Vështirësia për nxjerrjen e Bitcoin -it Vazhdon të hidhet përsëri pasi më shumë minatorë të kthehen në punë

Vështirësia për nxjerrjen e Bitcoin -it Vazhdon të hidhet përsëri pasi më shumë minatorë të kthehen në punë 101

Problemet e minierave të Bitcoin (BTC) pritet të rriten edhe një herë në më pak se një ditë, pas rritjes thelbësore të ndryshimit të fundit.

Rëndësia e rritjes së mëparshme nuk është shumë në pjesën, e cila ishte 6%, megjithatë realiteti që në fakt kishte thyer brezin e dytë më të gjatë të rënies në historinë e Bitcoin. Tani, brezi i rritjes do të formohet.

Problemi i minierave të Bitcoin, ose hapi se sa e vështirë është të luftosh për përfitimet e minierave, do të rritet praktikisht 8%, sipas përafrave të tanishëm (08:44 UTC) nga pishina e minierave Bitcoin BTC.com

Kjo do të sillte telashe në 15.62 T-niveli që pa për herë të fundit në qershor 2020. Nga atëherë deri në maj 2021, telashet në të vërtetë janë rritur, duke goditur nivelin më të lartë të të gjitha kohërave prej 25 T në mes të majit, kur BTC ra nga 50,000 USD në praktikisht 30,000 USD. Kjo nënkupton se ka ende një kohë për t'i paraprirë asaj që e tejkalon kulmin e saj edhe një herë.

Për BitInfoCharts.com, hashrate, ose fuqia llogaritëse e rrjetit, ka qenë në të vërtetë në një rritje konstante duke pasur parasysh që 3 korriku. Që nga ndryshimi i mëparshëm më 31 korrik, hashrate (mesatarja lëvizëse bazë 7-ditore) u rrit thjesht mbi 5%. Tani është kthyer në nivelin e parë në gjysmën e dytë të qershorit, pasi po binte nga niveli i tij i lartë i të gjitha kohërave.

Vështirësia për nxjerrjen e Bitcoin -it Vazhdon të hidhet përsëri pasi më shumë minatorë të kthehen në punë 102

Suksesi i minierave të Bitcoin në fakt ka qenë gjithashtu në rritje. Grafiku tipik lëvizës 7-ditor zbulon se është rritur më shumë se 6% gjatë 2 javëve të mëparshme, duke pasur parasysh se telashet e mëparshme ndryshuan.

Problemi i minierave të Bitcoin ndryshon çdo 2 javë (ose çdo blloqe 2016, për të qenë të saktë) për të ruajtur kohën tipike të bllokimit 10-minutësh. Koha tipike e bllokut lëvizës 7-ditor më 11 gusht ishte 9.1 minuta.

Gjithashtu, sipas Pema e Bajtit, në javët e mëparshme, minatorët në fakt kanë vazhduar të mbajnë më shumë BTC -të e tyre të prodhuara kohët e fundit, në vend që ta investojnë atë.

Lexo artikullin:  Coinbase për të lehtësuar pagesat kripto për artistët e muzikës me partneritetin më të fundit

Vështirësia për nxjerrjen e Bitcoin -it Vazhdon të hidhet përsëri pasi më shumë minatorë të kthehen në punë 103

Në 8:46 UTC, BTC tregton në 45,316 USD. Downshtë ulur praktikisht 2% në ditë, dhe 14% në javë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju