Bitcoin, Ethereum dhe Altcoins në kërkim të drejtimit

Çmimi i Bitcoin zgjati rënien e tij nën mbështetjen prej 40,000 USD. BTC aktualisht (12:25 UTC) po konsolidohet pranë 40,000 USD dhe mund të fillojë një rritje të re. Nevojitet një mbyllje mbi 40,500 USD për një rritje të qëndrueshme.

Në mënyrë të ngjashme, shumica e altcoins kryesore po përpiqen të lëvizin më lart. ETH është kthyer mbi 2,550 USD dhe mund të rritet me ritëm mbi 2,620 USD. XRP po përpiqet të fitojë ritëm mbi zonën e rezistencës 0.750 USD.

Kapitalizimi total i tregut

Bitcoin, Ethereum dhe Altcoins në kërkim të drejtimit 101

Çmimi i Bitcoin

Pas një korrigjimi negativ, çmimi i bitcoin mbeti i qëndrueshëm mbi 39,000 dollarë. BTC po konsolidohet nën zonën e rezistencës prej 40,000 USD. Çmimi duhet të pastrojë nivelet e rezistencës 40,000 USD dhe 40,200 USD për të filluar një rritje më të fortë. Rezistenca tjetër kryesore është afër 40,500 USD, mbi të cilat çmimi mund të rritet në 42,000 USD.
Në anën negative, niveli 39,200 USD është një mbështetje e menjëhershme. Mbështetja tjetër kryesore është afër 39,000 USD, nën të cilën çmimi mund të testojë nivelin 38,500 USD.

Çmimi i eterit

Çmimi Ethereum është i qëndrueshëm mbi 2,500 dollarë dhe çmimi po përpiqet të lëvizë më lart. ETH po i afrohet rezistencës prej 2,600 USD. Nëse ETH vendoset mbi 2,600 dollarë, dema mund të fitojnë forcë. Rezistenca tjetër e madhe qëndron pranë nivelit 2,700 USD.
Nëse ka një korrigjim negativ, çmimi mund të testojë nivelin 2,550 USD. Mbështetja kryesore për ndarjen tani po formohet pranë nivelit 2,500 USD.

Çmimi ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) po konsolidohet pranë zonës mbështetëse prej 1.32 USD. Mbështetja kryesore është pranë nivelit 1.30 USD, nën të cilën çmimi mund të zhytet drejt nivelit 1.25 USD. Nga ana tjetër, niveli 1.35 USD është një rezistencë e madhe. Çdo fitim tjetër mund të ngrejë çmimin drejt nivelit 1.40 USD.
Litecoin (LTC) po mban nivelet e mbështetjes prej 142 USD dhe 140 USD. Nëse LTC fillon një rritje të re, mund të pastrojë 145 USD. Rezistenca kryesore është afër 150 USD, ku arinjtë mund të mbeten aktivë. Në anën negative, niveli 140 USD është një mbështetje për zbërthimin e valës aktuale.
Dogecoin (DOGE) po përpiqet të qëndrojë mbi mbështetjen prej 0.200 USD. Nëse ka një prishje të qartë nën 0.200 USD, mund të ketë humbje shtesë. Mbështetja tjetër e madhe është afër 0.180 USD, nën të cilën arinjtë mund të testojnë nivelin 0.165 USD. Nga ana tjetër, çmimi po përballet me një rezistencë të madhe pranë 0.220 USD.
Çmimi XRP po tregtohet në një zonë pozitive mbi 0.720 USD. Çmimi tejkaloi 0.750 USD dhe mund të vazhdojë të rritet. Rezistenca tjetër e madhe është afër 0.780 USD, mbi të cilën mund të testojë 0.800 USD. Në anën negative, niveli 0.700 USD është një mbështetje e fortë.

Lexo artikullin:  Padia XRP: SEC synon ta bëjë XRP të kalojë vrapimin e demit me një Apel të Zgjerimit të Zbulimit të Ekspertëve

Tregje të tjera altcoins sot

Disa altcoins fituan mbi 5%, përfshirë BTG, LUNA, XTZ, ANKR, DGB dhe AXS. Anasjelltas, GRT, DCR, SC, AMP, ICX dhe OKB janë ulur mbi 5%.

Për ta përmbledhur, çmimi i bitcoin po lufton nën zonën e rezistencës prej 40,000 USD. Nëse BTC fillon një rritje të re mbi 40,000 USD dhe 40,200 USD, mund të ketë një lëvizje të qëndrueshme drejt 42,000 USD.
_

Gjeni çmimin më të mirë për të blerë / shitur kriptovalutën:

Bitcoin, Ethereum dhe Altcoins në kërkim të drejtimit 102

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju