Analiza e Çmimit të CAKE: Shkëmbimi i petullave (CAKE) Të gjitha të përgatitura për një Breakout to Upside

By Sunil Sharma Botuar 1 orë më parë Përditësuar 1 orë më parë Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Sportsbook

1xbit

Portofol

libër i llogarive By Sunil Sharma Botuar 1 orë më parë Përditësuar 1 orë më parë

Shkëmbimi i petullave në Zinxhirin Binance Smart kohët e fundit prezantoi zbatimin e shkrirjes së saj të krijuar me shenja me anë të kujdesit të Twitter në 12 Tetor. Karakteristika e saj e shkrirjes CAKE shkakton një shkrirje simbolike më të madhe se 7 milion simboleve CAKE me vlerë rreth 132 milion USD.

Shenja aktuale e Pancake DEX, megjithëse e konsiderueshme për CAKE HODLER, ra 21 milion dollarë përveç shkrirjes së gushtit, e cila shkoi në 153 milion dollarë.

Procedura e shkëmbimit të petullave gjithashtu vuri në dukje blerjen e simboleve CAKE me vlerë 3.8 milion dollarë nga tregtimi, NFT, dhe gjithashtu tregu i Parashikimit, i cili barazohet me 719K USD nga llotaria, 2.8 milion USD nga NFT të Pancake Squad, dhe gjithashtu 153K USD nga NFTs llogaritë.

Një rast tjetër i shquar për shkëmbimin e decentralizuar të BSC është fillimi i BeagleCake, një punë DeFi që punon në rrjetin PancakeSwap. Objektivat e BeagleCake për të përfituar nga klientët e mëdhenj që nxisin në komunitetin PancakeSwap me pikat kryesore si blerjet e automatizuara, NFT Marketplace, Lottery, dhe gjithashtu rishpërndarjen e dividentëve.

Le të shqyrtojmë grafikët e çmimeve të CAKEUSDT në përputhje me një metodë nga lart-poshtë dhe gjithashtu të shohim saktësisht se si këto raste rekomandojnë udhëzimet e çmimit CAKE.

Shkëmbimi i petullave (CAKE) Analiza javore e grafikut

Duke filluar nga sasia e rregullt e kohës, kursi i këmbimit të monedhës CAKEUSDT ra me afërsisht 75% pas largimit nga vendi i tepërt i blerjes [niveli-75].

Modeli i mbajtësit të qirinjve të ariut të kapur më 21 qershor '21 verifikoi dyshemenë e çmimeve duke dërguar RSI përsëri në drejtim të nivelit-75.

Një devijim aktual i fshehur bearish më 23 gusht '21 [26.60] dhe gjithashtu ndihma e kapjes së demit të 21 qershorit [9.64] e vendos CAKEUSDT -in në një model grafik trekëndësh që po zbret.

Sidoqoftë, RSI ende po lundron mbi nivelin-25 pasi ecja e parë mbi nivelin-75 rekomandon një shpërthim në anën e sipërme.

Shkëmbimi i petullave (CAKE) Analiza ditore e grafikut

Aktiviteti i çmimeve në sasinë e përditshme të kohës verifikon teorinë tonë të kundërt me RSI që zbret poshtë nivelit-25 në 10 & 22 Shtator dhe gjithashtu 10 Tetor '21.

Një zbritje trekëndore, që është e krahasueshme me atë të kohës së zakonshme do të thotë një ecje përbrenda e kërkuar për shenjën CAKE. Demat me siguri do të duhet të gjejnë metodën e tyre gjatë rezistencës së 02 Tetorit [20.45] si verifikim i shpërthimit të kundërt.

Shkëmbimi i petullave (CAKE) Analiza e grafikut 4HR

Një shikim i fundit menjëherë brenda kohës 4HR brenda ditës zbulon një rritje të kërkuar për Binance Smart Chain DEX [CAKE] që përputhet me një devijim normal të favorshëm më 12 tetor '21 08:00.

Stresi i blerjes në fakt e ka kthyer rezistencën e 11 tetorit 08:00 [19.50] në një linjë krejt të re asistence, duke e detyruar profesionin CAKEUSDT midis rezistencës së 07 dhe 11 Tetorit dhe gjithashtu shumëllojshmërinë e ndihmës.

Një situatë e favorshme për anën e kundërt do të ishte sigurisht një hyrje dhe largim nga vendndodhja e shitjes së RSI [niveli-25] Anasjelltas, një dështim i ndihmës 19.50 me siguri do të dërgonte çmimin e garave auto drejt ndihmës 17.72.

Ne preferojmë një shpërthim në anën pozitive pasi RSI aktualisht tregton të listuara nën nivelin-25 në kohën e shtypit.

Shkëmbimi i petullave (ëmbëlsira) Nivelet brenda ditës

 • Çmimi i vendit: 19.87
 • Trendi Afatmesëm [H4]: Bullish i fortë
 • Paqëndrueshmëria: E lartë
 • Mbështetje: 17.72 dollarë dhe gjithashtu 19.50 dollarë
 • Rezistenca: 21.29 dollarë dhe gjithashtu 26.60 dollarë

 • Trending
 • Analiza e çmimeve
 • Ethereum (ETH) i afrohet 4000 dollarëve në lartësi shumë javore, Mark Kubani sheh anën e fortë
 • LINK Analiza e çmimeve: Modelet e fshehura të divergjencës bullish sugjerojnë vazhdimin e lëvizjes lart
 • Analiza e Çmimit të CAKE: Shkëmbimi i petullave (CAKE) Të gjitha të përgatitura për një Breakout to Upside
 • Çmimi i Bitcoin bie në 60,000 dollarë në mesin e thashethemeve në rritje për miratimin e ETF të së ardhmes BTC Nga SEC i Shteteve të Bashkuara
 • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: BTC po afrohet me ATH afër 65,000 dollarë në mes të kërkesës së mundshme nga vendet në zhvillim
 • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: BTC vazhdon shpërthimin në 60,000 dollarë në mes të një bredhje balene
Lexo artikullin:  Çmimi i DOGE shkon në 0.24 dollarë, DOGE gjen mbështetje në 100-SMA

Facebook Twitter LinkedIn Sunil Sharma 226 artikuj Sunil është një pronar biznesi serik dhe gjithashtu aktualisht ka operuar në dhomën e blockchain dhe kriptovalutave për 2 vjet aktualisht. Më parë ai ishte bashkë-themelues i Qeverisë së Indisë, i cili mbështeti fillimin e kompanisë In Thinks dhe aktualisht është Kryeredaktor në Coingape dhe gjithashtu CEO në SquadX, një fillestar fintech. Ai në fakt ka nxjerrë më shumë se 100 artikuj të shkurtër mbi kriptomonedhën dhe blockchain dhe gjithashtu ka ndihmuar në të vërtetë një shumëllojshmëri të ICO -ve në suksesin e tyre. Ai në fakt ka bashkë-dizajnuar trajnime tregtare për avancimin e blockchain dhe gjithashtu ka mbajtur në të vërtetë disa takime në të kaluarën. Ndiqeni atë në Twitter në @sharmasunil8114 dhe gjithashtu lidheni me të në sunil (at) coingape.com I mëparshëm

Analiza e çmimit Ethereum Axie Infinity: 15 Tetor 2021

Tjetër

Premium i Bitcoin Futures xhiron 3x mes thashethemeve të forta të Bitcoin Futures ETF

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju