Inç Bitcoin Më të Lartë, Ethereum dhe Altcoins përshpejtohen

Kostoja e Bitcoin filloi një rritje të fortë mbi rezistencën 35,000 USD. BTC madje tregtonte afër 40,000 USD para se të fitonte fikse. Tani është (12:29 UTC) duke kombinuar mbi 38,500 dollarë amerikanë dhe mund të përshpejtohet më shumë.

Në mënyrë të ngjashme, shumë altcoins të rëndësishme po zbulojnë indikacione bullish. ETH tani është duke tregtuar mbi zonën e rezistencës 2,300 USD. XRP mund të rritet drejt zonës së rezistencës 0.700 USD.

Kapitalizimi total i tregut

Inç Bitcoin më të Lartë, Ethereum dhe Altcoins Përshpejtojnë 101

Kostoja e Bitcoin

Pas një tubimi të fortë, të mbështetur nga Amazona- spekulime të lidhura dhe një kapje e shkurtër, kostoja e bitcoin kishte një kohë të vështirë për të tejkaluar rezistencën 40,000 USD. BTC filloi një korrigjim të disavantazhit të shënuar nën nivelin 39,000 USD. Tani është duke u kombinuar mbi zonën 38,500 USD. Një ndihmë paraprake për disavantazhin është afër nivelit 38,000 USD. Ndihma fillestare e rëndësishme tani po formohet afër nivelit 37,800 USD, të renditura më poshtë, e cila kostoja mund të kontrollojë 37,200 USD.
Në avantazh, një rezistencë e menjëhershme është afër 39,200 USD, mbi të cilën kostoja mund të rishikojë zonën e rezistencës 40,000 USD.

Kostoja e ethereumit

Kostoja e Ethereum fitoi shpejtësi pasi theu zonën e rezistencës 2,250 USD. ETH tani është duke tregtuar mbi 2,300 USD. Fillimisht pengesa e rëndësishme është afër nivelit 2,350 USD. Nëse demat qëndrojnë në veprim, kostoja mund të kontrollojë nivelin e rezistencës 2,420 USD për një periudhë të afërt.
Nëse ka një korrigjim të disavantazhit, kostoja mund të zbulojë kuotime afër nivelit 2,280 USD. Ndihma tjetër e rëndësishme është afër nivelit 2,250 USD.

Kostoja e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) është në rritje me 10% dhe po zbulon indikacione të favorshme mbi nivelin 1.30 USD. ADA mund të vazhdojë më tej drejt nivelit 1.38 USD. Zona kryesore e ndarjes tani është afër nivelit 1.40 USD. Në disavantazh, kostoja mund të qëndrojë e qëndrueshme pranë nivelit 1.30 USD.
Litecoin (LTC) është duke tregtuar mbi nivelin e USD 135. Tani po merret me një pengesë të rëndësishme pranë nivelit 140 USD. Një mbyllje mbi nivelin e USD 140 mund të vendosë shpejtësinë për një zhvendosje drejt nivelit 150 USD. Në disavantazh, kostoja mund të qëndrojë e qëndrueshme pranë nivelit 130 USD.
Dogecoin (DOGE) theu rezistencën 0.220 USD. Duket sikur demat po forcohen mbi 0.220 USD. Nëse ata qëndrojnë në veprim, kostoja mund të kontrollojë nivelin 0.25 USD në një periudhë të afërt. Në disavantazh, niveli 0.200 USD është një ndihmë e mirë.
Kostoja XRP po përshpejtohet më shumë se nivelet e rezistencës 0.635 USD dhe 0.655 USD. Një rezistencë e menjëhershme është afër nivelit 0.680 USD. Rezistenca tjetër e rëndësishme në avantazh është afër nivelit 0.700 USD, ku demat mund të merren me rezistencë.

Lexo artikullin:  Cudos me krenari partnerë me shërbimet zero

Tregje të tjera altcoins sot

Shumë altcoins u ngjitën mbi 15%, të përbërë nga AMP, RUNE, BTT, VET, ZIL, HOT, HBAR, AAVE, FTM, MATIC, SUSHI, QTUM dhe LINK. Nga këto, AMP po mban ende fitime mbi nivelin 0.070 USD.

Për ta përmbledhur, kostoja e Bitcoin është duke zbuluar indikacione bullish mbi 37,200 USD dhe 38,000 USD. Sidoqoftë, një fitim mbi 40,000 USD është një domosdoshmëri për fitime shtesë.
_

Gjeni koston më të mirë për të blerë / shitur kriptovalutën:

Inç Bitcoin më të Lartë, Ethereum dhe Altcoins Përshpejtojnë 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju