Goldman Sachs DeFi ETF shkakton konfuzion mbi atë që është në të vërtetë

Goldman Sachs DeFi ETF shkakton konfuzion në atë që në të vërtetë është 101

Pesha e rëndë monetare Goldman Sachs po dëshiron të lëshojë një fond të tregtuar në shkëmbim (ETF) që gjurmon kompanitë publike, një metodë ose një tjetër që operon në sferën e lidhur me blockchain. ETF do të gjurmonte një indeks, megjithatë struktura e tij (dhe kuptimi i kompanisë për DeFi) në të vërtetë ka parë shumë përqeshje që synonte metodën e saj, në mes të mungesës së konfuzionit.

Drama filloi ditën tjetër kur Goldman Sachs paraqiti një kërkesë te Amerikani Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Exchange (KSHZ). Regjistrimi nuk hyri në specifikat për llojin e kompanive që do të gjurmonte, përkundrazi detajonte se mbikëqyrësit e fondit do të investonin një minimum prej 80% të zotërimeve të tij në biznes që avancojnë inovacionin e blockchain dhe "dixhitalizimin e financave".

Sidoqoftë, ai përbëhej nga informacione se si ETF "[do të kërkojë] të sigurojë rezultate investimesh që korrespondojnë ngushtë, para tarifave dhe shpenzimeve, me performancën e Solaktiv Indeksi i Financave të Decentralizuara dhe Blockchain. ”

Solactive është një ofrues i shërbimeve të indekseve monetare me qendër në Frankfurt.

ETF i propozuar, i quajtur zyrtarisht Goldman Sachs Innovate DeFi dhe Blockchain Equity ETF "nuk sponsorizohet, promovohet, shitet ose mbështetet në ndonjë mënyrë tjetër nga Solactive", Goldman Sachs mbajti në mendje në një zonë të mohimit, ku përshkroi gjithashtu edhe Solactive Decentralized Indeksi i Financave dhe Blockchain si "Indeksi Solactive".

Sidoqoftë, duket se në kërkimin e tyre për indeksin evaziv në shqetësim, konfuzioni zuri vend midis anëtarëve të lagjes së kriptos që po përpiqeshin të përcaktonin se çfarë është në të vërtetë Indeksi i Financave Solektive i Decentralizuar dhe Blockchain. Përfundimisht, disa filluan të mendojnë se mund të jetë ajo që në fillim paraqitet si një indeks krejtësisht i ndryshëm - Indeksi i Performancës së Teknologjisë Solektive Blockchain.

Kjo e fundit duket e përbërë nga ndërmarrje botërore të TI-së që në të vërtetë kanë investuar para në studime kërkimore të lidhura me blockchain - e përbërë nga ngjashmëria Accenture, Nokia, Google operator Alfabet, Mastercard Sony.

Cryptonews com lidhur me kompaninë gjermane për vërejtje, dhe mori listën më poshtë përgjigjen:

Solactive verifikoi që lista prej 20 anëtarësh që përbënte ngjashmërinë Nokia ishte sigurisht e duhur.Cryptonews com në të njëjtën mënyrë ka rënë në kontakt me Goldman Sachs për vërejtje.

Ndoshta sekreti këtu është që DeFi mund të nënkuptojë diçka të ndryshme për gjigantin monetar: specifikisht financimin dixhital. Stilet thelbësore, të përbëra në regjistrimin e tij janë "zbatimi i teknologjisë blockchain dhe dixhitalizimi i financave". Kompania përfshinte:

Në Twitter, Mark Jeffery, bashkëthemeluesi i Rrethi i kujdestarit, i zgjuar:

Shumë shfaqën emoji klloun, me
@ 0x_Lucas duke përmendur se “as edhe Coinbase"Ishte përfshirë në të vërtetë në" listën e Goldman Sachs ", duke përfshirë:

Kishte më shumë shaka në frontin e Nokia-s nga anëtarë të tjerë të njohur të lagjes së kriptove.

Cory Klippsten, CEO i Bitcoin i mjellmës, përbënte që Goldman Sachs "ETF" nuk ishte "as afër" me një indeks DeFi i cili "plani" i tij ishte "për të imituar [një] indeks të aksioneve të mëdha të teknologjisë së biznesit publik, duke përfshirë:

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju