EQIFI, Protokolli i Parë i Decentralizuar Tani i Disponueshëm në Terminalin Bloomberg

Përgjegjësia: Teksti i renditur më poshtë është një njoftim për lajme që nuk është hartuar ngaCryptonews com.

EQIFI

Ishujt e Virgjër Britanikë, 9 gusht 2021- EQIFI, një procedurë e decentralizuar e kontrolluar dhe e akredituar për huazim të bashkuar, huazim dhe investim në kriptovaluta të bazuara në Ethereum, monedha të qëndrueshme dhe zgjedhje të monedhave fiat, në fakt ka zbuluar se shenja e saj amtare, EQX, është marrë në të vërtetë në Terminalin Bloomberg nën shenjën e shënimit EQX. Me

Publiku i shquar i krijuesve të zgjedhjeve monetare dhe të shërbimeve të Bloomberg tani do të ketë kënaqësi në qasjen në informacionin e normës së shenjës së kompozueshme ERQ-20 EQX të EQIFI, e cila u jep përparësi dhe përfitime të ndryshme përdoruesve në platformë.

Jason Blick, Kryetar i EQIFI, tha: “Ne jemi të kënaqur që shohim investitorët institucionalë të kenë akses në të dhënat EQX, dhe kështu të hapin botën e financave të decentralizuara për një audiencë më të gjerë, në të cilën shumë pak protokolle DeFi kanë qasje. Sigurimi i ekspozimit ndaj qendrave financiare globale është vetëm hapi tjetër në pozicionimin e EQIFI për t'u bërë një udhëheqës i industrisë. "

EQIFI funksionon nën një kërkesë të decentralizuar të fokusuar në komunitet përmes shenjës së saj EQX, e cila u mundëson anëtarëve të lagjes të bëjnë zgjedhje të rëndësishme në lidhje me të ardhmen e punës, të tilla si listimi dhe heqja e pronave dhe shenjave, ndryshimi i normave të interesit sipas tregut dhe personalizimi i kufizimeve të sigurisë.

EQIFI është mundësuar nga EQIBank, ndër bankat dixhitale kryesore të certifikuara dhe të rregulluara në botë. EQIBank përdor tarifa konkurruese, shërbim 24/7, të mbështetur në siguri dhe një përvojë gjeniale, të lehtë në internet bankare në të gjithë botën. EQIBank furnizon EQIFI-n dhe të gjithë klientët e tij kompetentë llogari kontrolluese, kredi, kujdestari, debit dhe kartë pagese, pa recetë dhe menaxhim të pasurisë.

Për më shumë detaje, shkoni te Faqja e internetit e EQIFI

Rreth EQIFI

EQIFI, puna e parë DeFi e mundësuar nga një bankë dixhitale e certifikuar dhe e rregulluar, është duke vendosur kërkesa krejt të reja, duke zhvilluar marrëveshje pa besim dhe duke nxitur adoptimin në botën reale.

Objektet e EQIFI janë përmirësuar për ndërveprimet dixhitale në kohë reale. Ne jemi në krye të përshëndetjes së kulturës së sotme gjithnjë e kërkuar që dëshiron të mirëpresë përparimin e inovacioneve dixhitale.

Lexo artikullin:  Studimi i Bitcoin gjithmonë çon në investimin e tij - Scaramucci

Për pyetjet e mediave
David Cullinan
Kryeshefi i marketingut
EQIFI
[email mbrojtur]

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju