Bitcoin ngjitet mbi 31 mijë dollarë, ethereum dhe altcoins bluajnë më lart

Shkalla Bitcoin filloi një valë të qëndrueshme shërimi mbi rezistencën 30,000 USD. BTC madje tejkaloi rezistencën 31,000 USD dhe aktualisht (12:15 UTC) po zbulon indikacione të favorshme. Pengesa tjetër e rëndësishme është afër 32,000 USD, mbi të cilën norma mund të përshpejtohet më shumë.

Në mënyrë të ngjashme, shumë altcoins domethënëse janë tregues zbulues të jetës. ETH mori normën mbi nivelet e rezistencës 1,800 USD dhe 1,850 USD. XRP është përsëri mbi 0.550 dollarë amerikanë dhe madje mund të vlerësojë 0.565 dollarë amerikanë.

Kapitalizimi total i tregut

Bitcoin ngjitet mbi 31 USD, Ethereum dhe Altcoins Grind Higher 101

Shkalla e Bitcoin

Pas një pushimi të duhur mbi 30,000 USD, norma e bitcoin mori vrull bullish. BTC madje theu nivelet e rezistencës 31,000 USD dhe 31,200 USD. Shkalla është duke zbuluar indikacione bullish dhe madje mund të përshpejtohet më shumë se 31,500 USD. Rezistenca tjetër thelbësore është afër 32,000 USD, mbi të cilën norma mund të vazhdojë të rritet.
Në disavantazh, niveli 31,000 USD është një ndihmë e mirë. Ndihma thelbësore tani po formohet afër nivelit 30,500 USD, të renditura më poshtë, e cila mund të ritestojë 30,000 USD.

Shkalla e eterumit

Shkalla e Ethereum filloi një rritje të fortë mbi rezistencën 1,800 USD. ETH madje theu nivelet e rezistencës 1,850 USD dhe 1,900 USD. Nëse norma vendoset mbi 1,900 USD, ka mundësi të zhvendoset drejt nivelit 2,000 USD.
Nëse ka një rënie të re, norma mund të zbulojë kuotime afër nivelit 1,850 USD. Asistenca kryesore e prishjes tani po formohet afër nivelit 1,800 USD.

Shkalla e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) u mblodh praktikisht me 11% dhe theu nivelin 1.10 USD. Nëse ADA fiton normë mbi 1.12 USD, ajo mund të vazhdojë të rritet drejt nivelit 1.20 USD. Nëse ka një korrigjim të pengesës, norma mund të zbulojë kuotime afër nivelit 1.10 USD.
Litecoin (LTC) është përsëri mbi nivelet 110 dhe 112 USD. LTC është duke zbuluar indikacione të favorshme dhe mund të rritet edhe më shumë mbi nivelin e USD 115. Rezistenca tjetër thelbësore është afër 120 USD, mbi të cilën norma mund të vlerësojë nivelin e rrotullimit 125 USD në një periudhë të afërt.
Dogecoin (DOGE) kërceu mbi 17% dhe u rrit me nivelin mbi 0.190 USD. Nëse ka më shumë përparësi, norma mund të vlerësojë zonën kryesore të rezistencës 0.200 USD.
Norma XRP formoi një bazë të mirë të ndihmës mbi nivelin e 0.520 USD. XRP mori normën dhe tejkaloi nivelin 0.550 USD. Rezistenca fillestare thelbësore është afër nivelit 0.565 USD, mbi të cilën norma mund të rritet drejt nivelit 0.580 USD. Çdo fitim më shumë mund të përcaktojë normën për një zhvendosje drejt 0.600 USD.

Lexo artikullin:  Zip shikon mijëvjeçarët me fillimin e planifikuar të tregtimit të kriptove në SHBA vitin e ardhshëm

Tregje të tjera altcoins sot

Disa altcoins rikuperuan mbi 10%, të përbërë nga RUNE, QNT, MATIC, TFUEL, AXS, TEL, DASH, ICP, THETA, XEM, COMP, FTT, SOL, KSM dhe DCR. Nga këto, MATIC mori mbi 25%, duke tejkaluar 0.835 USD.

Për ta përmbledhur, norma e bitcoin po fiton normë mbi nivelin 31,000 USD. Nëse demat BTC qëndrojnë aktivë, ka mundësi të zhvendosjes drejt niveleve 32,000 USD dhe 32,200 USD.
_

Gjeni normën më të mirë për të blerë / shitur kriptomonedhën:

Bitcoin ngjitet mbi 31 USD, Ethereum dhe Altcoins Grind Higher 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju