Analiza e çmimit Ethereum Axie Infinity: 15 Tetor 2021

By John Isige Botuar 44 minuta më parë Përditësuar 44 minuta më parë Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Sportsbook

1xbit

Portofol

libër i llogarive By John Isige Botuar 44 minuta më parë Përditësuar 44 minuta më parë

  • Ethereum përputhet me gjurmët e Bitcoin në mes të një misioni të fuqishëm për nivelet më të larta të të gjitha kohërave në 4,400 dollarë.
  • Axie Infinity mbin në 145 dollarë pasi mbani ndihmën në 115 dollarë, megjithatë një re e retracement ende noton.

Ethereum duket se po shfaq një marrëdhënie të madhe të favorshme me Bitcoin pasi mbyll zbrazëtirën në 4,000 dollarë. Siç është raportuar, BTC në fakt është kthyer mbi 59,000 dollarë, si dhe është afruar në tregtimin mbi 60,000 dollarë. Nëse partneriteti vazhdon, të dy pronat mund të arrijnë kulmet e të gjitha kohërave në të njëjtën kohë.

Ndërkohë, shumë altkoina janë të kuqe, me Shiba Inu duke tërhequr një nga më të mëdhatë që tregtonin rreth 0.000026 dollarë. Shenja në fakt ka luftuar me çmimin mbi 0.00003 dollarë, megjithatë teknikët rekomandojnë që një tërheqje në 0.00002 dollarë është e realizueshme në ditët në vijim.

Ethereum: -

Ethereum në fakt ka dëmtuar bllokimin e vazhdueshëm të shitësit në 3,800 dollarë. Ky veprim duket se në fakt ka ndryshuar pritshmërinë e dytë më të madhe teknologjike, me financuesit që shikojnë drejt ngritjes maksimale të 4,000 dollarëve.

Një konsideratë e plotë Shenja e Divergjencës së Konvergjencës Lëvizëse (MACD) rekomandon që klientët të kenë dorën e parë. Në fillim të tetorit, një sinjal blerjeje u dërgua, si dhe në fakt ka qenë i vazhdueshëm që nga ajo kohë. Ndërkohë, MACD është mbi vijën mesatare, duke theksuar foton e favorshme.

Në të njëjtën kohë, Indeksi i Fuqisë Relative (RSI) përfshin mbështetje për mbajtjen e favorshme pasi rritet në mënyrë progresive në vendndodhjen e tepërt të blerjes. Nevojitet ndihmë më e lartë, në mënyrë ideale mbi 3,800 dollarë, për të mbrojtur misionin për 4,000 dollarë, si dhe 4,400 dollarë, veçanërisht.

Tabela ditore ETH / USD

Tabela e drejtpërdrejtë

Axie Infinity: -

Demat Axie Infinity u kthyen në trendin në rritje pasi morën strehë mbi zonën e nevojës së grafikut të theksuar në eko-miqësore. Një thyerje e suksesshme mbi rezistencën në 120 dollarë, si dhe 50 Simple Moving Average (SMA) vendosën urdhra shtesë për blerje, pasi demat u larguan për lartësitë e të gjitha kohërave, rreth 155 dollarë.

Lexo artikullin:  NFT Labs mbledh mbi 2 milion dollarë financime private për ITSMYNE, IDO në CardStarter Së shpejti

Aktualisht, profesionet AXS me 135 dollarë pas një rezistence dolën në 145 dollarë. Blerësit pëlqejnë të pranojnë ndihmë më të madhe për të mbajtur uljet larg. MACD zbulon se trendi i rritjes ende mban peshë, dhe gjithashtu për aq kohë sa EMA 12-ditore mban mbi EMA 26-ditore, probabilitetet me siguri do të preferojnë demat.

Grafiku katër orësh AXS/USD

Tabela e drejtpërdrejtë

Në pengesë, 50 SMA mbetet në linjë për të ndihmuar Axie Infinity nëse humbjet shtrihen. Më poshtë, bllokimi i blerësit pritet në 120 dollarë, si dhe zona eko-miqësore, veçanërisht.

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • Analiza e Çmimit të CAKE: Shkëmbimi i petullave (CAKE) Të gjitha të përgatitura për një Breakout to Upside
  • Analiza e çmimit Ethereum Axie Infinity: 15 Tetor 2021
  • Çmimi i Bitcoin bie në 60,000 dollarë në mesin e thashethemeve në rritje për miratimin e ETF të së ardhmes BTC Nga SEC i Shteteve të Bashkuara
  • Çmimi i Bitcoin bie në 60,000 dollarë në mesin e thashethemeve në rritje për miratimin e ETF të së ardhmes BTC Nga SEC i Shteteve të Bashkuara
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: BTC po afrohet me ATH afër 65,000 dollarë në mes të kërkesës së mundshme nga vendet në zhvillim
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: BTC vazhdon shpërthimin në 60,000 dollarë në mes të një bredhje balene

Twitter LinkedIn John Isige 1146 artikuj John është një autor i talentuar me mbi 2 vjet përvojë duke shtuar në mënyrë proaktive në tregun e kriptomonedhës duke dhënë material të besueshëm, intrigues dhe të thjeshtë për tu parë. Theksi i tij kryesor merr në vlerësimin e çmimit të kriptomonedhës, si dhe mbulimin e sigurimit të informacionit të tregut. Le ta ndjekim atë në Twitter në @jjisige I mëparshëm

Çmimi i Bitcoin bie në 60,000 dollarë në mesin e thashethemeve në rritje për miratimin e ETF të së ardhmes BTC Nga SEC i Shteteve të Bashkuara

Tjetër

Analiza e Çmimit të CAKE: Shkëmbimi i petullave (CAKE) Të gjitha të përgatitura për një Breakout to Upside

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju