Njoftimet dhe Çregjistrimi i Kriptove: Java 35

Njoftimet dhe Çregjistrimi i Kriptove: Java 35 101

Këtu është koleksioni ynë një herë në javë i listimit elektronik të pronave dhe fshirjes, deklaratave të lidhura me palët tregtare nga shkëmbimet e kriptove që kemi gjetur kohët e fundit dhe sot.

A kemi humbur diçka? A dini në lidhje me listat dhe / ose çregjistrimet e reja? Le të njohim më poshtë.

_

AscendEX
Listimet:
SifChain (ROWAN)

Bibox
Listimet:
Tranchess (shah)
EDEN (EDEN)
Kripto Zoon (ZOON)
Punk Populli (DDDD)
Jade ( *35 *) (JADE)
Shenja e Thellësisë (DEP)
Monedhë FALAS (FALAS)

Bigone
Listimet:
ProteoDefi (PROD)

Bilaksi
Listimet:
UmiToken (UMI)
KmonCoin (KMON)
Shenja e shkëmbimit Dopple (DOPX)
Shenja e Komunitetit Dehero (HEROES)
Shenja XTblock (XTT-b20)
SeedifyFund (SFUND)
Shah (SHAH)
Altura (ALU)
Eden (EDEN)
Makina kripto (CCAR)
GDT (GDT)
Shenja aiRight (AIRI)
Shenja e Qeverisjes Joreale (UGT)
Ceres (CERES)
NETVRK (NTVRK)
Financa Pinkslip (PSLIP)
Etherrock # 72 (PEBBLE)
Shenja Qubit (QBT)
Ariu (ariu)
Cryptomeda (TECH)
Alkimi Exchange ($ ADS)
Shenja Manga ($ MANGA)

Binance
Listimet:
Fisi (Fisi)
DYLL (WAXP)

Bitforex
Listimet:
Ethereum Max (EMAX)
Protokolli Rigel (RGP)
Pollchain (Sondazh)

Bithumb
Listimet:
Bifrost (BFC)
Ultra (UOS)

Bitmart
Listimet:
Benqi (QI)
GFORCE (GFCE)
Fsheh Rrjetin (CCX)
Shenja Manga (MANGA)
Avalaunch (XAVA)
Banka MinePlex (PLEX)
BabySafeMoon (BSFM)
ARCS (ARX)
TENSET (10 SET)
Tranchess (shah)
UBIX. Rrjeta (UBX)
Formacioni Fi (FORMULAR)
Luaj Token ($ TOP)
E Raribueshme (RARI)
Nënmeja (SUB)
Monedhë FALAS (FALAS)
Heroi i hapit (HERO)

E vertete
Listimet:
Solana Sail (gSAIL)
Fqinja ime Alice (ALICE)
Lojërat e Përfitimit të Sporteve (YGG)
ZooKeeper (kopshtin zoologjik)

BKEX
Listimet:
Shkëmbimi i bebeve (FOBJE)
eCash (TITAN)
Qendër (HUB)
Poolz (POOLZ)
Lumi i Hënës (MOVR)
Yaki Gold (YAG)

catEx
Listimet:
SHORN (SRN)

Changelly
Listimet:
Synthetix (SNX)
Sasi (QNT)

Coinbase
Listimet:
COTI (COTI)

Monedhë Ex Lover
Listimet:
AleancaBlock (ALBT)
MEME (MEME)
Radio Caca (RACA)
Tranchess (shah)
Komuniteti i kores (CRU)
Eden (EDEN)
COTI (COTI)

Coinsbit
Listimet:
ZMARTcoin (ZAR)
Pinoku (PINO)
TANGO (TANGO)
IVG (IVG)
LunaLand (LLN)
DucatusX (WDUCX)
Monedha e Tregtarëve (TRDC)

Krex 24
Listimet:
Earnscoin (ERN)
Organicoin (ORG)

Crypto com
Listimet:
SHPEJT (SHPEJT)
Kovalente (CQT)
Lojërat e Përfitimit të Sporteve (YGG)
Frax Share (FXS)
Rrjeti i Maskave (MASK)
Zinxhiri THOR (RUNE)
DeRace (DERC)
IoTex (IOTX)
Fqinja ime Alice (ALICE)

Lexo artikullin:  AEGIS Launchpad më në fund shpall datën për ofrimin e saj fillestar DEX

DigiFi nex
Listimet:
TWISTER (TWS)
Kripto Zoon (ZOON)
Financa Alpaca (ALPACA)
Vendit (VNDT)

FINEXBOX
Listimet:
DiamondToken (DIAMOND)
DalecoinFinance (DFINE)
SonaNetwork (SONA)
Monedhë Bursash (SCHO)
Monedha e Gëzuar e Engjëllit (ANGEL)
Monedhë për ditën e lindjes (HBDC)

FTX
Listimet:
Eden (EDEN)
Fqinja ime Alice (ALICE)

Porta io
Listimet:
Tranchess (shah)
MacaronSwap (MCRN)
Binamon (BMON)
SuperRare (e rralle)
Plant vs Undead (PVU)
Eden (EDEN)
Benqi (QI)
ZELWIN (ZLW)
Lumi i Hënës (MOVR)

HitBTC
Listimet:
Shenja e GoMining (GMT)

Hotbit
Listimet:
Universi XYZ (XYZ)
Varëse (PENDLE)
0x_nyjet (BIOS)
Lojërat Botërore X (XWG)
Projekti TXA (TXA)
KamPay (KAMPAY)
Benqi (QI)
RoboFi (VICS)
Binamon (BMON)
MetisDAO (METIS)
BunnyPark (PB)
SeedifyFund (SFUND)
GreenTrust (GNT)
Gjysmë Pica (PIZA)
Mars Panda World (MPT)
EnBlockCoin ari (GBC)
OBRok (OBROK)
NCG e mbyllur (WNCG)
Drake Ball (DBALL)
Kopshtin zoologjik (kopshtin zoologjik)
AABC (AABC)
Floki Inu (FLOKI)
Rrjeti Privapp (BPRIVA)
Protokolli DNFT (DNF)

Huobi
Listimet:
BALENË (BALENA)
Fisi (Fisi)
Lojërat e Përfitimit të Sporteve (YGG)
Rrëshqitje (SXP)
COTI (COTI)

Kraken
Listimet:
Lumi i Hënës (MOVR)

KuCoin
Listimet:
Fisi (Fisi)
Lumi i Hënës (MOVR)
Rrjeti WOO (WOO)

LBank
Listimet:
Lojëra me zinxhirë (ZINXHIR)
Bimët vs Undead (PVU)
Tranchess (shah)
BinaryX (BNX)
Diamond Boyz (DBZ)
DYLL (DYLL)
Binemon (BIN)
Lumenswap (LSP)

MEXC Global
Listimet:
Hapi i Financave (HAPI)
Faraland (FARA)
Financat e Litiumit (LITH)
Orteku (AVAX)
Lumi i Hënës (MOVR)
Crypto Art.Ai (KARSH)
GeFinance zinxhir (CHNG)
Rrjeti Shiden (SDN)
Rrjeti i Oktapodit (OCT)

OKEx
Listimet:
Shenja REVV (REVV)

Poloniex
Listimet:
MOBOX (MBOX)
BitDAO (BIT)
OSK (OSK)
Kredite LUMI (LUMI)
Çiftet e shtuara tregtare:
LINK/USDC
BNB/USDC

probit
Listimet:
TORG (TORG)
GOLDEX (GLDX)

P2PB2B
Listimet:
Bonfirestlar (LOGS)
Coshi Inu (COSHI)
Eightcoin (8CO)

VinDax
Listimet:
HYBN CASH (HBC)
BDS (BDS)
Genex (GEX1)
Sucrecoin (XSR)
Uniteti SK (SKU)
NewYorkCake (NYCAKE)

WazirX
Listimet:
FLOW (FLOW)
DODO (DODO)

XT
Listimet:
Monedhë e lulëzuar (FLRS)
ShibaCorgi (SHICO)
Privateum (PVM)
DMC (DMC)
Paratë e Povos (POVO)
Bitci (BFT)
Tokokripto (TKO)

Shkëmbimi ZT
Listimet:
Tranchess (shah)
TOKEMAK (TOKE)
RedFOX (RFOX)
CropperFinance (CRP)
PolkaFoundry (PKF)
Shërbimi i njoftimit të shtypjes Ethereum (PUSH)
Open Ocean Global (OOE)
Avalaunch (XAVA)
Marginswap (IMF)
Konveks (CVX)
Eden (EDEN)
PolkaWar (PWAR)
NFTb (NFTB)
Benqi (QI)
Exeedme (XED)
ApeSwap (BANANE)
TOKAU (TOKAU)
Binemon (BIN)
AnRKey X (ANRX)
Shyft (SHFT)
CertiK (CTK)
MIXMARVEL (Heronj)
Lumi i Hënës (MOVR)
UFOtoken (UFO)
Bëni gemonGO (DOGO)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju