Ndjenja e Tregut Crypto nuk arrin të qëndrojë në Zonë Pozitive; USDC Fiton Javën

Ndjenja e Tregut Crypto nuk arrin të qëndrojë në Zonë Pozitive; USDC Fiton Javën 101

Ndjenja e tregut të kriptove në fakt ishte trajtuar për t'u kthyer në zonën pozitive kohët e fundit - megjithatë nuk u kujdes që të qëndrojë atje. Vlerësimi tipik 7-ditor i zhvendosjes së ndjenjës së tregut kripto (sentscore) për 10 monedha të rëndësishme është aktualisht 5.94, nën 6.08 parë një javë më parë, sipas informacionit të ofruar nga zgjidhja e vlerësimit të ndjenjave të tregutOmenikë

Kurset e parave të monedhave janë vetëm 2, si dhe janë të dyja monedhat e qëndrueshme: monedhë USD (USDC) me një rritje prej 9% si dhe e sigurt (USDT) me praktikisht 2%. Ndërsa zakonet e fundit sesa cilësia e 5 me pjesën e mbetur të listimit, rritja e konsiderueshme e mëparshme ende nuk ishte e mjaftueshme për të tërhequr pikën e rregullt të saj pikërisht në rajonin 5-5.9.

Sa i përket uljeve, ato janë me madhësi mjaft të vogla në kontrast. Më e madhja nga këto është litecoin (LTC) praktikisht 5%, e respektuar nga 3%e monedhës binance (BNB). Ndërsa si XRP ashtu edhe polkadot (DOT) janë praktikisht poshtë 3%, të respektuar nga 2%e ethereum (ETH), cardano (ADA) si dhe bitcoin (BTC) janë më të mëdha se 1%. Së fundmi, vlerësimi i uniswap (UNI) ra më së paku, vetëm 0.4%.

Krahasuar me 6 kohët e fundit, 5 janë aktualisht në fushën pozitive, këto janë BTC, ETH, DOT, ADA, si dhe UNI, veçanërisht. Ndërsa vazhdon të jetë 4 e ndarë 5.4 si dhe 5.7, USDC aktualisht është në 4.8.

Rregullimi i ndjenjës midis 10 monedhave kryesore *:
Interpretimi i intervalit të sentscore:
- 0 me 2.5: vërtet e pafavorshme
- 2 deri në 3.9: zonë mjaft e pafavorshme
- 4 deri në 5.9: zona neutrale
- 6 në 7.49: zonë mjaft pozitive
- 7.5 deri në 10: zonë vërtet pozitive. Skenari në 24 orët e mëparshme është më i kuq. për të nënçmuarin e përgjithshëm për 10 monedhat e së hënës ditën e mëparshme është aktualisht 5.88, në krahasim me atë të fundit USD 6.22. Të deklaruara, 4 monedha janë të kuqe, të udhëhequra nga fituesi i ditës -On -8%. Rënia më e vogël është ETH -0.3%. në anën e kundërt janë monedha miqësore me mjedisin. në rritjen më të madhe Pavarësisht nga rezultati i parë që shohim këtu është 5% me XRP, ndërsa DOT është praktikisht i njëjtë Ndërsa një ditë. në, pavarësisht nga largimi i përgjithshëm i zonës pozitive, 4 monedha janë akoma atje, këto janë: BTC me 7.2, përveç ETH, ADA, si dhe DOT, me 6.4 secila. USDC pjesa e mbetur janë

Lexo artikullin:  Huobi pezullon shërbimet kripto në Singapor

Bitcoin ditore zona 5.1-5.9, in është e listuar më poshtë lojë e topit prej 5, aktualisht qëndron në 4.4.

Ndjenja e Tregut Crypto nuk arrin të qëndrojë në Zonë Pozitive; USDC Fiton Javën 103

Së fundmi, rregullimi i fundit me muajin e kaluar: Këto, kur vjen puna Ndërkohë 25 monedhat jashtë listës kryesore 10, vetëm 9 janë miqësore me mjedisin gjatë 7 ditëve të mëparshme. Ato udhëhiqen nga rritja e monero (XMR) prej 21%. OMG e vendosur në vendin e dytë është rritur me 9%. në rritjen më të vogël është regjistruar me 0x (ZRX), thjesht 0.1%. Vetëm më e madhja në mesin e uljeve në sentscore është sintetix token network (SNX) s -7.7, shumë e respektuar nga WAVES '-7%, ndërsa rënia më e vogël është regjistruar nga QTUM, me -0.6%. në 4 monedha janë aktualisht Megjithatë zona pozitive, në kontrast me ato të kohëve të fundit në 10. në, të kundërta

kohët e fundit 4, 2 monedha aktualisht janë të listuara më poshtë me lojën e topit prej 5, duke sugjeruar se 2 edhe më shumë janë regjistruar me shumicën e 25, të cilat jetojnë Metodologjia në rajonin 5-5.9.

Omenik * -
Ashtu si: Omenics përcakton ndjenjën e tregut duke përcaktuar rezultatin, i cili grumbullon ndjenjën nga informacioni, faqet e mediave sociale, vlerësimi teknologjik, modelet virale, si dhe bazat e monedhave bazuar në formulat e tyre ekskluzive. Në faqen e tyre të internetit diskuton, "" Omenics grumbullimet në trend të artikullit të gazetës, si dhe postimet në blogun e faqeve virale të mediave sociale, drejtpërsëdrejti në një sistem informacioni gjithëpërfshirës, ​​ku mund të vlerësoni më tej ndjenjat materiale, "" më vonë duke përfshirë, "" Përfshin 2 indikacionet e ndjenjave nga informacioni gjithashtu si faqe të mediave sociale me 3 vertikale të shtuara për vlerësimin teknologjik, parimet e monedhave, si dhe lëvizje, duke rezultuar

pikëvlerësimi i cili raporton një pasqyrë bazë për secilën monedhë. ”” (*) aktualisht, ata janë me 35 kriptoasete. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju