Ndalesa e parë: Ukraina! AppleB fillon një javë takimesh

Përgjegjësia: Mesazhi i renditur më poshtë është një njoftim për shtyp që nuk është krijuar ngaCryptonews com.

AppleB

Vetëm në një numër muajsh pas fillimit të saj, zona e kriptomonedhës AppleB filloi avancimin e një aplikacioni reklamimi që gjeneron të ardhura, si dhe lëshoi ​​2 ngjarje për mbledhjen e fondeve, një për një atlet profesionist olimpik, si dhe një tjetër për të ndihmuar evakuuarit afganë. Tani, pjesëmarrësit e AppleB Community u mblodhën jashtë linje për takimin e tyre të parë.

"Më 29 gusht, AppleB Community filloi Javën e Takimit Lënia e parë ishte Ukraina." "(*) Vendndodhja nuk është e paqëllimshme. Një pjesëmarrës kryesor i

Ka qenë në të vërtetë në Komunitetin AppleB Khrystyna, si dhe ka përjetuar saktësisht se si kombi ka mbetur në të vërtetë në qendër të luftës së vullnetit të Ukrainës midis fqinjëve të tij të ardhshëm. një nga rrethanat e vështira politike, individët atje jetojnë sepse jeta e vështirë e paqartë, si dhe janë të shqetësuar. a kjo ringjallje e Gjatë, Ukraina synonte të tejkalonte shqetësimet e mirëqenies, si dhe pasuritë e qytetarëve, si dhe strategjitë e Khrystyna. Takimi i parë i Apple u zbulua,

Pas marrjes së Komunitetit AppleB një pjesë e madhe e ndihmës për ndarjen e e-maileve, si dhe gatishmërinë për t'u regjistruar me raste rajonale nga pjesëmarrësit në të gjithë globin. një sigurisht do të zgjedhë zonën e mëposhtme të takimeve bazuar në dimensionin e zonës rajonale, si dhe variabla të tjerë rajonalë. Takimi i parë i Komunitetit AppleB u mbajt në një vend të brendshëm në

Financimi i Ukrainës Kiev kishte modele unike, novatore si dhe nxitëse të mjedisit të komunikimit. Pjesëmarrësit arritën këtu para kohe. Komuniteti i konfigurimit komod, të gjithë ishin të njohur me njëri -tjetrin menjëherë. Sepse #Tokyo 2020 në ndihmë Nga të evakuuarit, nga kripto në bamirësi ndërkombëtare, nga mirëqenia individuale tek pasuritë e të gjithë individëve ... këtu dhe tani AppleBians ndanë mirëkuptimin e tyre, si dhe pikëpamjet në lidhje me modelet më të fundit të zonës. ,

Siç u paraqit vlerat, ideja, si dhe strategjitë e Khrystyna në zonë. AppleB konsiston në unifikimin e individëve të zakonshëm, ndihmë për të gjithë individët në kërkesë përmes rritjes së fondeve, si dhe mbajtjen e rasteve të sponsorizimit, si dhe promovimin e idesë së atyre, shëndetit, si dhe pasurisë brenda kulturës për të lejuar edhe më shumë individë nga e gjithë bota globi regjistrohuni me Dashurinë, si dhe bëni pak për arsyen e mrekullueshme për ruajtjen e globit, si dhe ndihmën e papërshtatshme. Kursi i trajnimit të Komunitetit AppleB, rasti me siguri do të ishte i vështirë pa marrëveshje të mëdha mollësh, shenja e

Lexo artikullin:  Kompromisi i Infra Bill-it të gazit të fundit mund të mos vijë aq shpejt sa të kurseni kripton e SHBA

Nga AppleB në mënyrë simbolike secili individ i takimit siguroi një mollë. Mollët AppleB u zgjodhën nga pemishtja e një pjesëmarrësi të zonës, si dhe u dorëzuan nga ajri, prandaj, jashtëzakonisht unike. Nga mollët në

Transporti gjithashtu kishte objektivin e Ukrainës për të lidhur idenë e mirëqenies me edhe më shumë individë. në këtë drejtim, takimi përbëhej nga Në sesion unik ku pjesëmarrësit e zonës u siguruan mollë kalimtarëve, u paraqitën atyre, i njoftuan ata që të përqëndroheshin në mirëqenien monetare dhe fizike, i motivoi ata me pritje të favorshme të AppleB, si dhe përhapën dashuri .a nuk ishte

Ky takim madhështor; megjithatë, ishte jashtëzakonisht thelbësore. a ishte rasti i parë ndonjëherë jashtë linje i zonës It. Mesazhi i AppleB ishte të përhapte dashurinë, si dhe mirëqenien. Ishte rasti ndijor me një mjedis, si dhe një takim dhe përshëndetje të vërtetë, më tepër një modifikim i mrekullueshëm nga ndërveprimi i rrjetit "pa prekje". një dëshirë që takimet e Ne zonës me siguri do të zgjerohen në gamë, si dhe do të përhapin mirëqenie si dhe dashuri shtesë. AppleB nuk do të jetë shumë kohë para se të lërë 2

Takohet. AppleB i akorduar! Qëndroni edhe më shumë detaje, ju lutemi shkoni te:

Për:
Cicëroj (http://bit.ly/Twitter_AppleB
Telegram English: Anglisht: https://t.me/TG_AppleB
Instagram: https://www.instagram.com/appleb.io/
Facebook.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju