Studiuesit e Kongresit Kujtojnë Rreziqet e Rregullave të Kriptos

Studiuesit e Kongresit Kujtojnë Rreziqet e Rregullimeve të Kriptos 101

La Shërbimi i Kërkimit i Kongresit i Shteteve të Bashkuara (CRS) po këshillon ligjvënësit për kompromise dhe gjithashtu rreziqe që lidhen me rregulloret e mundshme të ndershme të kriptos të pionieruara nga menaxhimi i Shteteve të Bashkuara. Në të njëjtën kohë, senatorët e Shteteve të Bashkuara po krijojnë propozime në një kuotë për të siguruar normën e interesave të kapitalistëve kripto.

CRC identifikon se, në nivelin e angazhimeve të reja të mbulimit për t'u shqetësuar në kripto-fokusuar kompania merren parasysh si zhvillimin e një 'dëshmie', disa klientë me reputacion që sigurisht do të merrnin parasysh përdorimin e kriptove mund të vendosin të qëndrojnë larg këto angazhime.

Siç është raportuar, nëse shpenzimet e diskutueshme të kornizës së Shteteve të Bashkuara vijnë në llojin e tij aktual, mund të kërkojë që biznesi i kriptove të largohet nga kombi pasi nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të ndjekur nevojat e reja. Sidoqoftë, tregu sigurisht që do të varet gjithashtu nga Thesari i Shteteve të Bashkuara pasi ky institucion sigurisht që do të kërkonte të vendoste gjuhën e errët të drejtë në teknikë.

Ndërsa rregulloret e reja mund të ndihmojnë qeverinë federale të zvogëlojë boshllëkun e detyrimit tatimor, efektiviteti i tyre ende nuk është zbuluar.

"Megjithëse nevojat e rritura të mbulimit mund të ndihmojnë në mbylljen e zbrazëtisë së detyrimit tatimor, disa nën -raportime të të ardhurave të prodhuara nga marrëveshjet e kriptove ka të ngjarë të vazhdojnë, pasi disa marrëveshje kripto kanë për qëllim të pengojnë autoritetet," rrëfen CRC.

Plani i shpenzimeve i Presidentit Joe Biden për vitin e ardhshëm rekomandon nevojën e shkëmbimeve të kriptove dhe gjithashtu kujdestarët për të paraqitur kthimet e detajeve me Shërbimi i Ardhurave të Brendshme (IRS) për tirazhet bruto mbi 600 dollarë, për të përmendur disa. Propozimi i menaxhmentit konsiston në një nevojë mbulimi për transferime kripto ndër-ndërmjetësuese, dhe gjithashtu kërkon që organizatat që miratojnë kriptovalutat të raportojnë marrëveshje të tilla që shkojnë përtej 10,000 dollarëve në vlerë në IRS.

Qeveria federale e Shteteve të Bashkuara pretendon se kjo me siguri do të lejonte detaje të automatizuara që tregojnë territoret e detyrimeve tatimore ndërkombëtare. Në këmbim, Uashingtoni sigurisht do t'u ofrojë atyre detaje mbi taksapaguesit e Shteteve të Bashkuara që negociojnë në kripto jashtë Shteteve të Bashkuara, sipas regjistrimit.

Lexo artikullin:  Bexplus ADA e Regjistruar: Leva 100X dhe 100% Bonus Depozitash Deri në 10 BTC

Rritja më e re vjen pasi diskutimi mbi rregulloret e kriptos do të merret nga Kongresi në termin lokal. Kohët e fundit, senatori republikan dhe gjithashtu një pjesëmarrës i Komitetit Bankar të Senatit Pat Toomey ka prodhuar një telefonatë duke marrë propozime mbi mënyrat për të siguruar që legjislacioni qeveritar kultivon rritjen e tregjeve të kriptove blockchain, në një mënyrë që siguron kapitalistët. Bordi do të mbledhë propozime deri më 27 shtator.

"Në vend që të përpiqen të shpërfillin ose zvogëlojnë kriptovalutat dhe inovacionet e lidhura me to, autoritetet rregullatore dhe ligjvënësit kërkojnë të pranojnë që rrjetet publike të hapura janë më poshtë. Legjislacionet tona dhe rregulloret duhet të përshtaten me këto rritje, ”tha Toomey në një deklaratë. "Kjo është arsyeja pse Kongresi është thelbësor që ta marrë këtë të drejtë dhe gjithashtu siguron që Shtetet e Bashkuara të qëndrojnë në avantazhin kryesor të kriptomonedhës dhe teknologjisë fintech."

Veprimi i ligjvënësit pason nismat e ndërprera të punës për të modifikuar kryesimin e shpenzimeve kuadër nga menaxhmenti i Biden. Së bashku me senatoren republikane Cynthia Lummis dhe gjithashtu kryetarin e Komitetit të Financave të Senatit Ron Wyden, Toomey synonte të përbëhej nga një aranzhim në shpenzime që sigurisht do të ripërcaktonte termin "ndërmjetës" për të kufizuar nevojat e mbulimit krejt të ri, duke shmangur minatorët e kriptos dhe gjithashtu programuesit. nga përfshirja në angazhime të tilla.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju