JD.com lëshon seritë NFT në blockchain-in e vet

By Mayowa Adebajo Botuar 15 orë më parë Përditësuar 15 orë më parë Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive By Mayowa Adebajo Botuar 15 orë më parë Përditësuar 15 orë më parë

JD.com është pesha e rëndë më e përditësuar për të parë globin e simboleve të pandryshueshme (NFT), pasi kompania kineze e blerjeve zbulon një seri unike NFT në sistemin e vet blockchain.

Titani i shitjes me pakicë në internet me sa duket po publikon serinë përpara seminarit të tij vjetor JD Discovery. Sipas të dhënave të një firme kineze informacioni Sina Finance, JD.com me siguri do të lëshojë çertifikata urimi NFT për pjesëmarrësit e rastit të seminarit JDD të këtij viti në Pekin.

Parashikohet që JD.com t'u ofrojë njerëzve një NFT pa pagesë pasi të regjistroheni efektivisht për rastin e seminarit JDD 2021. Ndërsa rasti është planifikuar të fillojë më 22 nëntor, individët aktualisht kanë filluar të bashkohen sepse më 18 tetor dhe gjithashtu mund të vazhdojnë duke e bërë këtë deri në ditën e rastit, përmes mini programit WeChat, në faqen e shënuar për këtë rast.

Lajmet e mbledhura zbulojnë se seria NFT me siguri do të përfshijë një koleksion prej 7 modelesh NFT, ku secila përbëhet nga fotografi të shumta që mund të përdoren për të përcaktuar forumet e shumta të diskutimit të rastit JDD.

Në përmirësim, individët që marrin pjesë kanë mundësinë për të fituar edhe më shumë NFT duke mirëpritur miqtë e tyre. Por, individët mund të pretendojnë vetëm fitimin pasi miqtë e tyre të mirëpritur të abonohen në mënyrë efektive. Tani, për çdo person të vetëm që është i mirëpritur efektivisht për t'u abonuar, do të ketë një fitim prej një kupon NFT. Sipas të dhënave, janë këto kupona që individët me siguri do të ruajnë totalin, deri në grumbullimin e të 7 modeleve NFT.

Siç u tha më herët, seminari JDD 2021 sigurisht që do të fillojë në 22 nëntor në Qendrën Ndërkombëtare të Ekspozitave të Kinës, dhe gjithashtu sigurisht që do të ketë në pjesëmarrje, panele për zhvillimin e teknologjisë, përveç sistemit të ekspertëve. Pasi u prezantua në vitin 2017, seminari JDD në fakt ka vazhduar të jetë një rast i rëndësishëm i teknologjisë moderne në Kinë, duke mbuluar vende si zhvillimi i zinxhirit të furnizimit, sektori monetar elektronik, qytete të zgjuara dhe gjithashtu shumë të tjera. Dikur informacioni i përmbahet pas disa bizneseve të rëndësishme të shitjes me pakicë të gushtit si Alibaba dhe gjithashtu perandoria e teknologjisë moderne NFT prezantoi gjithashtu detyrat e tyre Tencent. është në NFT-në e vet,

Lexo artikullin:  Thyerja: Valkyrie Bitcoin Futures ETF ($ BTF) Shkon Live në Nasdaq

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • prezantoi nisjen e një industrie Phemex Jack Tao, ndërsa ne gjithashtu raportuam kur Metaverse
  • Shto Multichain të ekspozuar përgatitet të nisë Scale Layer To Blockchains
  • Një sistem tregtimi intervistash. CEO i Digiwhale i Themeluesit zbulon pasionin në All CORE Crypto App
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin Një kthim në me zgjatjen e brezit fitues me synim,
  • Tendencat aktuale në vazhdim të këtu janë në dy monedhat kryesore: Shikoni BTC 62,000 dollarë në javë
  • Çmimi i Bitcoin bie në $ 68,000 Mes thashethemeve në rritje të së ardhmes, miratimi nga

I mëparshëm

për Lancimin Publik Mainnet në Polygon 60,000 $ Ethereum

Tjetër

Opinion BTC Bitcoin që godet ETF mund të jetë shumë larg SECReach i Shteteve të Bashkuara

MonoX (*) dhe gjithashtu (*): (*) 200-300 mijë dollarë (*) A (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju