Bitcoin luan me tubim 40 USD, Ethereum, Altcoins

Shkalla e Bitcoin qëndroi shumë më e lartë se nivelet e USD 36,000 dhe 36,250 USD. Si rezultat, BTC filloi një rritje të re mbi rezistencën prej 38,000 USD. Ajo u rrit me 8%, kontrolloi pengesën 40,000 USD dhe aktualisht (04:01 UTC) po zbulon indikacione të favorshme.

Në mënyrë të ngjashme, shumë altcoins domethënëse po fitojnë forcë. ETH mori 5% dhe kontrolloi zonën e rezistencës 2,300 USD. XRP po ashtu zbulon indikacione të favorshme dhe mund të lëvizë edhe më shumë se 0.650 USD.

Kapitalizimi total i tregut

Bitcoin luan me 40K USD, Ethereum, Altcoins Rally 101

Shkalla e Bitcoin

Pas një korrigjimi të pengesave, norma e bitcoin zbuloi ndihmë mbi nivelin e 36,250 USD. BTC formoi një bazë dhe filloi një hov të ri. Kishte një ndërprerje të qartë mbi nivelet e rezistencës 38,000 USD dhe 38,500 USD. Sidoqoftë, demat e kanë të vështirë të marrin forcë mbi 40,000 USD. Një mbyllje mbi këtë nivel mund të shpejtojë fitimet në një periudhë të afërt.
Në disavantazh, niveli 39,250 USD është një ndihmë e mirë. Ndihma tjetër thelbësore është afër 38,500 USD, e renditur më poshtë, e cila norma mund të vlerësojë 37,800 USD.

Pankaj Balani, CEO i Shkëmbim Delta, deklaroi se ai parashikon që BTC të vazhdojë të shtypë më shumë, ndërsa ETH, altcoins do të bëjnë të njëjtën gjë. Sipas tij, vrulli ekzistues është i fortë dhe nuk do të jetë e papritur të shohësh BTC të zgjerojë shumëllojshmërinë e tregtimit prej 30,000 USD - 42,000 USD për përfitimin dhe përpjekjen për të lëvizur drejt 45,000 USD.

Sidoqoftë, "Vetëm një ndërprerje përfundimtare mbi 50,000 USD do të tërhiqte flukse të reja dhe sinjalizonte një ndryshim në drejtimin më të gjerë për tregun," i përbërë nga CEO për njëCryptonews com

Shkalla e eterumit

Shkalla e ethereum gjithashtu ndoqi një model të krahasueshëm nga zona e ndihmës 2,150 USD. ETH u ngjit përsëri mbi nivelet e rezistencës 2,200 USD dhe 2,250 USD. Nëse demat qëndrojnë aktiv, norma mund të rritet edhe mbi 2,300 USD.
Në disavantazh, norma mund të qëndrojë e qëndrueshme mbi nivelin e 2,200 USD. Ndihma tjetër thelbësore e ndarjes tani po formohet afër nivelit 2,150 USD.

Lexo artikullin:  Kompania e Minierave të Bitcoin BitFury planifikon një nga listimet më të mëdha publike në Evropë

Shkalla e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) po fiton shpejtësi mbi rezistencën 1.25 USD. Një rezistencë e menjëhershme është afër nivelit 1.30 USD. Një pushim i duhur mbi 1.30 USD mund të vendosë shpejtësinë për një zhvendosje drejt 1.35 USD. Nëse jo, kursi mund të ritestojë zonën e ndihmës 1.20 USD në një periudhë të afërt.
Litecoin (LTC) është rritur praktikisht 5% dhe shkoi përtej rezistencës 132 USD. Kursi tani po tregtohet pranë 135 USD dhe mund të vlerësojë rezistencën 140 USD. Çdo fitim më shumë mund të zhbllokohet për një zhvendosje drejt nivelit 150 USD. Në disavantazh, niveli 130 USD është një ndihmë e mirë.
Dogecoin (DOGE) është përsëri mbi nivelin 0.20 USD, megjithatë nuk ka një moment të fortë bullish. Një rezistencë e menjëhershme është afër 0.212 USD. Rezistenca fillestare thelbësore është afër 0.220 USD, mbi të cilën ekzistojnë mundësitë e një zhvendosjeje drejt 0.250 USD.
Shkalla XRP mori tërheqje dhe ajo theu zonën e rezistencës 0.632 USD. Shkalla tani po i afrohet rezistencës 0.650 USD. Nëse demat janë të suksesshëm në pastrimin e 0.650 USD, ata mund të shkojnë për një provë prej 0.680 USD. Rezistenca tjetër thelbësore është afër 0.700 USD.

Tregje të tjera altcoins sot

Në dy orët e mëparshme, altcoins të shumtë morën mbi 10%, të përbërë nga AXS, ANKR, OKB, BTT, HT, MIOTA, LUNA, TEL, HBAR, FLOW, ICP dhe SC. Nga këto, AXS u mblodh praktikisht 24% dhe shkoi përtej nivelit 45.00 USD. Në kohën e kompozimit, në mesin e 100 krypto-grupeve kryesorë nga kapitalizimi i tregut, nuk ka monedha me të kuqe.

Në përgjithësi, norma e bitcoin po fiton shpejtësi dhe mund të shpejtohet më shumë se 40,000 USD. Nëse jo, ekziston një kërcënim i një zhvendosjeje në zonën e ndihmës prej 37,800 USD.
_

Gjeni normën më të mirë për të blerë / shitur kriptomonedhën:

Bitcoin luan me 40K USD, Ethereum, Altcoins Rally 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju