Komisioneri Peirce sugjeron SEC të punojë me bizneset e kriptove për të ndërtuar një "kornizë të arsyeshme"

By Palak Malhotra Botuar 21 orë më parë Përditësuar 21 orë më parë Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive By Palak Malhotra Botuar 21 orë më parë Përditësuar 21 orë më parë

Komisioneri Hester Peirce, i njohur edhe si “& ldquo; (*) mama & rdquo; sulmon (*) për mosfunksionimin e kriptos në marrjen e strukturës së përballueshme të SEC për legjislacionet e mbrojtjes. me bizneset e kriptove të biseduara nga një vend tjetër në a'& rsquo; Takimi i Peirce në Wall Street Journal dhe gjithashtu vazhdoi Tech Live të mërkurën, në pozicionin e tij kundër shefit të SEC. Gary Gensler, crypto rekomandoi që pagesa duhet të përcaktohet

Për më tepër, kompanitë e kriptomonedhave të sistemit Peirce, ofruan zhvillimin e pashmangshëm të tregut të decentralizuar. a kini parasysh se sa më parë autoritetet rregullatore të njohin rëndësinë e punës, aq më mirë do të mbetet sigurisht në të ardhmen e afërt për vendin'& rsquo; tregjet monetare. Komisioneri“& ldquo; Unë supozoj atë & rsquo; s kriptos sigurt mendoj se

do të zgjerohet në dimensionin "kripto" kështu që ajo që ne mund të bëjmë aktualisht për të blerë strukturë(*) strukturë të përballueshme, supozoj, sigurisht që do të qetësohet". rsquo; këndvështrimi, duke pasur parasysh se metoda konvencionale është Peirce, shmangni akuzat nëse diçka shkon në jug.

SEC, bizneset

Komisioneri theksoi gjithashtu se kjo metodë konvencionale synon negativisht startup-et dhe gjithashtu me përmasa më të vogla, pasi ato janë të kapur në “& ldquo; jashtëzakonisht e ashpër ”& rdquo; dhe gjithashtu procedurë e gjatë e respektimit të Megjithatë politikave.Peirce“& ldquo;bizneset shpesh priren (* )të jenë jashtëzakonisht konvencionale për me faktorin SEC & hellip;

diçka nuk& rsquo; t marrim të autorizuar, ne & rsquo; nuk po shkon Rregullatorët marrin të dënuar; nëse diçka merret e autorizuar dhe gjithashtu diçka dështon, sigurisht që do të dënohemi. për këtë dyshim është në të vërtetë e shtrenjtë për entitetet me përmasa më të vogla.”& rdquo;, përfshirë. Nëse nuk arrin të formulojë Por strukturën e qartë të ligjshme Peirce këtë muaj,

SEC u pa tek ajo & lsquo; tek mamaja & rsquo; i mirë, duke përplasur qeverinë federale për dështimin e saj

Struktura më parë e qartë e ligjshme për paratë në internet në kriptokën e Komisionerit Peirce, për të mbajtur parasysh se “& ldquo; ajo & rsquo; sa keqardhje aktuale & rdquo; që autoritetet rregullatore të Shteteve të Bashkuara & rsquo; po ndalojnë rregullisht punën në krijimin e një strukture të qartë të ligjshme të Shteteve të Bashkuara për kriptovalutat dhe gjithashtu mbrojtjen. Në Yahoo Finance Live“& ldquo;Peirce po më shqetëson një që prej 3 vitesh aktualisht unë'& rsquo; kemi kërkuar cilësi rregullatore, dhe gjithashtu nuk mundemi& rsquo; t duketa ofrojnë çdo lloj & hellip; Unë supozoj se kjo në të vërtetë po përfundon

pengesë masive Që ky treg të jetë në gjendje të krijojë në mënyrën në të cilën'& rsquo; është i sigurt, por gjithashtu në një mënyrë në të cilën lejon që zhvillimi të ndodhë. për të'& rsquo; Më vjen keq (*) që ne nuk po e pushtojmë thjesht mantelin si autoritete rregullatore një strukturë rregullatore.”& rdquo;Dhe XRP a: për të dyja festimet secila. është pikërisht se si është një fitore-fitore për

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • ?Padia ($ BTC) Gjykata ATM jep dy mocione, Këtu ($ LTC) një (SOL) Ripple për një
  • Walmart fillon Shërbimet Pritëse të kohës Bitcoin 200 dollarë, muaj pas Litecoin-Fiasco
  • Solana, Përgatitja: E re Të gjitha 22 E lartë Mbi 10% Afati i shkurtër 70,000 $ mbetet bullish
  • Solana 4-Analiza e çmimeve të ortekut: BTC Tetor 62,000 dollarë
  • Çmimi i Bitcoin është vetëm 68,000 dollarë deri në 313 ndërsa tërheqjet nga shkëmbimi arritën dhe më të lartat mujore
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin '21 grad, kthimi në po zgjeron brezin fitues duke synuar gazetarin e GenZ
Lexo artikullin:  Parashikimi i çmimit të Floki Inu: FLOKI Eyes 28% Rally në $0.0002613

Palak Malhotra historia në artikuj Gazetari gazetari & & Marrëdhëniet me publikun. Mass Comm CoinGape, Palak është një i ri me planifikimin e reporterëve për Lifestyle 3.0 Në koleksionin FreeTON Palak lançimi novator i një DAO në fund të kriptos JP Web është I mëparshëm

($ BTC) në.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju