Bitcoin, Ethereum dhe XRP Konsolidojnë Fitimet

Kostoja e Bitcoin u vendos mbi nivelin 39,500 USD. BTC aktualisht (04:42 UTC) po konsideron më shumë fitime mbi 40,000 USD dhe 40,500 USD që mund të vendosin shpejtësinë për një rritje më të madhe drejt 42,000 USD.

Për më tepër, shumë altcoin të rëndësishëm po rriten në mënyrë progresive. ETH duhet të vendoset mbi 2,325 USD dhe 2,350 USD për shtrirje të kundërt. XRP mban fitimet pasi u rrit mbi 10% dhe theu barrierën 0.70 USD një ditë tjetër.

Kapitalizimi total i tregut

Fitimet e konsoliduara të Bitcoin, Ethereum dhe XRP 101

Kostoja e Bitcoin

Pas një rënie të vogël, kostoja e bitcoin filloi një rritje të re mbi nivelin 39,000 USD. BTC madje theu rezistencën prej 39,500 USD. Sidoqoftë, kostoja është duke pasur një kohë të vështirë për të zgjidhur mbi 40,000 USD. Një afërsi mbi 40,000 dollarë mund të vendosë shpejtësinë për një rritje më të madhe në afatin e afërt. Rezistenca tjetër e rëndësishme shihet pranë nivelit 42,000 USD.
Nga ana tjetër, niveli 39,400 USD është një ndihmë afatshkurtër. Ndihma tjetër e rëndësishme është afër 38,800 USD, e listuar më poshtë, kostoja e të cilave mund të jetë 38,000 USD.

Kostoja e ethereumit

Kostoja e Ethereum është e qëndrueshme mbi nivelin e ndihmës prej 2,200 USD. Sidoqoftë, ETH po merret me një pengesë të rëndësishme pranë 2,325 USD dhe 2,350 USD. Për të vazhduar më tej, kostoja duhet të vendoset mbi 2,350 USD. Në këtë rast, kostoja mund të përshpejtohet më shumë drejt nivelit 2,450 USD.
Nëse nuk ka ndërprerje të kundërt, kostoja mund të korrigjohet më poshtë, e shënuar nën 2,250 USD. Ndihma fillestare vendimtare është afër 2,200 USD. Një listë e mbyllur nën 2,200 USD mund të vendosë shpejtësinë për një rënie më të madhe.

Kostoja e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) është duke u kombinuar mbi nivelin pivot të 1.250 USD. Nga përfitimi, ADA po merret me rezistencë afër 1.30 USD. Rezistenca tjetër vendimtare është afër 1.32 USD, mbi të cilën demat mund të kontrollojnë 1.40 USD. Anasjelltas, demat mund të qëndrojnë aktivë pranë 1.22 USD dhe 1.20 USD.
Litecoin (LTC) po e ka të vështirë të vendoset mbi nivelin e rezistencës prej 142 USD. Nëse LTC e thyen këtë nivel, mund të kontrollojë 150 USD. Çdo fitim tjetër mund të vendosë shpejtësinë për një zhvendosje të qëndrueshme drejt nivelit 165 USD. Në disavantazh, kostoja mund të zbulojë kuotat pranë 130 USD.
Dogecoin (DOGE) është duke u kombinuar mbi nivelin 0.200 USD. Nëse DOGE fiton shpejtësi mbi 0.212 USD, mund të fillojë një shërim më të fuqishëm. Nëse jo, ekziston një kërcënim për një ndërprerje të listuar poshtë niveleve të asistencës prej 0.200 USD dhe 0.188 USD. Ndihma tjetër e rëndësishme është pranë nivelit 0.165 USD.
Kostoja XRP filloi një ngritje të fortë mbi nivelin 0.650 USD ditën tjetër. XRP është ende mbi 10% dhe madje theu rezistencën prej 0.700 USD. Veprimi aktual i kostos rekomandon mundësi për më shumë avantazhe mbi 0.712 USD dhe 0.720 USD.

Lexo artikullin:  Bitcoin dhe Ethereum Mbajnë Mbështetje për Uptrend, Altcoins Rally

Tregje të tjera altcoins sot

Një çift altkoinash morën mbi 5%, të përbërë nga RUNE, LUNA, QNT, HNT, AMP, LEO, FTM dhe ICX. Nga këto, RUNE u mblodh mbi 31% dhe madje shkoi përtej nivelit 5 USD.

Në përgjithësi, kostoja e bitcoin është duke shitur një zonë të favorshme mbi nivelin 39,500 USD. Nëse BTC fiton shpejtësi mbi 40,000 dollarë, demat mund të kontrollojnë 42,000 dollarë në një afat të afërt.
_

Gjeni koston më të mirë për të blerë / shitur kriptovalutën:

Fitimet e konsoliduara të Bitcoin, Ethereum dhe XRP 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju