Vështirësia e Minierave Bitcoin është vendosur të bjerë në nivelin e qershorit 2020 këtë fundjavë

Vështirësia e Bitcoin për Miniera është vendosur të bjerë në nivelin e qershorit 2020 këtë fundjavë 101

Problemi i minierave Bitcoin (BTC) është krijuar për një rënie të konsiderueshme shtesë këtë pushim të fundjavës - ky grup e tërheq atë në shkallën e qershorit 2020.

Problemet e minierave të Bitcoin, ose procedura se sa e vështirë është të plotësosh për stimulimet e minierave, parashikohet të bien me rreth 6% në shumë më pak se 2 ditë, si pishina e minierave BTC.com përafrohet në 14:27 UTC.

Kjo sigurisht do të ishte ulja e katërt më e lartë këtë vit, nga 6 në përgjithësi, dhe gjithashtu sigurisht që do t'i përmbahej rënies historike prej gati 28%.

Për më tepër, ky modifikim me siguri do të merrte shkallën e telasheve nën 14.36 T në 13.48 T, ose shkallën e krahasueshme të parë për herë të fundit në fillim të Qershorit 2020, edhe një herë minatorët ndihmues fitojnë edhe më shumë ndërsa BTC është ngulitur akoma një larmi. Në qershor të vitit 2020, BTC tregtonte mbi 9,000 dollarë. Në 14:29 UTC sot, BTC po tregtohet me 31,910 dollarë amerikanë dhe gjithashtu është e pamodifikuar brenda një dite. Shkalla është në rënie me 3% brenda një jave.

Veçanërisht, ky modifikim me siguri do të shënonte uljen e 4-të radhazi pasi problemi i minierave arriti lartësinë e tij në të gjitha kohërat (ATH) prej 25.05 T në mes të majit të këtij viti. Prandaj, nëse duhet të jetë deri në shkallën e parashikuar aktualisht, sigurisht që do të nënkuptojë një ulje prej 46% nga ATH.

Për BitIn për foCharts.com, hashrate, ose fuqia llogaritëse e rrjetit, në të vërtetë ka marrë rritje, duke pasur parasysh se modifikimi i mëparshëm, duke u rritur 18% në dymbëdhjetë ditë deri më 15 korrik. Kjo shkallë, megjithatë, është akoma 45% më pak se ATH parë në mes të majit

Fitimet nga minierat Bitcoin janë rritur në të njëjtën mënyrë, duke pasur parasysh përfundimin e qershorit.

Vështirësia e Bitcoin për Miniera është vendosur të bjerë në nivelin e qershorit 2020 këtë fundjavë 102

Problemi i minierave të Bitcoin ndryshohet rreth çdo 2 javë (ose çdo blloqe 2016, për të qenë specifik) për të mbajtur kohën e rregullt të bllokut 10-minutësh. Koha tipike e bllokimit për zhvendosjen 7-ditore të bllokut më 15 korrik ishte 10.46 minuta - më pak se më shumë se 17 minuta e regjistruar në 2 korrik.

Lexo artikullin:  Anhui bashkohet me listën në rritje të provincave kineze për të ndaluar minierat në Bitcoin

Ndërkohë, në javët e mëparshme, minatorët në të vërtetë kanë hequr dorë nga investimet e prodhuara kohët e fundit në BTC dhe gjithashtu në të vërtetë kanë mbajtur monedha shtesë në vend, sipas Pema e Bajtit

Vështirësia e Bitcoin për Miniera është vendosur të bjerë në nivelin e qershorit 2020 këtë fundjavë 103

E gjithë kjo në të vërtetë ka ndodhur gjatë gjithë eksodit të konsiderueshëm të minatorëve nga Kina, si rezultat i shtypjes së vazhdueshme të qeverisë federale në këtë zonë të tregut.

Megjithatë, informacion krejt i ri nga Qendra e Kembrixhit për Financat Alternative at Shkolla e Biznesit në Gjykatën e Kembrixhit rekomandoi që hashati i Kinës aktualisht kishte mbetur në një "rënie të konsiderueshme për disa kohë" para shtypjes së vërtetë të minierave. Pjesa e saj e fuqisë së përgjithshme të minierave Bitcoin u ul nga 75.5% në shtator 2019 në 46% në prill 2021, sipas vlerësimeve. Ndërkohë, ata të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu Kazakistani në të vërtetë janë ngjitur.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju