Tubimet e Bitcoin drejt 40K USD në Spekulimet e Amazon, Likuidimet rriten

Kostoja e Bitcoin formoi një bazë të fortë ndihme mbi 32,000 USD. Si rezultat, BTC filloi një nxitje të fortë dhe theu rezistencën prej 35,000 USD. Ai madje u rrit mbi 39,000 USD para se të fiksohej më i ulët megjithatë aktualisht (04:05 UTC) ende tregon tregues bullish mbi 38,000 USD.

Në mënyrë të ngjashme, shumë altcoins të rëndësishme po marrin hov bullish. ETH u rrit mbi nivelet e rezistencës 2,250 USD dhe 2,300 USD. XRP është mbi 10% dhe madje theu zonën e rezistencës 0.650 USD.

Likuidimet në tregun e derivateve të kripto janë afër 900 milion USD në 4 orët e mëparshme, të udhëhequr nga pozicione të shkurtra (92%), për informacionin e bybt.com. Mbi 80% të likuidimeve të përgjithshme janë pozicione tregtare BTC.

Kapitalizimi total i tregut

Tubimet e Bitcoin drejt 40K USD në Spekulimet e Amazon, Likuidimet rriten 101

Gjigandi i tregtisë elektronike Amazona po kërkon të pranojë pagesa të BTC "deri në fund të vitit" ndërsa kripto-bashkësitë e tjera kryesore do të pranohen më vonë, CityA.M. raportuar, duke përmendur një ekspert të fshehur.

"Kjo është një pjesë integrale, e diskutuar mirë, e integrales së mekanizmit të ardhshëm se si do të funksionojë Amazon", dhe "direktiva po vjen nga lart top Jeff Bezos [vetë themeluesi i Amazon]", raporti përfshinte .

Siç është raportuar së fundmi, Amazon po kërkon të punojë me një ekzekutiv të ri për të menaxhuar metodën e saj të monedhës dixhitale.

“Ne jemi frymëzuar nga inovacioni që ndodh në hapësirën e kriptovalutave dhe po shqyrtojmë se si mund të duket kjo në Amazon. Ne besojmë se e ardhmja do të ndërtohet në teknologji të reja që mundësojnë pagesa moderne, të shpejta dhe të lira dhe shpresojmë që t'ua sjellin atë të ardhme klientëve të Amazon sa më shpejt të jetë e mundur ", informoi një përfaqësues i AmazonCryptonews com në atë kohë.

Kostoja e Bitcoin

Pas formimit të një baze mbi 32,000 USD, kostoja e bitcoin mori vrull të fortë. BTC theu nivelet e rezistencës 35,000 USD dhe 36,500 USD. Ai madje u rrit mbi 38,500 USD dhe u tregtua pranë barrierës 40,000 USD. Një i lartë është formuar në të vërtetë afër 39,800 USD dhe kostoja tani po rregullon fitimet.
Një ndihmë paraprake për pengesën është afër nivelit 37,800 USD. Ndihma fillestare e rëndësishme tani po formohet afër nivelit 36,500 USD. Në avantazh, rezistenca thelbësore javore tani po formohet pranë nivelit 40,000 USD.

Lexo artikullin:  FMN thotë se bërja e Bitcoin një monedhë kombëtare është një 'shkurtore e pa këshillueshme'

Sipas Mike McGlone, Inteligjenca Bloomberg Strateg i Lartë i Mallrave, "bitcoin ka më shumë të ngjarë të kthehet drejt rezistencës 60,000 USD kundrejt mbështetjes 20,000 USD, nëse historia e tij e rikuperimit nga kushte të ngjashme shumë të ftohta është ndonjë udhëzues".

Kostoja e ethereumit

Kostoja e Ethereum gjithashtu filloi një rritje të fortë, të krahasueshme me bitcoin. ETH theu nivelet e rezistencës 2,200 dhe 2,250 USD. ETH madje u rrit mbi 2,300 USD dhe tani po kombinon fitimet. Nëse ka një mbyllje mbi 2,320 USD, kostoja mund të përshpejtohet më shumë për një periudhë të afërt.
Nëse ka një korrigjim të disavantazhit, kostoja mund të kontrollojë ndihmën prej 2,250 USD. Asistenca fillestare thelbësore tani po formohet afër nivelit 2,200 USD.

Kostoja e ADA, LTC, DOGE dhe XRP

Cardano (ADA) mori 9% dhe theu nivelin e rezistencës 1.25 USD. ADA madje u ngjit mbi nivelin 1.30 USD dhe tani po zbulon indikacione të favorshme. Rezistenca tjetër e rëndësishme në avantazh është afër 1.40 USD. Si pengesë, demat mund të qëndrojnë aktivë afër 1.25 USD.
Litecoin (LTC) u rrit mbi nivelet e rezistencës 125 USD dhe 132 USD. LTC madje theu nivelin 135 USD, megjithatë po e ka të vështirë të pastrojë nivelin 140 USD. Nëse ka një mbyllje mbi 140 USD, kostoja mund të përshpejtohet më shumë drejt nivelit 150 USD.
Dogecoin (DOGE) mori gati 15% dhe theu zonën e rezistencës 0.20 USD. Kostoja tani po zbulon indikacione të favorshme mbi 0.20 USD. Nëse vendoset mbi 0.22 USD, mund të ketë një zhvendosje të vazhdueshme drejt nivelit 0.25 USD.
Kostoja XRP filloi një rritje të fortë pasi theu rezistencën 0.600 USD. Kostoja madje u rrit mbi nivelet e rezistencës 0.635 USD dhe 0.655 USD. Rezistenca tjetër e rëndësishme ndaj avantazhit për demat është afër nivelit 0.700 USD.

Tregje të tjera altcoins sot

Shumë altcoins morën mbi 10%, të përbërë nga AMP, BTT, ZIL, SUSHI, DGB, QNT, ALGO, RUNE, LINK, BTCB, HOT, RVN, BAKE dhe QTUM. Nga këto, AMP u mblodh mbi 50% dhe theu nivelin 0.075 USD, para se të ndreqej më poshtë.

Lexo artikullin:  Përdoruesi i Rrjetit Poli fillon të kthejë fondet, kthen 1 milion dollarë

Në përgjithësi, kostoja e Bitcoin është duke zbuluar indikacione të favorshme mbi nivelin e 37,500 USD. Nëse BTC vendoset mbi 39,000 USD dhe 40,000 USD, mund të ketë më shumë përfitime në seancat e ardhshme.
_

Gjeni koston më të mirë për të blerë / shitur kriptovalutën:

Tubimet e Bitcoin drejt 40K USD në Spekulimet e Amazon, Likuidimet rriten 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju