A mundet që Shkalla e Gri të Shesë Bitcoin (BTC) Pas Shkyçjes së Aksioneve GBTC?

Regjistrohuni në Altcoin më të mirë të vitit 2021!

Paqëndrueshmëria aktuale e çmimit Bitcoin dhe lëvizja anash po i atribuohen zhbllokimit të vazhdueshëm të anijeve kryesore të Grayscale të Bitcoin $ GBTC. Shumë besojnë se zhbllokimi i aksioneve pas 6 muajve ushtron presion në tregun vendas në afat të shkurtër. Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se Grayscale nuk shet BTC e saj me skadimin e aksioneve.

Investitorët blejnë Bitcoin për ta depozituar atë në fondin GBTC dhe për të marrë aksione kundër depozitës së tyre BTC, Në një farë mënyre, Bitcoin i mbajtur në GBTC nuk lëviz kurrë, dhe përveç tarifave të administrimit prej 2% të ngarkuara nga Grayscale.

Zhbllokimi i këtyre aksioneve është ende bearish në një periudhë afatshkurtër pasi që primi në GBTC tenton të shkojë negativ gjatë periudhës së shitjes, kështu që investitorët kanë më shumë nxitje në blerjen e aksioneve GBTC sesa Bitcoin me çmimin e saj vendas.

Premium GBTC aktualisht është në -11.25% që do të thotë pasi të shesin aksionet e tyre në tregun spot tregtarët përsëri mund t'i blejnë këto aksione me një zbritje prej 11% sesa BTC me çmim spot.

Premium GBTC luan një rol kryesor në periudhën 6-mujore të mbajtjes, blerësit institucionalë shpresojnë ta shesin atë me një premium të lartë sesa çmimi i blerë me të. GBTC ka tregtuar shumicën e tremujorit të parë në një diapazon pozitiv të çmimit të primit, por është kthyer negativisht pas prillit. Në mungesë të një fondi të rregulluar të tregtimit të Bitcoin Exchange, produktet e kripto të Grayscale janë bërë një zgjedhje për investitorët. Menaxheri kryesor i aseteve në botë po planifikon të shndërrojë GBTC në një Bitcoin ETF deri në vitin e ardhshëm.

Mbështetja kryesore e zinxhirit të humbjes së çmimit të Bitcoin

Cryptocurrency e lartë ka humbur më shumë se 50% të vlerësimit të saj që nga ATH e saj afër 65,000 $ në prill. BTC nuk ka arritur të thyejë rezistencën kryesore të $ 35K në disa raste dhe aktualisht po lufton për të mbajtur mbështetjen prej $ 31.5K.

Lufta e kriptomonedhës kryesore për të dalë nga diapazoni i saj aktual i çmimeve ka dëbuar lojtarët me pakicë duke çuar në një treg të ulët të likuiditetit. Faza bearish mund të vazhdojë më tej nëse Bitcoin nuk arrin të mbajë mbështetjen prej $ 30K.

Lexo artikullin:  Michael Sonnenshein, CEO i Grayscale pretendon se Bitcoin ETF i referohet 'Kur' jo 'Nëse'

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju