Fondet DACH Mund të Injektojnë 657B USD në Asete Dixhitale Brenda 3 Viteve - Raport

Fondet DACH Mund të Injektojnë 657B USD në Asete Dixhitale Brenda 3 Viteve - Raport 101

Brenda 3 viteve, midis 100 miliardë dollarë dhe 657 miliardë dollarë mund të injektohen në tregun e posedimit dixhital nga zona DACH e cila përbëhet nga kombet gjermanofone të Gjermanisë, Austrisë dhe Zvicrës, sipas një raporti të nisur nga mendimi i përqendruar në teknologjinë ruse tank MindSmith

Rreth 88% e fondeve që reaguan ndaj studimit të cilat përqendrohen në zonën gjermanishtfolëse të Evropës aktualisht nuk blejnë prona dixhitale. Sidoqoftë, pothuajse gjysma-ose 46%-e fondit të përbashkët të përqendruar në DACH kanë një interes në pronat dixhitale dhe janë të përgatitur për të kontrolluar tregun e posedimit dixhital, tha studimi kërkimor.

Përveç kësaj, strategji prej 7% për të investuar deri në fund të këtij viti.

"Tregu do të ketë ende nevojë për pak kohë për të rregulluar mirë, por tashmë ne po shohim se si fondet po e kthejnë me shpejtësi vëmendjen e tyre në tregun e aseteve dixhitale. Dhe futja e afërt e euros dixhitale vetëm do të përshpejtojë adoptimin masiv të teknologjive të reja financiare, "informoi Ruslan Yusufov, Partner Menaxhues në MindSmithCryptonews com

MindSmith thotë se raporti u krijua në bashkëpunim me financimin e decentralizuar (DeFi) dhe projektuesin e platformës blockchain Sistemet OnGrid dhe grupi studimor ndërdisiplinor i kërkimit DEKIS nga Universiteti Katolik i Avilës në Spanjë

Studimi, i cili mblodhi përgjigjet nga agjentët e më shumë se 70 fondeve në të gjithë zonën, ishte koha për të shoqëruar hyrjen e Aktit të Vendndodhjes së Fondit të Gjermanisë Legjislacioni lejoi rreth 4,000 fonde unike gjermane (Spezialfonds) për të investuar deri në 20% të pronave të tyre nën menaxhim në kriptoasete duke filluar këtë muaj.

Aktualisht, ka të bëjë me 1.2 trilionë euro (1.43 trilionë dollarë) të blera Spezialfonds me kushte investimi të riparuara financiare, thuhet në raport, duke përfshirë:

Edhe nëse vlerësohen nga kuotat konservatore të çmimeve, ata shtjelluan, "7% e të anketuarve janë në një fazë të vonë planifikimi", domethënie që deri në fund të vitit 2021, ne mund të parashikojmë investime financiare në prona dixhitale deri në 84 miliardë euro (99.7 miliardë dollarë) )

Lexo artikullin:  Eksperti i shitjes së shkurtër krahason manipulimin e çmimit NFT me kamionin më të vjetër në libër

Deri në 14% të pjesëmarrësve po mendojnë të ekspozojnë fondet e tyre ndaj opsioneve DeFi, siç sugjerohet nga informacioni i mbledhur.

Disa nga sfidat e mundshme për rritjen e investimeve financiare të fokusuara në kripto nga fondet nga zona përbëhen nga paparashikueshmëria rregullative, sipas 86% të pjesëmarrësve.

"Sidoqoftë, është në momentin aktual që tregu po dëshmon përparim të rëndësishëm në këtë fushë," tha raporti. "Sa i përket mungesës së ofruesve të shërbimeve dhe disponueshmërisë së infrastrukturës, e cila u bë pengesë për 57% të të anketuarve, ne kemi gjithashtu është parë përparim i rëndësishëm nga ana e rregullatorëve kohët e fundit. "

Duke folur për Aktin e Vendndodhjes së Fondit të Gjermanisë, Lucia della Ventura, një shkencëtare e doktoratës në UA të Decentralizuar dhe Menaxhere e Ligjit dhe Pajtueshmërisë në platformën e inovacionit të thesarit Legermatic, deklaroi se "përfaqëson një hap të madh përpara zgjidhjes së tregut të kriptove" dhe tregon pritshmëritë e Institucioneve të BE -së se si Shtetet Anëtare duhet të vendosin në vend një rutinë të qartë ligjore në lidhje me pronat dixhitale.

Shtetet na kontaktojnë për të zhvilluar një strukturë rregullative efikase në mënyrë që të rrisin investimet financiare në kripto-aktive, ndërsa presin miratimin e Tregjeve të BE-së në Rregulloren e Kripto-Aseteve (MiCA), deklaroi ajo në një vërejtje me email.

Della Ventura tha se:

Laurin Bylica, bashkëthemelues i punës së objekteve DeFi në Berlin Standard.io, e quajti ligjin "një mundësi e madhe" për Spezialfonds që financohen në mënyrë specifike nga financuesit institucionalë, të përbërë nga mbulime sigurimesh dhe fonde pensionesh - të cilat në të vërtetë kanë qenë nën një presion të jashtëzakonshëm pasi kishin nevojë për të ulur strategjitë e avantazheve ose normat e tyre të garantuara të interesit në fillim të vitit 2021.

"Shtimi i kriptovalutave në portofolet e tyre jo vetëm që do të jetë një mbrojtje e madhe kundër inflacionit të monedhave fiat, por gjithashtu do t'u mundësojë investitorëve institucionalë të rregulluar rreptësisht të fitojnë një rendiment të jashtëzakonshëm nga investimet e tyre," tha Bylica.

Mëso më shumë:

-Fondi i mbështetur nga BE-ja ngacmon investimin e 'Aseteve dixhitale' në një lëvizje surprizë
- 4,000 fonde gjermane Greenlighted për të filluar investimet në kripto

Lexo artikullin:  Fatura e azhurnuar e infrastrukturës ende 'e papranueshme' për industrinë kripto të Shteteve të Bashkuara

- Deutsche Börse Group, TP ICAP Bëni baste kripto me plane të reja, investime
- Rregullatori gjerman refuzon të vendosë në mosmarrëveshjen e aksioneve të Binance

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju