Ethereum dhe Uniswap Tank Pavarësisht Lajmeve të Optimizmit

Ethereum dhe Uniswap Tank Pavarësisht News Optimism 101

Fillimi i parave të decentralizuara (DeFi) Optimizëm në të vërtetë ka prezantuar ilaçin e shumëpritur Alpha layer-two (L2) për shkëmbim të konsiderueshëm të decentralizuar (DEX) Pa pagesë (UNI) me rrjetin optimist Ethereum (OΞ). Pavarësisht nga lajmet, të dy ethereum (ETH) dhe UNI ranë së bashku me pjesën e mbetur të tregut.

Duke pasur parasysh që marrëveshjet e Uniswap janë bërë në Ethereum, kjo tregon akuza jashtëzakonisht të larta, shumë raportuar gjatë muajve të mëparshëm. Ilaçi krejt i ri pritet të minimizojë shpenzimet për individët e saj.

Sidoqoftë, në 7:43 UTC, ETH tregtonte me 1,899 dollarë amerikanë, duke zbritur në të vërtetë 6.5% brenda një dite. Po kështu ra 18% krahasuar me kohët e fundit. UNI ra shumë më tepër në një ditë të vetmuar - 12%, aktualisht tregtohet me 17.17 USD. Po kështu, bie 23% brenda një jave.

Kjo vjen ndërsa Uniswap zbuloi lansimin Alpha të modelit të tij të 3-të, Uniswap v3, në rrjetin OX.

"Duke filluar nga sot, çdokush mund të depozitojë, tregtojë dhe të sigurojë likuiditet duke përdorur Uniswap V3 në OΞ," pretendonte artikulli i Optimism. Ai përfshinte që "kjo nuk do të thotë se është koha të majmuni", duke specifikuar që grupi të vendoste masa mbrojtëse specifike për të shmangur përshkallëzimin e përdorimit.

Ata gjithashtu paralajmëruan që me siguri do të ketë joproduktive të përgatitura dhe të padëshiruara.

Përdoruesit mund të përdorin Uniswap në OΞ duke transferuar zotërimet e tyre L1 në L2 dhe duke ndryshuar çantën e tyre për t'u angazhuar me OΞ. Shtresa 1 (L1) është procedura bazë (zinxhiri i bllokuar Ethereum), ndërsa Shtresa 2 (L2) është çdo lloj procedure e përmirësuar në krye të Ethereum.

Shenja e rinovuar që lidh sistemin lidh pasuritë e reja L1 drejt L2, në fillimin e mbajtjes së ETH, DAI, bitcoin të mbuluar (WBTC), të sigurt (USDT), EUR të sigurt (EURT) dhe shenjën e rrjetit synthetix (SNX), ndërsa një përdorues ndërfaqja për përfshirjen e pasurive të reja do të përmbahet "së shpejti".

Mbledhja e asimilimeve kornizë krejt të re përbëhet nga Etherscan, Matamask, Portofoli i Coinbase, Kuleta e ngathët, Dhe të tjerët.

Për sa i përket mosmarrëveshjeve, gjatë gjithë kësaj kohëzgjatjeje të Alpha, OX sigurisht që do të mbajë një xhiros të parë prej 0.6 marrëveshjesh për të dytin (tps). Duke qenë se Uniswap v2 aktualisht është në mesin e procedurave të pakicave të lëshuara në OΞ, "kjo duhet të përkthehet në kapacitet transaksioni afërsisht në përputhje me L3", pretenduan ata, duke përfshirë se "ndryshe nga L1, transaksionet në OX konfirmohen menjëherë"

Lexo artikullin:  Protokolli i Reklamimit Web 3 Parami vulos 3 milion dollarë për të rritur privatësinë e përdoruesit

Me këtë lançim, pohoi Optimizmi, ata gjithashtu po aplikojnë zyrtarisht tarifa në Optimistic Ethereum, duke zgjedhur "një objektiv konservator prej 50,000 transaksionesh në ditë në nisje, për t'u shënjestruar me një mekanizëm të çmimeve të mbingarkesës të ngjashme me EIP 1559, për t'u rritur me kalimin e kohës. "

Uniswap përfshinte atë, duke menduar që Uniswap v3 sheh përdorim të barasvlefshëm me L1, pasi që OΞ duhet të sigurojë kursime financiare të çmimit të marrëveshjes 10x.

Nevoja shtesë sigurisht do të çojë më shumë shpenzimet e gazit, thanë ata, ndërsa normat e marrëveshjes sigurisht që do të rriten gjatë muajve të ardhshëm "ndërsa infrastruktura OΞ është testuar dhe optimizuar në shkallë". Sipas tyre, objektivi i përfundimit është shkallëzimi për të përmbushur plotësisht nevojën për tregtim me çmim të ulët, me shpejtësi të lartë DEX.

Pas nisjes së Uniswap, përparësitë kryesore të grupeve të Optimizmit janë, sipas fjalëve të tyre:

  • verifikimin e sigurisë së sistemit dhe ardhjen me riparime të insekteve;
  • rritja e përmbajtjes së tps-ve ndërsa fitohet vetëbesimi në siguri;
  • përgatitjen e Ethereum Optimist për implementim të hapur.

Uniswap përfshiu që udhërrëfyesi i Optimism siguron rinovime shtesë të përbërë nga shkallëzim shtesë, çantë e mençur në sipërfaqe kishte llogari (EOA) (asnjë kërkesë për "pranon" dhe gazi mund të paguhet në çdo lloj token) dhe decentralizimi i procedurës së sekuencës së marrëveshjes.

Siç është raportuar, Optimizmi është një ilaç i shkallëzimit L2, i cili synon të ndihmojë rrjetin kryesor të Ethereum të "zbarkohet" nga shumëllojshmëria e marrëveshjeve që duhet të procedojë. Bën përdorimin e grumbullimeve pozitive për të arritur ngarkesa dhe latente të reduktuara, së bashku me xhiros më të mirë në kontrast vetëm me Ethereum L1. Grupi që qëndronte pas tij në të kaluarën kishte përafruar që mund të prezantohej këtë muaj.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju