Rregullatori japonez ka të ngjarë të krijojë rregullore të reja për DeFi, NFT & CBDC

Rregullatori japonez ka të ngjarë të krijojë rregullore të reja DeFi, NFT & CBDC 101

Autoriteti kryesor rregullator ekonomik i Japonisë, Agjencia e Shërbimeve Financiare (FSA), mund të jetë i gatshëm të paraqesë rregullore të reja për policët e financimit të decentralizuar të policëve (DeFi) - punë të lidhura që drejtohen në vend - me simbole jo-fungible (NFT) po ashtu ndoshta në vijën e xhirimit.

FSA lëshoi ​​një lajm kryesor duke përmendur se sigurisht do të prezantonte një "grup studimi" që sigurisht do të konsideronte mjete "për t'u marrë me financat dixhitale dhe të decentralizuara dhe çështje të tjera". Ekipi, i përfshirë nga firma, sigurisht që do të konsideronte gjithashtu mjete për të trajtuar dixhitalizimin e sistemeve të kompensimit, si dhe produkteve të lidhura me letrat elektronike.

FSA përfshiu që sigurisht do të merrte në konsideratë planin e lidhur me kripto-bashkinë, së bashku me çështjet në lidhje me paratë elektronike të bankave rezervë (CBDC) si dhe NFT-të. E mëparshmja ka përfunduar në të vërtetë duke qenë një shqetësim shtytës për publikun e gjerë, si dhe sektorin ekonomik ashtu, me kryesore Banka e Japonisë avancuar me një pilot CBDC– si dhe biznes të shumtë personal duke prezantuar pilotët e CBDC të tyre në pritje të shërbimit të ardhshëm të lidhur me CBDC.

Firma përmendi që qëllimi i ekipit ishte "sigurimi i duhur i mbrojtjes së përdoruesit" ndërsa gjithashtu "promovimi i inovacionit në sektorin privat".

NFT gjithashtu kanë përfunduar duke qenë një ofertë e madhe në Japoni, posaçërisht për prodhuesit e tregjeve të shoqërisë. Një shumëllojshmëri e lojtarëve të rëndësishëm kripto, siç është shkëmbimi Coincheck, në të vërtetë kanë filluar drejtimin e tregjeve NFT.

Megjithëse salla e studimit thjesht do të ketë fuqinë për të bërë referime fillestare në FSA, ndikimi i saj është sidoqoftë i pakrahasueshëm. FSA ka kontroll praktikisht të plotë mbi planin e kriptos të Japonisë, si dhe kërkimet e mëparshme në sallën e studimit kanë shkaktuar praktikisht globalisht rregullime të planit kripto të vendit.

Sidoqoftë, pajtimi i ekipit nuk përbëhet tërësisht nga autoritetet rregullatore, si dhe nga ekzekutivët e think-tank - salla e studimit gjithashtu ka një shikueshmëri të sektorit ekonomik. Një ekzekutues i moshuar nga lojtari i rëndësishëm japonez i bllokimit Shtresa X u thirr në mesin e pjesëmarrësve, së bashku me një Sony drejtor i asociuar. Përbëheshin gjithashtu nga një larmi avokatësh si dhe akademikë.

Lexo artikullin:  Çmimi i Bitcoin (BTC) u ul 90% në 5,400 dollarë për shkak të defektit në rrjet, ja çfarë ndodhi

Paneli sigurisht do të drejtohet nga Hideki Kanda, një studiues i ligjshëm, si dhe Profesori i Nderit i Universiteti i Tokios.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju