Analiza e çmimit të Ethereum ETH: Leximet javore të grafikut RSI mbi nivelin-88 do ta dërgonin çmimin e ETH në një trajektore parabolike

By Achal Arya Botuar 1 orë më parë Përditësuar 2 orë më parë Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive By Achal Arya Botuar 1 orë më parë Përditësuar 2 orë më parë

Ethereum mbetet kriptovaluta e dytë kryesore me një çmim tregu prej 2 miliardë dollarë në kohën e këtij rekordi.

Marrëveshja parësore e zgjuar bashkësia ekologjike ka përfunduar në fakt shumë më tërheqëse për shkak të azhurnimit aktual të Londrës të quajtur EIP-1559, për t'u përgatitur për ndryshimin në ETH 2.0.

Një nga atributet më vitale të EIP-1559 është rinovimi i rritjes së kostos së jetesës duke rregulluar saktësisht se sa shpejt mund të zgjerohet furnizimi me Ethereum, përveç stablizimit të kostove të marrëveshjeve në rrjet.

Në parim, thirrja telefonike për ETH 2.0 merr vështirësinë e shkallëzueshmërisë. Kjo rritje mund të shkaktojë marrëveshje broadband si dhe marrëveshje më të shpejta afërsisht 3000 marrëveshje në sekondë. Kjo do të kalonte së bashku me një buton nga Vërtetimi tipik i pajisjes së punës në Vërtetimin e rrezikut.

Gjithashtu, analitika aktuale në zinxhir zbulon se mbi 600,000 ETH është hedhur në të vërtetë nga rrjeti Ethereum, që mendohet se ka sjellë në të vërtetë një nivel të ri të të gjitha kohërave.

Në anën e kundërt të gamës, minatorët e Ethereum janë të pakënaqur pasi EIP-1559 (një formulë efikase e energjisë që ndryshon dëshmitë llogaritëse të pajisjes së punës) ul kostot e gazit që ishin menduar të përdoreshin për të paguar minatorët.

Lexoni ndërsa zbulojmë modelet e tabelës teknologjike, si dhe shkallët e konsiderueshme të çmimeve që drejtojnë ETHUSDT.

Analiza javore e grafikut Ethereum ETH

Ndërsa tregtonte brenda një rrjeti ngjitjeje dhe zgjerimi, ETHUSDT sinjalizon një zhvillim të mbajtësit të qirinjve në kurthin e ariut më 20 shtator, si dhe ngurron të shkelë nivelin më të lartë të 10 majit '21.

RSI në tabelë rekomandon që ne duhet të parashikojmë një model të 3-të normal të devijimit normal, gjithashtu pas shenjës indigjene për marrëveshjen e zgjuar të mbledhjes së bashkësisë ekologjike një ATH të ri.

Vlerat RSI mbeten të notojnë mbi nivelin-25, me lexime të larta mbi nivelin-75, si rezultat i të cilave shfaqet një trend rritës.

Analiza ditore e grafikut Ethereum ETH

Pasi RSI lë shkallën e shitjes së tepërt më 22 shtator, çmimi i ETH thyen mbi një rezistencë bearish brenda shiritit prej 29652.00 dollarë më 26 shtator duke krijuar kriptomonedhën e dytë sipas kapakut të tregut në një trend rritës.

Demat janë thjesht në kontroll të sasisë së përditshme të kohës ndërsa RSI printon lexime më të mëdha mbi nivelin-25.

Analiza e grafikut Ethereum ETH 4HR

Një pamje e fundit nga koha brenda 4 ditëve në kohë 4HR zbulon se printimi RSI [25] ka vlera të reduktuara të renditura nën nivelin-XNUMX, si rezultat i të cilit vërteton korridoret në sasinë e përditshme të kohës.

Analiza RSI e nivelit-23 sinjalizon një qasje të gjatë në ETHUSDT duke ruajtur tregtimin e kursit të këmbimit të monedhës ETHUSDT brenda rrjetit të njëjtë ngjitës të krijuar nga modelet kundërshtuese të devijimit bearish, si dhe të favorshëm.

Përdorimi i kohës 4HR si një referim në trendin në rritje në kohën e përditshme siguron sinjale të sakta aksesi në projektin e favorshëm.

Arinjtë mund të konfiskojnë kontrollin e kursit të këmbimit të monedhës ETHUSDT nëse çmimi mund të bjerë i listuar poshtë ndihmës së favorshme të devijimit prej 3621.30 $.

Nivelet Intraday të Ethereum ETH

 • Çmimi i vendit: 4102.62
 • Trendi Afatmesëm [H4]: Bullish i fortë
 • Paqëndrueshmëria: E lartë
 • Mbështetje: 3621.30 dollarë, 3268.00 dollarë, si dhe 2780.80 dollarë
 • Rezistenca: $ 4396.00

 • Trending
 • Analiza e çmimeve
 • Analiza e çmimit të Ethereum ETH: Leximet javore të grafikut RSI mbi nivelin-88 do ta dërgonin çmimin e ETH në një trajektore parabolike
 • Solana SOL Analiza e Çmimeve: SOLUSDT Tregton brenda një rrjeti çmimesh ngjitëse brenda ditës, si dhe të përgatitur për të krijuar ATH të ri
 • Firma Titan Mining fillon Projektin Lumerin me Burime të Hapura, i vendosur për të komodizuar fuqinë e parave të Bitcoin
 • Solana, Analiza e Çmimeve të Ortekut: 22 Tetor
 • Çmimi i Bitcoin është vetëm 10% në 70,000 dollarë pasi tërheqjet e këmbimit arritën lartësinë 4-mujore
 • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: Kthimi i BTC në 62,000 dollarë zgjat brezin fitues që synon 68,000 dollarë
Lexo artikullin:  Një Sistem i Ri Vlerësimi Po Zhvillohet Për Blloqein Orakujt

Facebook Twitter LinkedIn Achal Arya 518 artikuj Unë jam një pronar biznesi, si dhe një autor me një nivel beqar në Shkencën Kompjuterike Unë kujdesem për inovacionin blockchain, si dhe mbulimet e sigurimeve kripto në Coingape më ndiqni në Twitter në @arya_achal ose lidheni me mua në achal [at] coingape.com. I mëparshëm

Solana SOL Analiza e Çmimeve: SOLUSDT Tregton brenda një rrjeti çmimesh ngjitëse brenda ditës, si dhe të përgatitur për të krijuar ATH të ri

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju