Avokati Kushtetues Sulmon Planin e Birësimit të Bitcoin të Bukele

Avokati Kushtetues Sulmon Planin e Birësimit të Bitcoin të Bukele 101

Një përfaqësues ligjor kushtetues ka shqyrtuar në të vërtetë legjitimitetin e propozimit të Presidentit të El Salvadorit Nayib Bukele për të bërë tenderin e ligjshëm të Bitcoin (BTC) së bashku me dollarët e Shteteve të Bashkuara.

Për El Salavador.com, faqja në internet e gazetës El Diario de Hoy, përfaqësuesi ligjor kushtetues Enrique Anaya në të vërtetë ka deklaruar se legjislacioni Bukele është antikushtetues në natyrën e tij - gjë që qeveria federale po e fsheh pas veprimeve lehtësuese të pandemisë koronavirus në një propozimi për të qëndruar larg mosmarrëveshjes mbi aktin. Akti është gati të promovohet në shtator.

Anaya deklaroi se në lidhje me legjislacionin ishin përgatitur në të vërtetë "në gjuhë të paqartë", dhe gjithashtu përfshiu "ndalime në lidhje me ushtrimin e një të drejte" (e drejta për të refuzuar një shlyerje BTC nëse është furnizuar dhe gjithashtu marrësi ka mundësi të përdorimit të një pajisje të zgjuar ose KOMPJUTERI). Ky, ai deklaroi se ishte natyrshëm një "kufizim i të drejtave kushtetuese".

Ai përfshiu që kundërshtimet e mundshme në lidhje me legjislacionin BTC po parandaloheshin nga akuza e veprimeve të distancës sociale që synonin shmangien e përhapjes së COVID-19.

Përfaqësuesi ligjor deklaroi:

Më shumë se tre të katërtat e Salvadorianëve të kontrolluar janë cinikë të njohjes së BTC si tender i ligjshëm në vend, njoftoi Reuters kohët e fundit, duke treguar një studim në të gjithë vendin me 1,233 individë. Ajo zbuloi se rreth 54% e atyre që u kontrolluan shikuan nxitjen e bitcoin si "aspak të saktë" ndërsa një tjetër 24% e shpjegoi atë si "vetëm pak të saktë".

Ndërkohë, një dizajner ka goditur në të vërtetë Bukele dhe gjithashtu strategjitë e tij për të shfrytëzuar fuqinë e energjisë gjeotermike nga vullkanet e vendit për të furnizuar një iniciativë të minierave Bitcoin.

Për një rekord të ndryshëm në El Salavador.com, projektuesi Salvadorian Carlos Mart ínez specifikoi se aftësia e energjisë Salvadoriane "as nuk fillon të adresojë nevojat e industrisë BTC", të cilat nevojat e energjisë minerare të BTC në të vërtetë kanë shkaktuar ndërprerje të energjisë për shkak të faktit se "kërkesa është e lartë dhe infrastruktura elektrike nuk është në gjendje të mbështesë këtë lloj kërkese".

Lexo artikullin:  Inç Bitcoin Më të Lartë, Ethereum dhe Altcoins përshpejtohen

Pajisja elektrike e medias deklaroi se në të vërtetë ishte përpjekur të telefononte LaGeo, nxitësi i energjisë gjeotermike i drejtuar nga qeveria, në 3 ngjarje dhe gjithashtu ishte informuar në të vërtetë që shefi nuk ishte i disponueshëm për secilën rrethanë. Një ekzekut me kompaninë ishte vlerësuar me çmim duke specifikuar që Presidenti vetë po organizonte punën.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju