Bitcoin, Ethereum dhe gjithashtu Altcoins mbeten në rënie

Shkalla e Bitcoin qëndron në një zonë bearish të listuar më poshtë rezistencës 32,500 USD. BTC aktualisht (04:34 UTC) po zbulon indikacione bearish dhe gjithashtu mund të vazhdojë gjithashtu e reduktuar e shënuar më poshtë 31,000 USD. Ndihma kryesore e dështimit është akoma afër shkallës 30,000 USD.

Në mënyrë të ngjashme, shumica e altcoins domethënëse janë zhvendosur ulur. ETH aktualisht po tregton mirë e shënuar më poshtë 2,000 USD dhe gjithashtu mund të tregtojë gjithashtu të listuara më poshtë 1,800 USD. XRP po shet zonën e kuqe të renditur më poshtë zonës 0.60 dollarë strumbullar.

Kapitalizimi total i tregut

Bitcoin, Ethereum dhe Altcoins mbeten në rënie 101

Shkalla e Bitcoin

Pas një mbylljeje të shënuar më poshtë 32,500 USD, norma e bitcoin vazhdoi të ishte në zonën bearish. BTC gjithashtu punoi e shënuar më poshtë shkallën e ndihmës prej 32,000 USD për t'u zhvendosur në të njëjtën kohë në një zonë të fortë. Një ndihmë e shpejtë është afër shkallës 31,000 USD. Një mbyllje e shënuar poshtë ndihmës prej 31,000 USD mund të përcaktojë normën për një rënie më të madhe. Në këtë rast, norma mund të zhytet gjithashtu e shënuar më poshtë 30,000 USD.
Një rezistencë e shpejtë ndaj përfitimit është afër shkallës 32,000 USD. Rezistenca kryesore një herë në javë aktualisht po krijon afër shkallës 33,000 USD, mbi të cilën norma mund të rritet më shumë.

Shkalla e eterumit

Shkalla e Ethereum ndaloi së punuari për të qëndruar mbi 2,000 dollarë amerikanë dhe gjithashtu 1,980 dollarë amerikanë gradë ndihme. ETH zvogëlohet e shënuar më poshtë 1,920 USD dhe gjithashtu mund të mbetet për të zhvendosur të ulur të listuara më poshtë 1,880 USD. Ndihma thelbësore e mëposhtme është afër shkallës 1,840 USD, e renditur më poshtë, e cila mund të ulet në drejtim të shkallës 1,750 USD.
Nëse ka një rritje të re, norma mund të merret me rezistencë afër 1,980 USD. Rezistenca kryesore një herë në javë aktualisht po krijon afër USD 2,000 dhe gjithashtu 2,050 USD gradë.

Lexo artikullin:  Koreja e Jugut: Projektligji i opozitës kundër Crypto Tax synon të vonojë zbatimin

ADA, LTC, DOGE, dhe gjithashtu norma XRP

Cardano (ADA) dëmtoi zonën thelbësore të ndihmës 1.20 USD. ADA po rrit humbjet dhe gjithashtu mund të tregtojë gjithashtu të renditura më poshtë 0.170 USD. Ndihma e mëposhtme e rëndësishme qëndron afër shkallës 1.150 dollarë amerikanë, të renditura më poshtë, norma mund të zhyten në drejtim të shkallës 1.10 dollarë amerikanë në afërsi të afatit.
Litecoin (LTC) tregtohet e shënuar më poshtë 120 USD për të zhvendosur drejt në një zonë të fortë. LTC mund të ulet e shënuar më poshtë shkalla e ndihmës 115 USD dhe gjithashtu të vazhdojë e reduktuar. Në situatën e diskutuar, arinjtë mund të shkojnë për një provim prej 105 USD dhe gjithashtu 100 USD.
Dogecoin (DOGE) i përpunuar renditur më poshtë shkalla e ndihmës 0.200 USD. DOGE po zbulon indikacione bearish dhe gjithashtu aktualisht është duke tregtuar të listuara më poshtë 0.180 USD. Ndihet se norma mund të tregtojë gjithashtu të renditura më poshtë 0.165 USD. Ndihma e mëposhtme e rëndësishme një herë në javë është afër 0.150 USD, ku demat mund të vendosnin.
Norma XRP dëmtoi shkallën e ndihmës 0.600 USD për të hyrë në një zonë të dobët. Aktiviteti i normës ekzistuese rekomandon mundësi për më shumë pengesa të renditura më poshtë 0.580 USD. Ndihma thelbësore e mëposhtme është afër 0.550 USD. Çdo humbje shtesë mund të aktivizojë një zhvendosje në drejtim të shkallës 0.500 USD.

Tregje të tjera altcoins sot

Shumë altcoins ranë mbi 5%, të përbërë nga AXS, RUNE, STX, SUSHI, FLOW, RVN, SNX, MANA, CHSB, HBAR, dhe gjithashtu AVAX. Nga këto, AXS zbriti mbi 15% dhe gjithashtu tregtoi gjithashtu të renditura më poshtë 17.50 USD. Ndërkohë, XEM dhe KLAY janë rritur me rreth 5% -6%.

Në përgjithësi, norma e bitcoin është duke zbuluar indikacione bearish të renditura më poshtë 32,500 USD dhe gjithashtu 32,000 USD. Nëse BTC ndalet së punuari për të qëndruar mbi 31,000 dollarë amerikanë dhe gjithashtu 30,000 dollarë amerikanë, mund të ketë një rënie të shpejtë në terma afatshkurtër.
_

Gjeni normën më efektive për të blerë / shitur kriptomonedhën:

Bitcoin, Ethereum dhe Altcoins mbeten në rënie 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju