter mësoni:

"Njerëzit tani mund të këshillojnë pa probleme me Bitcoin duke përdorur Strike - një mjet fondesh i ndërtuar në Rrjetin Bitcoin Lightning që lejon individët të dërgojnë dhe të marrin Bitcoin.

Njerëzit brenda tregjeve të pranueshme mund të duhet të regjistrohen në një llogari Strike dhe të shtojnë emrin e përdoruesit të Strike për të marrë sugjerime Bitcoin mbi Rrjetin Lightning. Ju mund të përdorni çdo xhep Bitcoin Lightning për të dërguar truke në llogarinë e dikujt Strike ”.

Ndërsa miratimi i Bitcoin vazhdon të zgjasë, komuniteti Bitcoin Lightning do të luajë një pozicion të rëndësishëm në rritjen e shërbimit Bitcoin. Pjesëmarrja e lojtarëve të tillë të mëdhenj do të rrisë më tej kurbën e adoptimit.

Lexo artikullin:  Bakkt, Binance, MoonPay dhe Voyager Sillni Zgjidhje të Reja të Pagesave + Më shumë Lajme

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • Kapaciteti i Rrjetit të Rrufesë Bitcoin (BTC) tejkalon 2,900 BTC, Twitter mund të rritet më tej
  • Bitcoin (BTC) Balenat kujdesen pak për ndalimin e kriptove të Kinës, akumulimi rritet
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: Demat e BTC vazhdojnë të rriten në 48,000 dollarë
  • Bitcoin, Analiza e Çmimeve Polkadot: 21 Shtator 2021
  • Bitcoin, Analiza e Çmimeve Cardano: 21 Shtator 2021
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: BTC bie në 45,000 dollarë ndërsa likuidimet rriten në 312 milionë dollarë në një orë

Facebook Twitter LinkedIn Bhushan Akolkar 727 artikuj Bhushan është një fanatik i FinTech dhe ka aftësi për të kuptuar tregjet monetare. Kurioziteti i tij në ekonomi dhe financa tërheq vëmendjen e tij në drejtim të tregjeve të reja në rritje të teknologjisë Blockchain dhe kriptomonedhës. Ai është vazhdimisht në një kurs studimi dhe e mban veten të motivuar duke ndarë të dhënat e tij të fituara. Në kohën e lirë ai lexon romane triller trillues dhe në përgjithësi zbulon ekspertizën e tij të kuzhinës. I mëparshëm

Bitcoin (BTC) Balenat kujdesen pak për ndalimin e kriptove të Kinës, akumulimi rritet

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju