Cryptoverse reagon: Viza mund të bëhet "Front-End për Ethereum", Shitjet NFT shpërthejnë

Cryptoverse reagon: Visa mund të bëhet "Front-End për Ethereum", Shitjet NFT shpërthejnë 101

Ofruesi i shërbimit të zgjidhjes globale Shih ka bërë në të vërtetë valë të konsiderueshme në të gjithë sektorin e pronës kripto duke blerë shenjën e tyre fillestare jo të kompozueshme (NFT) kriptopunk për ETH 49.5 (rreth 150,000 USD në kohën e blerjes). Reagimet në të gjithë lagjen ndryshojnë, pasi disa e konsiderojnë këtë dëshmi të pamohueshme të nxitjes së kriptove, ndërsa të tjerë po e quajnë atë një promovim mjaft të lirë të promovimit. Sido që të jetë metoda, shitjet e NFT po rriten pas këtij informacioni, pasi industritë e rëndësishme po shohin lloje të dokumenteve të artit elektronik të tregtuara brenda orëve të informacionit.

Reagimet e Komunitetit: Përçarje apo marifet i lirë në Marrëdhëniet me Publikun?

Lagjja është e ndarë në këndvështrimin e blerjes së Visa NFT në 2 kampe kryesore.

Fillimisht besohet se kjo është ajo që duket si kujdesi. Anthony Sassano, mësues i Ethereum (ETH) si dhe pronar i faqes së blogut The Daily Gwei, kompozon se,

Sassano gjithashtu përfshin që firmat të përjetojnë FOMO, ose ankthin e humbjes, aq shpesh sa njerëzit, por ato janë më të ngadalta për të vepruar ndaj saj për shkak të dimensionit të madh. Ky blerje, sugjeron ai, mund të motivojë firma të tjera të rëndësishme të fillojnë të marrin në konsideratë kripton me një "departament të studimit të kërkimit të kriptove" - ​​nëse ato nuk e kanë aktualisht, siç është e vërtetë me shumë kompani konvencionale.

Ai përfundon duke krijuar: "Kjo është ajo që nxitja masive duket si individë - pranojeni atë si dhe kënaquni në udhëtim!"

Në një enë gjaku të krahasueshme, Jack O'Holleran, CEO i ilaçit Ethereum Layer 2 Laboratorët SKALE, pretenduar në një e-mail:

“Prokurimi i Vizës i një CryptoPunk nuk ishte thjesht një përvojë zbuluese për ta, por një deklaratë në lidhje me vlerën e blockchain, si dhe kriptove në të ardhmen e parave, si dhe mallrave të qëndrueshëm, si dhe zgjidhjeve (…) arlyshtë e qartë se NFT -të po forcojnë funksioni kryesor në të ardhmen e faqeve të mediave sociale, shpenzimet, si dhe kënaqësia. "

Nga ana tjetër, shumë thonë se për një titan si Visa, të paguash 150,000 dollarë për një antikë elektronike nuk është një investim i konsiderueshëm financiar. Individët që marrin NFT shpesh përjetojnë një procedurë të ndërlikuar të zgjedhjes së asaj që do të fitojnë, kur, si dhe pse, ndërsa Visa ndoshta mund të kapërcejë shpejt këtë sasi humbjeje.

Lexo artikullin:  Betejat e Bitcoin: Paqëndrueshmëria për të 'çuar investitorët në ar', Ethereum në 'Dethrone' It

Mati Greenspan, ekspert monetar si dhe ekspert, sqaron në gazetën e tij elektronike: “Me rreth 20 miliardë dollarë para në raportin e tyre vjetor, Visa nuk po merr ndonjë lloj rreziku të konsiderueshëm duke ulur 150,000 dollarë për një NFT ( ...) Për Vizën, kjo sasi me të vërtetë mund të tejkalohet shpejt, për shkak se pikat bëhen të tharta. "

Sidoqoftë, ai përfshin atë, "Quajeni si të doni, ofruesi më i madh i shërbimeve të zgjidhjes në botë në të vërtetë ka ofruar thjesht një rekomandim të plotë të blockchain Ethereum, si dhe ka hedhur në fakt një votim masiv të vetëbesimit në aftësitë e rrjetit."

Jo çdo person beson se kjo është vërtet thelbësore për zonën Ethereum, si dhe kripto të gjitha menjëherë. Twitter -i individual CryptoCobain zbulon se blerja është e pakuptimtë, pasi Visa njihet për të censuruar blerjet me të cilat ata ndryshojnë, si dhe blerja e një CryptoPunk mund të mos jetë sinjal për "ndihmën e parave të decentralizuara të pakontestueshme" që çdo person beson se është.

Të tjerë thonë se Visa duket se po lobon për rregulloret anti-kripto, të cilat ky blerje mund të jetë thjesht një mjet për të qetësuar lagjen kripto.

Sido që të jetë, shumë duket se pajtohen se blerja është një metodë e jashtëzakonshme për të fituar promovimin.

Maksimalistët e Ethereum, nga ana tjetër, po përkujtojnë atë që ata mendojnë se është një rekomandim i rrjetit të tyre të preferuar të blockchain. Siç shpjegojnë ata, Visa duhej të merrte ETH për të qenë në gjendje të blinte CryptoPunk; një gërmim i vogël zbulon se ka ende pak ETH që qëndrojnë në adresë, pasi ata në fakt kishin transferuar ETH 50.5 menjëherë në buxhet para se të paguanin ETH 49.5 për NFT.

"Ju nuk keni nevojë për një orakull për të parë të ardhmen. Këshillë: E ardhmja ka shumë të ngjarë të mos jetë Bitcoin ”, përfundon 'beaniemaxi' i Twitter.

Ndërkohë, Alex Gladstein, Zyrtari Kryesor i Strategjisë në Fondacioni për të Drejtat e Njeriut si dhe i vetëshpallur mik i ngushtë i Bitcoin, ndryshon:

Kërcimi i shitjeve NFT, Çmimi Mesatar Pothuajse Dyfishohet ndërsa FOMO fillon

Siç kompozoi Sassano në postimin e tij, FOMO duket të jetë një përvojë e afërt globale, të paktën sipas tregut ekzistues të NFT.

Lexo artikullin:  Gjigantët e Biznesit Japonez gati për NFT, Zhvendosjet e Zhvillimit Blockchain

Tregu NFT Deti i Hapur aktualisht zbulon numrat që po rriten në të gjithë bordin më 23 gusht. Midis 22 dhe 24 gusht, shumëllojshmëria e shitjeve u rrit nga 34 në 51. Kostoja tipike shkoi nga 65.43 ETH (rreth 217,500 USD) në ETH 120.53 (400,700 USD), ndërsa sasia u rrit nga 2,224 ETH (7.4 miliardë dollarë) në 6,146.8 ETH (20.4 miliardë dollarë).

Sasia e tregtuar gjatë gjithë kohës është aktualisht 363,427.5 ETH (1.2 miliardë dollarë).

Cryptoverse reagon: Visa mund të bëhet "Front-End për Ethereum", Shitjet NFT shpërthejnë 102

Për I papaguar, CryptoPunk s mbetet në zonën e 3-të me sasi 7-ditore, me 25.2 miliardë dollarë, paraprakisht Klubi i jahteve të mërzitur të majmunëve me mbi 36 milion USD, si dhe Art Blocks me 102.85 m USD.

Ai gjithashtu zbulon 151 shitje Punk në javën e kaluar, 13 shitje kryesore si dhe 138 shitje shtesë.

Në momentin e krijimit (UTC 10:15 paradite), ETH ishte tregtare në 3,326 USD, e njëjtë në 24 orët e mëparshme, si dhe u rrit me 5.5% në baza të rregullta.

Reagime të tjera:

__

__

__

__

__

__

__

__

__

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju