BNB më i miri 20 interpretuesi më i mirë sot, pasi Rregullatori i Mbretërisë së Bashkuar Përditëson Njoftimin e Binance

BNB Më i miri 20 Performuesi më i mirë sot, pasi Rregullatori i Mbretërisë së Bashkuar Përditëson Njoftimin Binance 101

Monedha Binance (BNB) qëndron ndër argëtuesit më të mirë sot. Kjo përputhet me azhurnimin e rregullatorit ekonomik të MB në atë shkëmbim kripto Binance në fakt i është përmbajtur "të gjitha elementeve të nevojave" të avancuara nga rregullatori, ndoshta duke i dhënë rrugën kthimit të mundshëm të shkëmbimit në të ardhmen në tregun e menaxhuar në MB.

Në orën 9:07 UTC të enjten herët në mëngjes, monedha e 4 -të sipas kapitalizimit të tregut, BNB, është rritur 2.3% në ditë në një treg kripto shumë të kuq, aktualisht tregtohet me praktikisht 484 dollarë amerikanë. Additionshtë gjithashtu interpretuesi më i mirë sot në krye. 20 monedha.

Për më tepër, është rritur 20.7% në një javë, 60% në një muaj dhe gjithashtu 2,156 në një vit. Rritja e rregullt e vendos atë në zonën e dytë më të mirë në mesin e 20 më të mirëve, menjëherë pas kardano (ADA).

BNB Më i miri 20 Performuesi më i mirë sot, pasi Rregullatori i Mbretërisë së Bashkuar Përditëson Njoftimin Binance 102

Qershorin e kaluar, Autoriteti i Kryerjes Financiare (FCA) e nxori jashtë ligjit Binance që të fillonte çdo lloj detyre të kontrolluar në MB, duke përmendur që biznesi mund të mos monitorohet në mënyrë efikase.

Sidoqoftë, në një azhurnim të Mërkurën, rregullatori shpejt specifikoi:

"Më 25 qershor 2021, FCA zbatoi nevojatTregjet Binance Limited Kompania iu bind të gjithë elementëve të nevojave, "dhe pas kësaj përfshihet:" Këto nevoja vazhdojnë të jenë në pozitë dhe gjithashtu BML nuk janë ende në gjendje të kryejnë organizime të kontrolluara në MB. "

Shërbimet Financiare të FCA ( *20 *) përbëhen nga shkëmbimi, megjithatë, që nga 26 gushti, ai verifikon se "kompania ka nevoja ose kufizime të vendosura në detyrat e zgjidhjeve ekonomike që mund të kryejë".

Cryptonews com në fakt është lidhur me Binance dhe gjithashtu FCA për vërejtje.

Kjo përputhet me zgjedhjen e FCA nga 25 qershori, e cila humbet dritën pse rregullatori vendosi të ndalojë Binance të mos punojë në tregun e kontrolluar të vendit. Autoriteti pretendoi se mendonte se Binance ishte "duke dështuar për të kënaqur kushtet e pragut të udhëzimeve të besueshme", si dhe nuk pranoi të ofrojë FCA me veprime të bollshme për disa nga shqetësimet që rregullatori i kërkoi gjatë 2021.

Lexo artikullin:  Minatori Bitcoin Greenidge u vendos për listimin në Nasdaq përmes bashkimit

Në mënyrë të veçantë, Binance është akuzuar për refuzimin e adresimit të shqetësimeve në lidhje me versionin e tij më të gjerë ndërkombëtar të organizatës, i përbërë nga emra tregtarë dhe gjithashtu veçori për secilën prej njësive të ekipit në të gjithë globin.

Në një rrethanë, FCA akuzoi gjithashtu Binance -in që të mos i ofrojë informacion në lidhje me artikujt më të gjerë të furnizuar nëpërmjetBinance com, dhe gjithashtu të përcaktojë të gjitha subjektet e ligjshme me të cilat klientët në Mbretërinë e Bashkuar mund të hyjnë në partneritet kur ata përdorin zgjidhjet e shkëmbimit të kriptove.

Binance u përgjigj se faqja e saj e internetit ishte drejtuar nga jashtë Mbretërisë së Bashkuar, dhe gjithashtu si e tillë, ajo nuk ishte e mbuluar nga fusha territoriale e ligjeve të vendit për Pastrimin e Parave, Financimin e Terrorizmit dhe gjithashtu Transferimin e Fondeve nga viti 2017.

Rregullatori gjithashtu akuzoi Binance për shmangien e shqetësimeve në lidhje me Binance Stock Tokens duke mos arritur të ofrojë autoritetit informacion të qartë mbi gjendjen e ligjshme ose rregullatore të artikullit të tij, për të përmendur disa.

Në aktgjykim, rregullatori përcaktoi që biznesi në të vërtetë kishte dështuar për të vazhduar një detyrë të kontrolluar për një kohëzgjatje më të madhe se 12 muaj, dhe gjithashtu po binte shkurt ose ka shumë të ngjarë të dështonte për të kënaqur udhëzimet e besueshme të FCA -s

Changpeng Zhao, CEO i Binance, ndau përparimin më të fundit me zonën e shkëmbimit, duke dhënë përgjigje kryesisht të favorshme për informacionin.

"Ju i njihnit ligjet me siguri do të fillonin sa më shpejt që të ishte e mundur kështu që filluat të punësoni autoritete rregullatore të ish-bashkëshortit në dy muajt e mëparshëm.", Shkroi në Twitter një individ që kalon emrin e Puneet Mendiratta, duke duartrokitur nismat aktuale të biznesit për të punuar me një larmi të autoriteteve rregullatore të mëparshme. Vetëm më parë këtë muaj, Binance pretendoi se ata në fakt kishin caktuar një autoritet të mëparshëm të Thesarit Amerikan si zbatues i ri kundër pastrimit të parave (LPP).

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju