HAPI Listat në AscendEX

Përgjegjësia: Mesazhi i renditur më poshtë është një njoftim për shtyp që nuk është krijuar ngaCryptonews com.

HAPI

AscendEX, një sistem ekonomik ndërkombëtar i kriptomonedhës me një koleksion të plotë të artikujve, është i entuziazmuar për të futur listën e shenjës HAPI (HAPI) nën të dy USDT / HAPI më 15 korrik në orën 1:XNUMX UTC.

HAPI, prezantuar në 2021, nga një programues i quajtur Dona Mara, përdor një koleksion marrëveshjesh të zgjuara ndër-zinxhirësh të bëra për të furnizuar informacion në kohë reale mbi fondet e kthyera dhe gjithashtu çantat e rrezikuara.

HAPI përpiqet të zgjidhë shqetësimet e sigurisë kibernetike në zonën (DeFi) duke përdorur një procedurë mbrojtëse në zinxhir që prodhon orakuj të pabesueshëm. Një koleksion i marrëveshjeve të zgjuara ndër-zinxhirësh të instaluar pikërisht në artikujt e DeFi mund të lejojnë një shkallë të ngritur të sigurisë kibernetike. HAPI është e decentralizuar - HAPI DAO zgjedh bartësin kryesor të informacionit të informacionit të marrë në kontakt me mashtrimet (fonde të kthyera, çanta të hakuara) dhe gjithashtu auditimet e zgjuara të marrëveshjes. Mbështet shërbime ndër-zinxhirësh për disa nga njërit prej blloqeve më të preferuara si Ethereum, Solana, Polkadot dhe gjithashtu ekstra.

Oracles mund të prodhojë njoftime kur çdo lloj marrëveshje e caktuar e zgjuar në të vërtetë është ekzaminuar, e cila sigurisht do të ndihmojë në ngritjen e mbrojtjes së detyrave DeFi dhe gjithashtu ruajtjen e tyre dhe individëve të tyre kundrejt rreziqeve ekonomike dhe gjithashtu të reputacionit.

Puna e shenjës HAPI si një sistem i vlefshëm i transferueshëm që përveç kësaj ofron një pjesë të veçorive të veçanta, energjive dhe gjithashtu publikimin themelor ndërmjet individëve të procedurës. Ekzistojnë një përzgjedhje e instancave të përdorimit të shenjave që ia vlen të theksohen, e para është futja e informacionit. Ky funksion i shenjës jep aftësinë për të dërguar çdo lloj detaji të marrë në kontakt me sulmin e mundshëm kiberpank ose adresën e diskutueshme të xhepit. Shenja përdoret gjithashtu për vendbanimet e orakullit, duke sugjeruar çdo lloj marrëveshjeje të bërë në burimin e të dhënave të orakullit të mbrojtjes për nevojat e dëshmive të auditimit HAPI që vepron si një qasje ripagimi për përdoruesit e Oracles mund të vënë bast HAPI si një shenjë administrate për t'u bashkuar në administratën e punës duke zgjedhur HAPI është përdorur gjithashtu gjatë hyrjes së një gjendje të auditimit të punës DeFi në një strukturë të kombinuar regjistrimi për të treguar se ata kanë kaluar një kontroll të sigurisë.

HAPI si një procedurë përqendrohet në furnizimin e shërbimeve që prodhojnë kritere të reja të sigurisë kibernetike për DeFi dhe gjithashtu tregjet CEX duke furnizuar informacion në kohë reale mbi fondet e kthyera dhe gjithashtu çantat e rrezikuara.

Në fillim të qershorit 2021, grupi HAPI prodhoi lojën video duke ndryshuar sistemin IDO BocaChica të mundësuar zyrtarisht nga Solana për detyrat e bazuara në Solana.

Rreth AscendEX

AscendEX (më parë BitMax) është një sistem ekonomik ndërkombëtar i kriptovalutave me një koleksion të plotë të artikujve të përbërë nga zonë, diferencë, dhe gjithashtu tregtimi i të ardhmes, zgjidhje për xhep, dhe gjithashtu hedhjen ndihmë për mbi 150 detyra të bllokimit si bitcoin, eter dhe gjithashtu rritje. Nisur në 2018, AscendEX zgjidh mbi 1 milion klientë me pakicë dhe gjithashtu institucionale në të gjithë botën me një sistem tregtimi shumë të rrjedhshëm dhe gjithashtu shërbime të sigurta dhe të sigurta të kujdestarisë.

AscendEX në të vërtetë është bërë një sistem kryesor nga ROI në "ofertat e saj fillestare të këmbimit" duke mbështetur disa nga detyrat më të zgjuara të sektorit nga komuniteti ekologjik DeFi të tilla si Thorchain, xDai Stake, dhe gjithashtu individët e Serum AscendEX marrin një mundësi të veçantë të hyrjes në tokë dhe gjithashtu aftësia për të marrë simbole në fazën më të hershme të mundshme.

Për të zbuluar më shumë sesa AscendEX po përdor teknikat ideale si nga Wall Street ashtu edhe nga bashkësia ekologjike e kriptomonedhave për të sjellë altcoins më të mira për individët e saj, ju lutemi shkoni në www.AscendEX.com.

Për më shumë detaje dhe gjithashtu azhurnime, ju lutemi shkoni te:
Faqja e internetit: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEXEnglish
Medium: https://medium.com/ascendex

Rreth HAPI

HAPI është një procedurë ndër-zinxhir, që synon zhvillimin e kritereve të reja të sigurisë kibernetike për DeFi dhe gjithashtu tregjet CEX duke furnizuar informacion në kohë reale mbi fondet e kthyera dhe gjithashtu çantat e rrezikuara. HAPI përpiqet të zgjidhë shqetësimet e sigurisë kibernetike në zonën DeFi duke përdorur një procedurë mbrojtëse në zinxhir që prodhon orakuj të pabesueshëm.

Për më shumë detaje dhe gjithashtu azhurnime, ju lutemi shkoni te:
Faqja e internetit: https://www.hapi.one/
Twitter: https://twitter.com/i_am_hapi_one
Telegram: https://t.me/hapiHF

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju