Kripto Titanët e Japonisë postojnë fitime të larta të kripto bizneseve, të përqendruara drejt Altcoins

Crypto Titans të Japonisë Postojnë Fitime të Larta të Biznesit Crypto, Pivot Drejt Altcoins 101

Dy nga lojtarët më të rëndësishëm të kriptove në Japoni - gjigantët monetarë SBI Monex grupet-në fakt kanë publikuar të ardhura të larta nga kripto në raportet e tyre të tremujorit të dytë.

Të dy kompanitë kanë një larmi interesash të ndryshme kripto, si në shtëpinë tuaj ashtu edhe jashtë saj. SBI drejton 2 shkëmbime kripto vendase: Tregtia e QV SBI dhe Taotao platformat, përveç një krahu minierash në mbarë botën të quajtur SBI Crypto dhe furnizuesi i likuiditetit me qendër në MB B2C2 Ajo gjithashtu drejton një sërë përpjekjesh të sipërmarrjes së përbashkët me ato të Amerikës Gurgullimë.

Monex, nga ana tjetër, drejton Coincheck shkëmbimi i kriptove në Japoni, së bashku me bazën në Shtetet e Bashkuara Stacioni tregtar platformë tregtare. Të dy kompanitë fillimisht e bënë emrin e tyre në botën monetare si letra me vlerë dhe ofrues të shërbimeve bankare, para se të rrotulloheshin drejt kriptove në vitet e fundit.

Në raportin e TM2, SBI kombinoi rezultatet e saj për armët e kompanisë së saj të lidhur me kripton, duke publikuar një fitim para taksave për tremujorin prej 41.7 milion dollarë, një rritje vjetore prej 56% në shifrat e T2020 të vitit 2.

Monex, nga ana tjetër, publikoi të ardhura kripto para tatimit prej 82 milion dollarë, një rritje tremujore në tremujor prej x1.4 në raportin e vet të TM2.

Grupi ofroi disa njohuri mbi efikasitetin e kompanisë së saj kripto, duke kompozuar:

Ai gjithashtu theksoi kualifikimet e tij altcoin, duke deklaruar se kontributi i të ardhurave të bitcoin (BTC) "ka qenë në një trend rënës" dhe përfaqësoi 12% në TM2.

Ai la të kuptohej se do të vazhdonte të synonte zhvillimin e altcoin në të ardhmen, duke treguar një rritje të vazhdueshme të shumëllojshmërisë së kriptoaseteve që vëren në Coincheck, dhe duke pasur parasysh:

SBI zgjodhi të përqëndrohet më shumë në avancimet e ardhshme, duke ngacmuar gjithashtu një të ardhme me temë altcoin: SBI VC Trade "po merrte parasysh shtimin e [shenjave] të reja në të ardhmen," mbanin në mend autorët e raportit të saj.

Kompania përfshiu që TaoTao po merrej me fillimin e një artikulli "të parë në industri".

SBI gjithashtu bëri referencë për dëshirën e saj më të re për tregun e shenjave jo të kompozueshme (NFT), me referencë të strategjive për të futur ndoshta një treg NFT dhe një platformë të tregut sekondar.

Lexo artikullin:  Just-In: Asset Management Giant Invesco lëshon dy kripto ETF ekskluzive

Ai gjithashtu përbëhej nga strategjitë e tij të decentralizuara të financimit (DeFi), me bisedën për "përgatitjen për të krijuar një ekosistem DeFi". Kompania diskutoi se një sistem i përkushtuar SBI DeFi "aktualisht po punonte në një aplikacion smartphone".

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju