Çmimi i DOGE shkon në 0.24 dollarë, DOGE gjen mbështetje në 100-SMA

By Nancy Lubale Botuar 3 sekonda mbrapa Përditësuar 3 sekonda mbrapa Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive By Nancy Lubale Botuar 3 sekonda mbrapa Përditësuar 3 sekonda mbrapa

 • Çmimi DOGE shet një seancë të 3-të radhazi me rënie pasi tregu i kriptove vazhdon të ketë hemorragji.
 • SMA 100-ditore është kritike që Dogecoin të riaktivizojë ecurinë e favorshme.
 • Në dizajnin IOMAP të Bllokut zbulon se DOGE mbështetet në mbështetje solide mbi 0.2400 dollarë.

Çmimi DOGE po shet një seancë të 3-të radhazi me rënie, ndërsa beteja e demave vazhdon mbi vijën e trendit të ngjitjes së tetorit. DOGE në fakt ka qenë një konkurrent i fortë në rrjedhën aktuale të kriptove që duket se nuk ka përfunduar.

Prandaj, financuesit duhet ta konsiderojnë përmirësimin aktual si jetëshkurtër, i cili në një moment mund të shkaktojë një rritje të konsiderueshme.

Çmimi DOGE ulet në mbështetje të fortë mbi 100 SMA

Në momentin e krijimit, çmimi DOGE po tregtonte duart rreth 0.2476 dollarë me një paragjykim të ulët, si dhe duket se po luftonte me rezistencën e menjëhershme në 0.2560 dollarë. Dështimi për të mbajtur afër këtë shkallë mund të shohë rrëshqitjen e "monedhës së meme" të renditur nën mesataren e thjeshtë lëvizëse 100-ditore në 0.2464 $ për të shënuar shkallën mendore 0.2400 $.

Rrëshqitja e renditur poshtë kësaj shkalle mund të aktivizojë porosi të mëdha shitjesh që mund të shohin gjithashtu humbjen e çmimit të Dogecoin për të shënuar SMA-në 50-ditore në 0.2348 dollarë ose uljen e sotme brenda ditës në renditjen nën shkallën mendore 0.2200 dollarë, të sugjeruar nga grupi miqësor ndaj mjedisit.

Vini re se pamja e modelit të shandanit me 3 sorra të zeza, si dhe Indeksi i Forcës Relative (RSI) i zhytur në hundë, larg zonës së mbiblerjes përfshijnë mbështetje për këtë përmbledhje të rënies.

Grafiku ditor DOGE/ USD

Pasqyra teknike nga grafiku i përditshëm zbulon se çmimi DOGE mbështetet në mbështetje solide në 0.2464 dollarë, ku SMA 100-ditore shoqëron vijën e trendit në ngjitje.

Lexo artikullin:  Departamenti i Thesarit i SHBA njofton sanksionet e para në sulmet Crypto-Ransomware

Shkrim i lidhur

Solana, Analiza e çmimeve Cardano sot: 26 tetor 2021

Një mbyllje mbi shkallën e lartpërmendur mund të forcojë demat shtypin DOGE më shumë përtej 0.2560 $. Një shpërthim i qartë i favorshëm sigurisht që do të dihet nëse Dogecoin shpërthen mbi shkallën mendore 0.2700 dollarë për të shënuar SMA 200-ditore në 0.2865 dollarë. Pas së cilës veprimi i arsyeshëm i mëposhtëm do të ishte sigurisht një tubim në vende mbi 0.3100 dollarë të sugjeruar nga grupi i kuq.

Vendosja e MACD mbi asnjë linjë konfirmon këtë tregim të favorshëm duke rekomanduar që energjia e tregut DOGE të vazhdojë të jetë e favorshme.

Për më tepër, matjet në zinxhir nga dizajni In/Out of the Money Rreth Çmimi (IOMAP) i Bllokut tregojnë se mbështetja e DOGE rreth 0.2464 dollarë (100-SMA) është mjaft e qëndrueshme. Kjo shkallë mbështetëse është brenda grupit të çmimeve prej 0.2416 dollarë si dhe 0.2489 dollarëve, ku 7.58 miliardë DOGE u morën më parë nga rreth 119,400 adresa.

Grafiku i Dogecoin IOMAP

Kjo mbështetje është e qëndrueshme për të përballuar çdo lloj stresi marketingu që rrezikon tërheqjen e Dogecoin të renditur më poshtë në këtë zonë.

 

Lexo më shumë:

Coingape Cryptoguru Guides

 • Trending
 • Analiza e çmimeve
 • Çmimi i DOGE shkon në 0.24 dollarë, DOGE gjen mbështetje në 100-SMA
 • Parashikimi i çmimit XRP: XRP ruan një perspektivë të fortë bullish në javën, por diapazoni i çmimit ende i kufizuar në LTF
 • Analiza e çmimeve LUTO: Çmimi i Tokenit LUTO tregton në territorin e mbishitur, a po vjen një shtrëngim i ariut?
 • Tërheqja e çmimit të Bitcoin në 60,000 dollarë është një mundësi për të blerë rënie
 • Tërheqja e çmimeve të Bitcoin mban mbi 59,000 dollarë ndërsa demonët planifikojnë një tubim përfundimtar në 70,000 dollarë
 • Solana, Analiza e Çmimeve të Ortekut: 22 Tetor

Facebook Twitter LinkedIn Nancy Lubale 3 artikuj Nancy është një ekspert financimi efektiv, ekspert i kriptos, si dhe autor i përmbajtjes në ueb, me vite të tëra përvoje në krijimin e financimit, si dhe fusha të blockchain. Nancy në fakt ka krijuar përmbajtje në internet me cilësi të lartë për faqet e internetit në tregun e kriptomonedhave, të përbërë nga Krptotrends, Forexcrunch, In sideBitcoin s si dhe Economywatch Ajo është një Eksperte e Çertifikuar e Kriptomonedhave (CCE) nga Këshilli Blockchain Pasionet e saj mbeten në studimin e kërkimit të kriptoaseteve, si dhe në teknologji. vlerësimi, Fintech, Blockchain, DeFi, NFT si dhe financat personale I mëparshëm

Lexo artikullin:  Analiza e çmimit të serumit: Monedha SRM Kthehet te mbështetja vendimtare, Koha e mirë për të blerë?

Parashikimi i çmimit XRP: XRP ruan një perspektivë të fortë bullish në javën, por diapazoni i çmimit ende i kufizuar në LTF

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju