Komisioni Evropian shënjestron Wallet Crypto dhe Privatësinë e Qytetarëve

Komisioni Evropian synon portofolet kriptore dhe privatësinë e qytetarëve 101

Komisioni Evropian (KE) prezantoi "një paketë ambicioze" të propozimeve ligjore që sigurisht do të ulte privatësinë personale të banorëve të BE nëse zbatohej.

"Masat e sotme rrisin shumë kornizën ekzistuese të BE duke marrë parasysh sfidat e reja dhe ato në zhvillim, të lidhura me inovacionin teknologjik. Këto përfshijnë monedha virtuale, flukse financiare më të integruara në Tregun e Vetëm dhe natyrën globale të organizatave terroriste," pretendoi KE.

Sipas tyre, këto propozime sigurisht do të ndihmojnë për të prodhuar një "kornizë shumë më të qëndrueshme për të lehtësuar pajtueshmërinë për operatorët që i nënshtrohen rregullave të LPP / LFT [kundër pastrimit të parave / luftuar financimin e terrorizmit], veçanërisht për ata ndërkufitar aktivë".

Faktorët kryesorë, të lidhur me kripto nga fjalitë:

  • Reforma e rekomanduar sigurisht që do të zgjerojë rregulloret e BE-së LPP / LFT në të gjithë fushën e kriptos.
  • Të gjitha ndërmarrjeve sigurisht do t'u kërkohet të kryejnë këmbënguljen e duhur ndaj konsumatorëve të tyre.
  • Modifikimet "do të sigurojnë gjurmueshmëri të plotë të transferimeve të kripto-aseteve, të tilla si Bitcoin".
  • Buxhetet e pronave kripto anonime sigurisht që do të ndalohen.

Pakoja ligjore sigurisht që aktualisht do të flitet nga Parlamenti Evropian dhe gjithashtu Këshilli Gjithashtu, KE dëshiron që niveli i ri i BE-së Autoriteti Kundër Pastrimit të Parave (AMLA) duhet të jetë funksionale në vitin 2024. Por sigurisht që do të fillonte punën e saj të drejtimit "pak më vonë, pasi Direktiva të jetë transpozuar dhe korniza e re rregullatore të fillojë të zbatohet". AMLA sigurisht do të ishte autoriteti kryesor që bashkëpunon me autoritetet mbarëkombëtare "për të siguruar që sektori privat të zbatojë në mënyrë korrekte dhe në mënyrë të vazhdueshme rregullat e BE".

"Pastrimi i parave paraqet kërcënim të paqartë dhe të tanishëm për qytetarët, institucionet demokratike dhe sistemin financiar. Shkalla e problemit nuk mund të nënvlerësohet dhe boshllëqet që kriminelët mund të shfrytëzojnë duhet të mbyllen," Mairead McGuinness, Komisioneri i ngarkuar me zgjidhjet monetare, Siguria monetare dhe Bashkimi i Tregjeve të Kapitalit, u vlerësua me çmimin siç thuhet në deklaratë.

reagimet:

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju