Njoftimet dhe Çregjistrimi i Kriptove: Java 34

Njoftimet dhe Çregjistrimi i Kriptove: Java 34 101

Këtu është asortimenti ynë javor i përcaktimit dhe fshirjes nga lista të aseteve dixhitale, blerjen dhe shitjen e buletineve të lidhura me çifte nga shkëmbimet e kriptove që zbuluam javën e fundit dhe në këtë kohë.

A na ka munguar një gjë? A keni marrë detaje rreth listimeve dhe/ose fshirjeve të reja? Na tregoni pikërisht këtu.

_

Bibox
Listimet:
Rrjeti më i thellë (DPR)
(*34*) (Shtresa)
Mobox (MBOX)
TORG (TORG)

Bigone
Listimet:
Ethereum SANA (SANA)

Bilaksi
Listimet:
Rrit (BOOST)
Kalata (KALA)
BitDAO (BIT)
Financat e Rhinos (RHO)
Mbreti Tiger (TKING)
Mate (MATE)
Shenja e Muskut (MUSK)
SHKËRBIMI I ZGJEDHJEVE
Shenja Konveks (CVX)
Monedhë FALAS BSC (FALAS)
Super e pazakontë (e rrallë)
SpacePortCoin (SPC)
TXA (TXA)
Shenjë Vaulti (VLTY)
Shenja StaySAFU (SAFU)
Gjysmë Pica (PIZA)
Shenja YEL (YEL)
Shenja e sferës (SPHRI)
Cirusi (CIRUS)
Black Hat (BLKC)
Top Token (BALL)
CardWallet (CW)
Inkubatori i pamundur i Decentralizuar (IDIA)
YDragon (YDR)
Nënmeja (SUB)
Shenja e stafetës (RELAY)
shenjë bRing (BRNG)
Radio Caca V2 (RACA)
delta theta (DLTA)
DAISY (DAISY)
Plutoni (PLUT)
NFT Feisty Doge (NFD)
Shenja Ekonomike WAX ​​(WAXE)
NCG e mbyllur (WNCG)
BinaryX (BNX)
Fidenza (FIDENZ)
Shkëmbimi i Kartës (CSWAP)
Çiftet e shtuara tregtare:
MSH/USDT

Binance
Listimet:
Mobox (MBOX)
DYLL (WAXP)
Çiftet e shtuara tregtare:
FIS/BRL
P FORR/USDT
GHST/USDT
REQ/USDT
TRU/RUB
Çregjistrimet:
DTV njëjës (SNGLS)
Viacoin (VIA)

Bitfinex
Listimet:
SwissBorg (CHSB)

Bithumb
Listimet:
Majtas (Majtas)
Velo (VELO)

Bitmart
Listimet:
Emiswap (ESW)
Nabox (NABOX)
Unikisht (UNIC)
CryptoZoon (ZOON)
BitDAO (BIT)
Babi Doge (DADDYDOGE)
Rrjeti Eris (ERIS)
Financa BUGG (BUGG)
Dr. Kafka (DRSL)
Meme Lordz ($ LORDZ)
Rrjeti i siguresave (SIGURIMI)
Cardence (CRDN)

E vertete
Listimet:
Protokolli LIQ (LIQ)
E Raribueshme (RARI)
Olimp (OHM)
Raydium (RREZI)
Kompjuter interneti (ICP)

Bittrex
Listimet:
Shkëmbim Sushi (SUSHI)
Shtrëngim duarsh (HNS)

BKEX
Listimet:
Lepuri i vogël (LTRBT)
Super e pazakontë (e rrallë)
Celo (CELO)
Qtum (Qtum)
StarLink (STARL)
OKExChain (OKT)
Lojërat Gala (GALA)
Seedify (SFUND)
Tranchess (shah)

catEx
Listimet:
Pallapay (PALLA)

CEX.io
Listimet:
Majtas (Majtas)
E Raribueshme (RARI)
Çiftet e shtuara tregtare:
KSM / USD

Changelly
Listimet:
Shkëmbimi qendror (CNS)

ChangeNOW
Listimet:
Grafiku (GRT)
Koktej (COCKTAIL)
BitRise (BRISE)

Monedhë
Listimet:
PlayDapp (PLA)
BitDAO (BIT)
Kufi (FRONT)
Ultra (UOS)
BALENË (BALENA)
Super e pazakontë (e rrallë)
Mobox (MBOX)
Vite Labs (VITE)

Lexo artikullin:  Axie Infinity dhe dYdX parakalojnë platformën NFT OpenSea në të ardhurat e DApps

Coinsbit
Listimet:
Brastoken (BRT)
Feed The World Global (FTWG)
Firulais Finance (FIRU)
DamnDeal (DAMN)
OMNIS (OMNIS)
LIDH (lidh)
Dsion (DSN)
EightCoin (8CO)

Krex 24
Listimet:
DexKit (KIT)
Mindcell (MDC)
Çregjistrimet:
Monedhë kuotimi (QUOT)

Crypto.com
Listimet:
Fqinja ime Alice (ALICE)
Financat e Korrjes (FARM)
PlayDapp (PLA)
Protokolli Orion (ORN)
Raydium (RREZI)
Çiftet e shtuara tregtare:
DAI/USDC
BOSON/ETH
EFI/ETH
HNT/ETH
IQ/ETH
SLP/ETH
AXS/ETH
LINK/USDC
EFI/BTC
SOL / BTC

DigiFinex
Listimet:
BabyDoge (BABYDOGE)
TORG (TORG)
OpenOcean (OOE)
Bota e Klimës së Gjelbër (WGC)

FINEXBOX
Listimet:
TORG (TORG)
Ok-Sports (KSP)
Betsplayer (BPL)
Çregjistrimet:
Gleec (GLEEC)
QuishCoin (QTV)
BitcoinClassic (BXC)
Zeon (ZEON)

Gate.io
Listimet:
Nëntë Kronika (WNCG)
Telos (TLOS)
BitDAO (BIT)
Politregti (TREGTI)
Mobox (MBOX)
PolkaWar (PWAR)
DYLL (WAXP)

HitBTC
Listimet:
Liti Capital (WLITI)
Monedha98 (C98)
Sasi (QNT)

Hotbit
Listimet:
Integrohuni në Një (IIO)
SUNBLLOCKTERMINAL (SBT)
BitDAO (BIT)
Kufiri i Gazit Ethereum (EGL)
Ethereum Mini (ETM)
CryptoArtwork.Ai (CART)
SolFarm (TULIP)
Super e pazakontë (e rrallë)
Lufta e Titanit (TITANWAR)
Bugs Bunny Token (BUGS)
Shenja PetWar (PWT)
Tenshi (TENSHI)
Solrise Finance (SLRS)
HARTAT (HARTAT)
Vaksina Covid (COVAC)
WAIV. Kujdesi (WAIV)
LUFFY INU (LUFFY)
Dr. Kafka (DRSL)
ORI (ORI)
Hungarisht Vizsla Inu (HVI)
Valuta Jade (JADE)
Tregjet Mango (MNGO)
Orca (ORCA)
Hapi i Financave (HAPI)

Huobi
Listimet:
Serum (SRM)
Rrënjë (RAD)

KuCoin
Listimet:
Cirusi (CIRUS)
Oddz (ODDZ)
rrjeta pNT (PNT)
Proton (XPR)

LBank
Listimet:
Zoe (ZOE)
Lojërat Gala (GALA)
HODL2.0 (HODL)
NCG e mbyllur (WNCG)
CherrySwap (CHE)
CryptoZoon (ZOON)
InformationCrypto (NWC)
ShijeNFT (SHIJIM)
Lojërat e Wall Street (WSG)
Super e pazakontë (e rrallë)
Monedhë e Mbretërisë (KDC)
AlinX (ALIX)
eCASH (XEC)

MEXC Global
Listimet:
Unmarshal (MARSH)
BitDAO (BIT)
Njështresore (LAYER)
Super e pazakontë (e rrallë)
Launchpad e pamundur e financave (IDIA)
CertiK (CTK)
Mobox (MBOX)
NAOS Finance (NAOS)
Heroi i hapit (HERO)
Serum (SRM)
Shenja FTX (FTT)
Tokemak (TOKE)
Tranchess (shah)
Qeverisja ARC (ARCX)

OKEx
Listimet:
Nëntë Kronika (WNCG)
Ilaç i vogël për dashuri (SLP)
EthernityChain (ERN)

Poloniex
Listimet:
Lojërat e Përfitimit të Sporteve (YGG)
Fqinja ime Alice (ALICE)
Audius (AUDIO)
Dollar i rrumbullakët (RD)

probit
Listimet:
Shenja Goldex (GLDX)
Bitcicoin (BITCI)

Lexo artikullin:  Ndjenja e Tregut Crypto Më në fund Rivendos Zonën Pozitive

P2PB2B
Listimet:
Shkëmbimi i portofolit (WSWAP)
Afreum (AFR)
Pagesa autentike (APAY)
Shenja JRR (JRR)
Petrachor (PTA)
FOOBEE (FOOBEE)

VinDax
Listimet:
Shenja e Blackberry (BB)
Shenja LiveTrade (LTD)
Fiat (FIAT)
Kshark (KSC)
ALBINO (ABO)
TRGO (TRGO)
13 dollarë (13D)
Teddy Swap (TEDDY)
Velox (VELX)
Peshkaqen foshnje (BKS)

WazirX
Listimet:
Sasi (QNT)
Protokolli i Përhershëm (PERP)
YFII (YFII)
Toka (HENA)
Arweave (AR)

XT
Listimet:
BitRise (BRISE)
BILETA (BILETA)
Goji (HANU)
Majtas (Majtas)
Ariva (ARV)
VeChain (AFP)
ChainBing (CBG)
GlitzKoin (GTN)
Super Floki (SLOKI)
Shenja e Portofolit Smart (SWT)
Daikicoin (DIC)
I pasurQUACK (SHPEJT)

Shkëmbimi ZT
Listimet:
Shenja PARSIQ (PRQ)
Hapi. Financimi (HAPI)
Shenja Akash (AKT)
StarLink (STARL)
Nëntë Kronika (WNCG)
Aleph (ALEPH)
Solrise (SLRS)
Financa Merkurore (MER)
Super e pazakontë (e rrallë)
Mobox (MBOX)
Dragon Slayer (DRS)
ChainGuardians (CGG)
CryptoBlades (Aftësi)
GMR (GMR)
Faraland (FARA)
Lojërat Botërore X (XWG)
Illuvium (ILV)
BOSAGORA (BSH)
AlinX (ALIX)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju