Bitcoin Kthehet Mbi 30K USD, Ethereum, Rally Altcoins

Bitcoin kushtoi ndihmën e vendosur mbi 29,250 USD si dhe filloi një rregullim të përmbysur. BTC u ngjit mbi shkallën 30,000 USD, si dhe aktualisht (04:31 UTC) zbulon indikacione shëruese. Nëse është e suksesshme të mbetet mbi 30,000 USD, kostoja mund të vlerësojë rezistencën 31,000 USD.

Në mënyrë të ngjashme, shumë altcoins të rëndësishme po përpiqen të bëjnë një rregullim të përfitimit. ETH mblodhi mbi 1,750 dollarë amerikanë si dhe 1,780 dollarë shkallë rezistence. XRP po mban zonën e ndihmës 0.520 USD, megjithatë mund të merret me pengesa afër 0.550 USD.

Kapitalizimi total i tregut

Kthimi Bitcoin Mbi 30K USD, Ethereum, Altcoins Rally 101

Kostoja e Bitcoin

Pas një ndërprerje pengese të renditur më poshtë 30,000 USD, kostoja e bitcoin mori një qëndrim të fortë afër 29,300 USD. BTC zhvilloi një bazë si dhe dëmtoi një rezistencë të konsiderueshme afër 30,000 USD si dhe 30,200 USD. Nëse ka afër 30,000 USD, kostoja mund të rikuperohet në drejtim të zonës së rezistencës 31,000 USD.
Në disavantazh, shkalla 29,500 USD është një ndihmë e vogël. Ndihma thelbësore për këmbën vijuese e zvogëluar është afër shkallës 29,250 USD.

Kostoja e ethereumit

Kostoja e Ethereum gjithashtu vendosi një bazë të mirë ndihme mbi shkallën 1,720 dollarë. ETH po rikuperon, si dhe po tregton mbi 1,850 USD. Rezistenca e mëposhtme thelbësore është afër shkallës 1,880 USD.
Nëse ka një rënie të re, kostoja mund të vlerësojë shkallën 1,750 USD. Ndihma kryesore e dështimit aktualisht po zhvillohet afër shkallës 1,720 USD.

ADA, LTC, DOGE, si dhe kostoja XRP

Cardano (ADA) kontrolloi shkallën e ndihmës 1.02 USD, si dhe aktualisht është mbi 1.10 USD. Pas dëmtimit të kësaj shkalle, kostoja mund të rritet në drejtim të 1.20 USD.
Litecoin (LTC) u rrit e ulur, si dhe kontrolloi ndihmën prej 105 USD. Aktualisht po zgjidh humbjet, si dhe po tregtohet pranë 110 USD. Një rezistencë e menjëhershme është afër 112 USD, mbi të cilën kostoja mund të rikuperohet në drejtim të shkallës 120 USD. Në disavantazh, demat mund të qëndrojnë energjikë afër 100 dollarë amerikanë si dhe 102 dollarë amerikanë.
Dogecoin (DOGE) u rrit e renditur poshtë ndihmës 0.165 USD si dhe u tregtua afër 0.155 USD. Aktualisht është gati 11%, si dhe po tregtohet pranë shkallës së rezistencës thelbësore prej 0.180 USD, respektuar nga zona e shpërthimit 0.200 USD.
Kostoja e XRP u rrit e renditur poshtë zonës së ndihmës 0.520 USD. Kostoja aktualisht po rikuperohet, si dhe po kontrollon 0.55 USD. Çdo fitim shtesë mund të përcaktojë normën për një veprim në drejtim të 0.600 USD.

Lexo artikullin:  Një Portofol DeFi përpiqet të krijojë një përvojë intuitive duke integruar Rrjetet Sociale

Tregje të tjera altcoins sot

Disa altcoins mblodhën mbi 8%, të përbërë nga RUNE, FLOW, COMP, AXS, XEM, FTT, ENJ, STX, CELO, HT, QNT, DOGE, ONE, DCR, RVN, si dhe MANA. Nga këto, RUNE fitoi mbi 15% si dhe dëmtoi shkallën 3.80 USD.

Në përgjithësi, kostoja e bitcoin po provon një rregullim përfitimi mbi 29,800 USD. Nëse BTC pastron mbi 30,000 USD, ajo mund të rikuperohet në drejtim të 31,000 USD si dhe 31,200 USD.
_

Gjeni koston më efektive për të blerë / shitur kriptovalutën:

Kthimi Bitcoin Mbi 30K USD, Ethereum, Altcoins Rally 102

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju