Sigurimi në shkëmbimet e kriptove rritet, KYC ende i dobët - Raport

Sigurimi në shkëmbimet e kriptove në inç, KYC ende i dobët - Raporti 101

Shkëmbimet e kriptomonedhës po zbulojnë një nxitje në prirjen e tyre për të garantuar pronat e klientëve, si zyrtarisht ashtu edhe në metodat e rastësishme nëpërmjet fondeve të sigurimit, gjen një raport krejt i ri. Nga ana tjetër, rreptësia e kuptimit të konsumatorit tuaj (KYC) është ende e dobët në shkëmbimet e shumta, ku rreth një e treta ka programe të papërshtatshme ose të dobëta të KYC, si dhe një e katërta e tyre ishin të vendosura për të dërguar fonde për njësitë më të rrezikshme Me Në përgjithësi, pati një rritje të pjesës së tregut të shkëmbimeve kryesore në krahasim me gjysmë viti më parë, shumë falë rrezikut të zvogëluar që ato paraqesin si për financuesit me pakicë ashtu edhe për financuesit institucionalë.

Raporti nga kompania e informacionit të tregut të kriptove Kriptoni Krahasoni aktualisht vlerëson më shumë se 150 shkëmbime në 8 klasifikime.

Ajo zbulon se, kur përfshin ruajtjen e fondeve të klientëve të sigurt dhe të sigurt, një e dhjeta e shkëmbimeve të ranguara ofrojnë një lloj sigurimi - deri në 1% të thjeshtë në 6 muajt e mëparshëm.

Një shtesë prej 9% merret me sigurim rastësor përmes një fondi sigurimesh, i cili është një nxitje e konsiderueshme nga 3% në shkurt 2021.

Kompania e informacionit përfshiu gjithashtu,

Raporti gjithashtu zbulon një nxitje në shkëmbimet e nivelit të lartë sipas kërkesave të tyre: nga më shumë se 150 shkëmbime vendesh të ranguara, 87 prej tyre përmbushën kufirin për pozicionin e nivelit të lartë në gusht 2021, në krahasim me 84 në shkurt të këtij viti Me

Megjithatë, vetëm 9 shkëmbime kanë marrë në të vërtetë AA-A (në vend të 24 në shkurt), pasi kompania në fakt ka shtrënguar kërkesat duke zhvilluar kufij minimal në klasifikime të veçanta. Për shkak të kësaj, shkëmbimet që plotësojnë kufirin e plotë të vlerësimit për pozicionin AA-A ende nuk e plotësojnë kufirin në secilin klasifikim të veçantë marrin një cilësi BB.

Gjashtë shkëmbime morën nderin e "rrezikut më pak të shtrenjtë": Coinbase, Binjakët, Bitstamp, Kraken, itBit, Si dhe CrossTower, të gjithë kanë rezultate AA në Crypto Compare.

Këto shkëmbime shpesh kanë tendencë të përdoren në përgjithësi në sektorin e kriptove nga financuesit me pakicë, si dhe investitorët specialistë falë kësaj: ato aktualisht përbëjnë 89% të pjesës së tregut, në krahasim me 85% në shkurt.

Lexo artikullin:  Përdoruesit e Crypto.com thuhet se humbin 15 milion dollarë ose të paktën 4,600 ETH

Sidoqoftë, 34% e shkëmbimeve kanë programe të papërshtatshme ose të dobëta të KYC (në krahasim me 33% në shkurt), megjithatë kjo është akoma më pak se 44% e tyre që u panë në korrik 2020.

Ndërsa në fakt ka pasur një modifikim në drejtim të kërkesave ekstra të ngurta të KYC-së në baza vit pas viti, ai në fakt nuk është transformuar ndjeshëm në pesëdhjetë përqind vitin e kaluar, përfundoi raporti.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju