Coinfluence njofton ICO-në për të fuqizuar gjenerimin e ardhshëm të ndikimit në marketing

Përgjegjësia: Mesazhi i renditur më poshtë është një njoftim për lajmet që nuk është kompozuar ngaCryptonews com.

Ndikimi

Me sasinë e simboleve të prezantuara kohët e fundit që zgjerohen çdo ditë, Ndikimi në të vërtetë ka paraqitur një sistem të avancuar për të furnizuar një ekspozim të drejtpërdrejtë të drejtuar nga ndikuesit natyrorë ndaj simboleve që janë të denjë si dhe e kërkojnë atë.

15 korrik 2021, Talinn, Estoni: Tregu i kripto ka një ambient reklamimi dhe marketingu të një lloji - duke qenë një treg i përparuar, metodat standarde të reklamimit dhe marketingut standarde (gjithashtu dixhitale-tradicionale) në të vërtetë kanë konfirmuar se janë joefikase në regjistrimin e interesit si dhe pasionit të këtyre ditëve klientët e kriptos. Klientët e shumtë të rrjeteve sociale, grupi më rinor varet shumë më shumë nga goja e gojës sesa nga reklamat ose informacioni. Sipas studimit aktual, tregu i ndikuesve me siguri do të arrijë në pothuajse 14 miliardë dollarë këtë vit, si dhe nuk është për t'u habitur që ky ndryshim në standard do të ndihet me të vërtetë në raundin e kriptos.

Merrni shembullin e ndihmës famëkeqe të Elon Musk përDogecoin The cicërima më e re rikuperoi uljen prej 10% që vuri re një ditë më parë. Një cicërimë mund të jetë dallimi midis jetës, si dhe fataliteti i përparimit të mëposhtëm në fushën e posedimit elektronik. E tillë është fuqia e ndikuesve në kripto.

Ndikimi: Platforma e Ndikimit të Kriptove të së Ardhmes

Ndikimi adreson problemet e reklamimit dhe marketingut të ndikimit të kriptos duke bashkangjitur punë në të ardhmen me një gamë të gjerë ndikuesish të nivelit të lartë. Rezultati është një atmosferë ku vendet e punës marrin mundësinë e ndikimit në rrjetet sociale premium që mund të sjellin në grupin ideal, si dhe rrisin mundësitë e një nisje efektive, ndërsa arritja e ndikuesve i përket përparimit vijues në kripto, duke zhvilluar marrëveshje të shkëlqyera. Dhe natyrshëm, një detyrë e shkëlqyeshme jo gjithmonë shndërrohet në një mënyrë efektive nëse vazhdon të jetë nën radar. Aksesi në një larmi të gjerë ndikuesish sugjeron që sigurisht që do të marrë ekspozimin ideal të drejtpërdrejtë, duke e vendosur në hartë atje ku i takon në të vërtetë.

Koinfluenca e arrin këtë me një koleksion të ngushtë të metodave. Së pari, çdo lloj detyre që dëshiron të sigurohet duhet të përjetojë një kontroll rigoroz të cilësisë së lartë që bazohet në një bollëk elementesh, duke mundësuar që të ofrohen punë të verifikuara gjerësisht. Kjo zhvillon një pastrues, si dhe një zgjedhje shumë më të mirë për kapitalistët, ndërsa mbron tregun nga grisjet, tërheqjet e qilimave, si dhe kriminelët.

Lexo artikullin:  Shitja NFT e Rammstein Frontman është e paautorizuar, thotë Muzeu Historik Rus

Në qendër të gjithë këtij komuniteti ekologjik është shenja CFLU, e bërë për të ndihmuar vendet e punës, si dhe ndikuesit për të arritur rezultate përfundimtare po aq të favorshme. Punët e aprovuara mbajnë shitjet e tyre të shenjave përmes bllokut të nisjes, ku zona mund të marrë simbolet e tyre duke përdorur CFLU. Çdo blerje merr tendosje, me sasinë që shpërndahet për likuiditet, duke vendosur përfitime, si dhe reklamat dhe marketingun. Në të njëjtën kohë, dizajni i shenjës deflacioniste duhet të shtypë lart normën CFLU.

Ngjarja e Shitjes së Shenjave të CFLU

Nxitja e ekonomisë së biznesit prapa komunitetit ekologjik të Confluence është simboli i certifikuar CFLU i bazuar në Binance Smart Chain-based BEP-20. Bazuar në konceptet e amortizimit, ka një total prej 1 miliard CFLU, nga të cilat 650 milion janë aktualisht në dispozicion në aktualisht shitje e vazhdueshme e simbolit Rasti është i bazuar në faza, me secilën nga 100 fazat efektive që e bëjnë CFLU gradualisht shumë më të kushtueshme (aktualisht faza 1 ka një normë prej 0.0056 USD për 1 CFLU).

Nga 650 milion CFLU, 100 milion janë shpërndarë në të vërtetë për financimin e programuesve të sistemit. Për t'u siguruar në vendet e punës, ndikuesit si dhe klientët e CFLU, një rutinë e sigurimit sigurisht do të lejojë qasjen e grupit në 20% të fondeve, me pjesën e mbetur të nisë rregullisht. Kjo siguron që rugpulls të jenë të sigurt kundrejt.

Një sistem i detyrimeve tatimore më të fundit është gjithashtu një strategji e një lloji, përmes së cilës zbriten 10% e të gjitha blerjeve, me 4% që ka më shumë gjasa për pishinat e likuiditetit, 4% për pronarët e simboleve si dhe 2% për reklamim dhe marketing si dhe zhvillim. Së bashku me këtë, çdo blerje e 10-të në 1000 blerjet fillestare me siguri do të marrë 5000 simbole përfitimi si një përfitim. Vizitoni sistemin Coinfluence ICO në merrni simbolet tuaja CFLU sot

E tashmja si dhe e Ardhmja

La Ndikimi ideja u shfaq në fillim të vitit 2021. Përkrah kësaj, grupi Coinfluence në të vërtetë ka arritur një numër të ndikuesve, si dhe ka vendosur vërtet një objektiv prej 100,000 ndikuesish kryesorë nën Programin e tij të Regjistrimit Coinfluence po zhvillohet gjithashtu në drejtim të bashkëpunimeve ndërkombëtare si marrja e CFLU e siguruar në shkëmbime të rëndësishme, për t'i dhënë likuiditet të shtuar, si dhe mundësinë e hyrjes për individin e përditshëm komunitetit ekologjik të CFLU. Bashkimi gjithashtu dëshiron të rendisë CFLU në sisteme të konsiderueshme të mbikëqyrjes së monedhave si CoinMarketCap si dhe CoinGecko, plus Blockfolio gjurmues të profilit, për të ngritur njohjen si dhe për të rritur hapjen e informacionit.

Lexo artikullin:  Analiza e çmimit të shenjës UNI: Lëkundje të mprehta të paqëndrueshme në kornizën kohore 4HR, Nivelet kryesore të RSI për t'u parë

Më tej në të ardhmen, Coinfluence me siguri do të prezantojë aplikacionin e saj celular për qasje në lëvizje. Bashkimi sigurisht që do të kthehet në shtratin e tyre të nisjes, duke u ofruar vendeve të punës një ilaç me një ndalesë për ndikuesit kryesorë, si dhe shumë hollësi të lidhura me rregullimin e detyrave, si dhe nisjen, të gjitha në të njëjtën kohë të saktë. Së fundmi, Coinfluence sigurisht do të zhvillojë sistemin e vet të informacionit, Rrjetin e Lajmeve Coinfluence për të njoftuar klientët e saj, si dhe publikun e gjerë mbi ngjarjet aktuale në treg.

Vizitoni sistemin Coinfluence ICO në merrni simbolet tuaja CFLU sot

Lidhu duke përdorur Twitter: https://twitter.com/TheCoinfluence
Bashkohuni me autoritetet e ekipit të Telegramit: https://t.me/coinfluence
Ndiqni në Instagram: https://www.instagram.com/thecoinfluence/
Ndikimi i kapur në Reddit: https://www.reddit.com/user/theCoinfluence

Mediumet Kontakti
Emaili i kontaktit: [email mbrojtur]

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju