Parashikimi i çmimeve të Hedera Hashgraph HBAR 2022

By Tabasum 6 sekonda mbrapa Përditësuar 6 sekonda mbrapa Ndiqni ne në Twitter Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape

Që nga marsi 2022, studimi kërkimor nga statista.com zbulon se ka më shumë se 10,000 kriptovaluta në mbarë botën. Kjo u ofron kapitalistëve një gamë të gjerë zgjedhjesh në të cilat duhet të investojnë kriptomonedha. Pra, më lejoni të supozoj, ju'& rsquo; po përpiqeni të gjeni një detyrë kriptosh pa rrezik dhe gjithashtu të sigurt për të blerë ose për të bërë profesion me klientët potencialë me kthim të lartë në 2022? 

Epo, mund të dëshironi të mendoni për përfshirjen e tokenit HBAR të detyrës Hedera Hashgraph në profilin tuaj të kriptos, pasi kuadri aktual i tregut ofron çmim të përballueshëm për të grumbulluar një vendosje të gjatë në token HBAR.

Lexoni më tej dhe gjithashtu na lejoni t'ju zbulojmë se si.

Çfarë është Hedera Hashgraph (HBAR)?

Hedera Hashgraph përqendrohet në të njëjtën situatë përdorimi si blockchain që ofron një rrjet të shpërndarë publik për mbajtjen e marrëveshjeve. Sidoqoftë, Hashgraph përputhet me një teknikë të ndryshme duke përdorur një Grafik unik Aciklik të Drejtuar –– DAG, një stil i ndryshëm që siguron të gjitha avantazhet e një blockchain, megjithatë eliminon shqetësimet e tij për shkallëzimin, dhe gjithashtu uljen e normës së blerjes midis trilemës së preferuar të blockchain.

Edhe pse DAG përdoret gjithashtu në punët e njohura të kriptove si IOTA dhe gjithashtu Byteball, Hashgraph u krijua nga Leemon Baird Baird, një amerikan, që patentoi Hashgraph në 2016.        

Tregime Trendi

Just-In: Votat BAYC për "Ape Drops" NFT Marketplace; Ç'pritet më tej?Parashikimet e çmimit të kriptomonedhës Parashikimi i çmimit XLM 2022: Kryqi i vdekjes në tabelën yjore Ku po shkojnë demat?Parashikimet e çmimit të kriptomonedhës Investitorët paralajmërojnë për rënien e Bitcoin, ja çfarë thonë ataParashikimet e çmimit të kriptomonedhës Jo vetëm UST; Terra Crash godet fort këto kriptoraParashikimet e çmimit të kriptomonedhës Një tjetër Hack Fantom? FTM bie 15% pas sulmit DEXParashikimet e çmimit të kriptomonedhës

Le& rsquo; ofrojnë një përshkrim të thjeshtë se si funksionon marrëveshja Hashgraph nën kapuç.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

– — Pjesëmarrësit në rrjet, ose të quajtur ndryshe “& ldquo;Nyjet & rdquo; përdorni procedurën e thashethemeve për të shkëmbyer informacion.

– — Dy nyje arbitrare marrin detaje në lidhje me një blerje, të cilat më pas e dërgojnë atë në 2 nyje të tjera të ndryshme, një procedurë konstante derisa një shumëllojshmëri adekuate e nyjeve të arsimuara të mund të vërtetojnë blerjen.

– — Vetëm informacioni i blerjes tregtohet ndërmjet nyjeve, pa detaje të tjera të rrjetit.

– — Ndryshe nga zinxhirët bllokues që kursejnë marrëveshjet në blloqe, Hashgraph blen marrëveshjet në Hashes dhe gjithashtu renditje vijuese.

Produktet e përdorura aktualisht nga Hedera Hashgraph përbëhen nga HBAR, kriptomonedha, mundësia për të hartuar marrëveshje të zgjuara dhe gjithashtu zgjidhje dokumentesh. Duke ndjekur rrjetin'& rsquo; Me trajtimin KYC, çdo lloj individi mund të krijojë me lehtësi një llogari ose të zhvillojë dApps në rrjet.        

Madhësia e tregut dhe gjithashtu e ardhmja e detyrës Hedera Hashgraph  

Ashtu si në kohën e shtypit, Hedera Hashgraph ka një furnizim të përgjithshëm optimal prej 50 miliardë dollarë dhe gjithashtu furnizim ekzistues të shpërndarjes prej 20.74 miliardë dollarë. Hbar krijoi një koncept unik për të rregulluar çështjen bazë të shkallëzimit që'& rsquo; aktualisht po prek mjedisin e kripto-blockchain duke lëshuar një stil të veçantë për një risi të shpërndarë në ditar (DLT).

Në përmirësimin e stilit të një lloji, Hedera gjithashtu përdor një provë të aksioneve (PoS) si marrëveshje, duke e bërë atë një lojtar lider në hapësirën specifike të kriptove miqësore me mjedisin.

Një tjetër faktor marketingu që vlen të thuhet për Hedera janë marrëveshjet që janë reduktuar deri në 0.0001 dollarë USD, së bashku me rastet e menaxhimit të afërsisht 10,000 marrëveshjeve për sekondë, në kontrast me 5-20 TPS për shumicën e blockchain-eve të vërtetimit të punës. 

Hedera Hashgraph ka shumë më tepër përpara në të ardhmen pasi ka ende trembëdhjetë porte të ofruara nga tridhjetë e 9 portet e caktuara për globin'& rsquo; Kompanitë kryesore që kontrollojnë rrjetin (https://hedera.com/council).

Analiza Themelore

 

Programet mbi grafikun HBAR'& rsquo; rutina e nisjes për 6 vjet, ku 23% e monedhës HBAR sigurisht që do të lançohet deri në fund të vitit ekzistues 2022, 27% në fund të 2023, 32% në fund të 2024, e kështu me radhë 34% në fund të 2025.Një zhvillim i tillë konsistent nënkupton që sigurisht që nuk do të ketë një ecje të papritur në furnizim që mund të rrëzojë çmimin e monedhës HBAR dhe gjithashtu zgjerimi i nevojës për energjinë e rrjetit sigurisht që do ta çonte çmimin më të madh.

Gjithashtu, është& rsquo; Me të vërtetë nuk ka gjasa që pronarët e Hedera, Leemon Baird dhe gjithashtu Mance Harmond të kenë me siguri aftësinë për të hedhur monedhat e tyre në treg pasi ata në fakt kanë shtyrë lëshimin e 76% të zotërimeve të tyre HBAR deri në përfundimin e 2023.

Lexo artikullin:  Çmimi i Bitcoin (BTC) bie në nivele nën 42 mijë; Tregu i kriptove sheh 800 milionë dollarë në likuidim

Grafiku i byrekut nënvizon shpërndarjen/shpërndarjen e monedhës HBAR jo-inflacioniste prej 50 miliardë dollarësh midis palëve të ndryshme të interesuara.                  

Parashikimi i çmimit Hbar 2022:

Grafiku nga muaji në muaj i HBARUSDT zbulon një ulje të kërkuar për shenjën HBAR duke filluar me mosfunksionimin e asistencës 0.3036 në dhjetor '& rsquo; 21. Një mosfunksionim i dytë i asistencës së favorshme brenda shiritit (2) muajin e kaluar kërkoi analizën RSI të renditur nën nivelin-0.1937, duke vërtetuar tarifat e reduktuara për të grumbulluar edhe më shumë simbole HBAR me një normë zbritje çmimi.Atje'& rsquo; Nuk ka kohë më të mirë për të blerë direkt në shenjën HBAR sesa kur tarifat ulen.

Mbani në mend se'& rsquo; Është vazhdimisht shumë më i sigurt për të blerë edhe më shumë simbole HBAR kur ka'& rsquo; shqetësim i madh në treg dhe gjithashtu është& rsquo; Është shumë më mirë për të tregtuar dhe gjithashtu për të siguruar të ardhura kur tregu është shumë i mërzitur. Prandaj, ne parashikojmë që token HBAR me siguri do të ndryshojë midis zonës së çmimeve 0.073 $ dhe gjithashtu 0.27 $ deri në fund të 2022                                        

Parashikimi i çmimit Hbar 2023:

Pas ciklit të parashikuar të tregut për vitin ekzistues, viti i ardhshëm 2023 parashikohet të shohë një akses të nivelit RSI të mbiblerë-75 pas një largimi nga zona e çmimeve të mbishitura të nivelit RSI-25, të referuara gjithashtu si muajt e dimrit kripto dhe gjithashtu shkapërderdh shpejt për objektivin e çmimit 0.40 dollarë përpara se të dëmtojë përfundimisht nivelin më të lartë ekzistues të të gjitha kohërave në 0.58 dollarë.       

Parashikimi Hbar për 5 vitet e mëposhtme:

I gjithë tregu i kriptomonedhës me siguri do të ishte krijuar plotësisht në 5 vitet e ardhshme dhe gjithashtu token HABAR ka shumë të ngjarë të jetë një lojtar i rëndësishëm për të cilin kapitalistët institucionalë me siguri do të rrisin bankën e tyre pasi stili DAG me siguri do të ishte kontrolluar dhe gjithashtu Token HBAR në treg me siguri do të kishte përjetuar muajt e tij fillestarë të dimrit kripto.

Hartimi i një vlerësimi të Fibonaccit në dhjetor '& rsquo; 19 dhe gjithashtu shkurt & rsquo; 20 luhatje çmimi, ne parashikojmë një varietet çmimi prej 0.755$ në shkallën 2.0% Fibonacci dhe gjithashtu 1.3775$ në shkallën 2.272% Fibonacci.                               

Analiza e ekspertëve të Coingape:

Kriptovalutat e tjera i përmbahen një stili të krahasueshëm DAG si Hedera Hashgraph Këto përbëhen nga IOTA (aplikacioni i Internetit të Gjërave), NANO dhe gjithashtu Obyte (Byteball). Konkurrenti më i afërt me Hashgraph është IOTA, sepse ai ka qenë në të vërtetë për një kohë shumë më të gjatë dhe gjithashtu ka përjetuar në të vërtetë dhe gjithashtu e ka bërë atë përmes një rënieje të kriptos.

Në vazhdim, ne'& rsquo; Do të shqyrtohet dallimi teknik/zbatues, matjet e miratimit, si dhe marrëveshjet e ndërmarrjes/industrisë për të vlerësuar vlerësimin rival me IOTA.

Dallimet teknike midis Hedera Hashgraph dhe gjithashtu IOTA

 

Duke parë dallimet teknologjike, Hashgraph është shumë më i sigurt dhe gjithashtu tolerant ndaj gabimeve, gjë që nënkupton se nuk është i efektshëm, ndryshe nga IOTA që kërkon një organizator qendror në krijimin në 2018, megjithëse ka informacione që IOTA 2.0 është pa lider. duke nënkuptuar asnjë organizator dhe gjithashtu është aktualisht në Devnet.

Një dallim tjetër teknologjik që vlen të theksohet është se Hedera është i lejuar, dmth. i fokusuar në ndërmarrje, në kontrast me IOTA 2.0, i cili është një shërbim i decentralizuar i DAG-së për publikun.

 

Metrikat e adoptimit

Le& rsquo; Përcaktoni metrikën nxitëse të Hashgraph kundrejt IOTA-s duke kërkuar modat e Google. Duke parë analitikën e grafikut të mësipërm, IOTA ka një numër më të madh nxitës në kontrast me Hedera Hashgraph i cili mund t'i kreditohet përfitimit të tij të lëvizjes së parë.

Si HBAR ashtu edhe IOTA normalisht po shohin një rënie në modat e kërkimit, për shkak të uljes ekzistuese të çmimit të kriptomonedhave në të gjithë bordin. Megjithatë, vazhdimisht, tregu i kriptomonedhave në fakt na ka zbuluar se përputhja me një teknikë të kundërt dhe gjithashtu blerja e uljeve dhe gjithashtu HODL (Hold on Dear Life), ka qenë në të vërtetë një teknikë fitimprurëse.

 

Marrëveshja e ndërmarrjes/Industrisë

Pas një njoftimi për shtyp më 03 shkurt 2022, Fondacioni HBAR bashkëpunoi me autorin ndërkombëtar të lojërave kompjuterike Ubisoft për të mbështetur zhvillimin e lojërave kompjuterike në rrjetin Hedera, duke e bërë Ubisoft një pjesëmarrëse në këshillin rregullues të Hedera.Këshilli rregullues i Hedera gjithashtu përbën shoqërues ekzistues të Fondacionit Hedera, i cili përfshin megjithatë nuk është i kufizuar në firma si Boeing, Chainlink Labs, Google, IBM, LG, Standard Bank dhe gjithashtu Swirlds, për të diskutuar disa. 

Ndiqni lidhjen e internetit të renditur më poshtë për informacion mbi firmat në këshillin rregullues të Hedera.

Lexo artikullin:  Robinhood për të Debutuar Kuletat Crypto Muajin tjetër, Ja Gjërat që Mund Të Bëj Me Të

 (https://hedera.com/council).

 

Parashikimi i tregjeve për shenjën       

Pavarësisht rënies ekzistuese të çmimeve në të gjithë tregun e kriptomonedhave, ekspertët në TradingView ende mbajnë një këndvështrim të fortë në drejtim të një modeli të favorshëm çmimesh për HBAR të kombinuar kundrejt Greenback.

FAQs

Pyetje: A do të rritet HBAR në 2022?

Për ta zgjidhur këtë, ne'& rsquo; Do të duhet të përdorë një indeks për të vlerësuar modelin ekzistues dhe gjithashtu mundësinë e një rregullimi në polaritet. Duke ndjekur indeksin e rezistencës së personit të dashur në periudhën mujore, është& rsquo; Është e qartë se tokeni HBAR është aktualisht në rënie pasi noton i renditur nën nivelin-25. Nëse marrim analiza të RSI mbi nivelin-75 këtë vit 2022, pas kësaj duhet të shohim një rritje të kërkuar dhe gjithashtu si rezultat një rritje në modelin e çmimeve.

Pyetje: A mundet Hashgraph të ndryshojë stilin ekzistues të blockchain?

Krahasuar me blockchains ekzistues si Bitcoin dhe gjithashtu Ethereum, Hashgraph'& rsquo; siguria dhe siguria e tij, si dhe garancitë, në fakt nuk janë testuar edhe pse zbulon klientë të mundshëm fantastikë, kështu që vetëm koha me siguri do të informojë.

Pyetje: A ia vlen të tregtohet HBAR për një afat të gjatë?

Përvoja jonë në blockchain na siguron vetëbesimin për të tregtuar tokenin HBAR si një treg afatgjatë të favorshëm për mbajtjen e menjëhershme të kriptove.

 

Pyetje: Cila teknikë tregtare është më e mira për tregtimin e tokenit HBAR?

Metodat e tregtimit të bazuara në momentin normalisht përputhen me tregun e kriptomonedhës dhe gjithashtu token HBAR nuk është një përjashtim. Treguesi ynë i rekomanduar për tregtimin e energjisë është RSI (4 ), duke blerë kur RSI e tokenit HBAR tejkalon nivelin-75, duke marrë parasysh rregullimet e favorshme të grafikut të devijimeve.

 • Trending
 • Analiza e çmimeve
 • Just-In: Votat BAYC për "Ape Drops" NFT Marketplace; Ç'pritet më tej?
 • Investitorët paralajmërojnë për rënien e Bitcoin, ja çfarë thonë ata
 • Jo vetëm UST; Terra Crash godet fort këto kriptora
 • Një tjetër Hack Fantom? FTM bie 15% pas sulmit DEX
 • VanEck dhe gjithashtu 21Shares pezullojnë ETP-të e tyre Terra pas kolapsit të fundit
 • Sulmi i madh i phishing synon përdoruesit në sajtet e të dhënave kripto
 • Përditësimi i LUNA: Themeluesi i Terra propozon rivendosjen e pronësisë së Terra në 1 miliard argumente
 • Ky udhëheqës i Shteteve të Bashkuara kundërshton planin CBDC të Fed, Ja pse
 • Ndarja: Rezervimi i LUNA, Binance rifillon depozitat dhe tërheqjet
 • CEO i FTX refuzon të shesë zotërimet e tij Crypto; Por a mund të shpëtojë ai kripto-n?
 • Parashikimi i çmimit XRP 2022 -2027: A do të dalë The Ripple nga rasti i SEC?
 • Analiza e çmimit Ripple: Çmimi XRP afrohet 0.50 dollarë; A është e realizueshme Bounce Back?
 • Analiza e çmimeve Polkadot: Linja e trendit në rënie parandalon rikuperimin e çmimit DOT
 • Analiza e çmimeve FTM: Ritestoni sugjerimet për Mbështetjen e Kanalit në Rimëkëmbjen Bullish
 • Analiza e çmimeve në Decentraland: Çmimi MANA Kërcen 57%; Bulls synojnë 1.50 dollarë Tjetra?
 • Analiza e çmimit të Ethereum: A janë 2,500 dollarë në rrugë për mes divergjencës rritëse të RSI?
 • Analiza e çmimeve GALA: 0.075 $ Fakeout shkakton një rikuperim të mundshëm
 • Analiza e çmimit të Bitcoin: Çmimi i BTC-së kërkon 30 mijë dollarë mes kushteve ekstreme të mbishitjes së tregut; Koha për të blerë?
 • Analiza e çmimeve BNB: BNB Kërcohet nga 263 $ Sytë Synimi tjetër prej 335 $
 • Analiza e çmimeve APE: A mundet Rally i Rinovuar Bullish të tejkalojë Markën 10 $?
 • Rreth shkrimtarit
 • Kushte të përgjithshme

Me mbi 3 vjet përvojë në sektorin e reklamave elektronike, i dhënë si Strateg ideal i fjalëve kyçe për vitin 2021. Forca ime është të zgjeroj faqen në mënyrë të natyrshme me origjinë solide në SEO, Marketing të Përmbajtjes, Strateg të Përmbajtjes, Marketing në Media Sociale dhe gjithashtu Angazhim në Komunitet Historitë Kripto Shiko te gjitha Do Kwon thyen heshtjen mbi kolapsin e LUNA-s CEO i Binance zbulon arsyen e vërtetë pas rrëzimit të LUNA Komuniteti i kriptove po bën një llogari: Michael Saylor Twitter LinkedIn Beschränken Tabasum 4 artikuj Me mbi 3 vjet përvojë në sektorin e reklamave elektronike, i dhënë si Strateg ideal i fjalëve kyçe për vitin 2021. Forca ime është të zgjeroj faqen në mënyrë të natyrshme me origjinë solide në SEO, Marketing të Përmbajtjes, Strateg të Përmbajtjes, Marketing në Media Sociale dhe gjithashtu Angazhim në Komunitet I mëparshëm

Jo vetëm UST; Terra Crash godet fort këto kriptora

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju