Listat e Kava Swap në AscendEX

Përgjegjësia: Mesazhi i renditur më poshtë është një njoftim për shtyp që nuk është krijuar ngaCryptonews com.

Shkëmbim Kava

AscendEX, një sistem ndërkombëtar i tregtimit elektronik të posedimit të posedimit me një koleksion të detajuar artikujsh, është i kënaqur prezantoni listën e shenjës Kava Swap (SWP) nën të dyja USDT/SWP më 31 gusht në 1 pasdite UTC. Në festën e listimit të SWP, AscendEX sigurisht që do të merret me grupin në Kava Swap për të prezantuar 2 raste reklamash me kohë të kufizuar, që ndodhin nga 31 gusht, 1:00 e mëngjesit UTC deri në shtator 7, 12:00 e mëngjesit UTC. Duke përfunduar punë si dhe duke kryer profesione, klientëve me siguri do t'u ofrohet mundësia për të ndarë përfitimet e grumbulluara me vlerë afërsisht 90,000 USDT!

Kava është përqendruar në barazimin e zgjidhjeve ekonomike si dhe vënien e tyre lirshëm në dispozicion për çdo individ, në të gjithë globin. Kava Chain është një blockchain i decentralizuar, pa leje, rezistent ndaj censurës i zhvilluar me Cosmos SDK. Kjo nënkupton që funksionon ashtu si blockchains të ndryshëm të komunitetit Cosmos, si dhe është bërë i ndërveprueshëm me zinxhirë të ndryshëm të tjerë.

Kava io është qendra e parë ndër-zinxhir e financave të decentralizuara (DeFi) që ofron aplikacione si dhe zgjidhje për kriptovalutat më të mëdha të globit. Sistemi i Kava funksionon si një institucion financiar i decentralizuar për pronat elektronike që lidhin klientët me artikuj si monedha të qëndrueshme, financime, si dhe llogari me interes për t'u siguruar që ata mund të bëjnë edhe më shumë, si dhe të fitojnë shumë më tepër me pronat e tyre elektronike. Për shembull, shërbëtorët mund të transferojnë pronat e tyre elektronike, si dhe t'i përdorin ato si siguri për të marrë stabcoin-in e Kava, të mbështetur nga kripto, USDX. Shenja e shkëmbimit autokton (SWP), duke prezantuar të hënën 30 gusht, u mundëson klientëve të shkëmbejnë, si dhe të përfshijnë pronat e shumta në zinxhirë të ndryshëm.

Kava Swap është një qendër likuiditeti ndër-zinxhir për të gjitha aplikimet DeFi, si dhe zgjidhjet ekonomike. Funksioni i tij është të bëjë të mundur grumbullimin e fondeve aty ku mund të lëshohet në mënyrë perfekte në mjedise të ndryshme blockchain, aplikacione DeFi, si dhe zgjidhje ekonomike. Në thelbin e tij, Kava Swap është një Protokoll Autonom Autonome i Krijimit të Tregut (AMM), i cili shfrytëzon kornizën DeFi të sistemit Kava, urat ndër-zinxhir, si dhe mbrojtjen. Kava Swap u siguron klientëve një metodë të qetë për të shkëmbyer mes pronave të blloqeve të ndryshëm, si dhe lëshimin e fondeve të tyre menjëherë në pishinat e krijimit të tregut, ku ata mund të fitojnë kthime të shkëlqyera.

Lexo artikullin:  Minatorët e Bitcoin sigurojnë marrëveshje bërthamore, ndryshimi i formës Airdrop + Më shumë lajme

Protokolli Kava është koleksioni i rregulloreve si dhe veprimeve të zhvilluara pikërisht në Zinxhirin Kava që bën të mundur performancën e sofistikuar të DeFi si huazimi pa leje si dhe huamarrja. Ashtu si shumica e blockchains të komunitetit Cosmos, veprimet e automatizuara të blerjes të quajtura "Kontrata të zgjuara" janë të koduara direkt në procedurë. Ato përshkruhen si "përbërës" në Ekosistemin Cosmos Aplikacioni Kava përdor një lloj përbërës unik të quajtur CDP. Protokolli i fortë është një aplikacion që runson Kava Chain Nuk ka blockchain -in e tij. Ai bazohet në Protokollin Kava, si dhe përfshin performancë krejt të re, duke zgjeruar Ekosistemin Kava që të përbëhet nga një procedurë e tregut të parave të vetëqeverisura.

Shenja HARD është një shenjë unike në Zinxhirin Kava. Ofrohet si përfitim për sigurimin dhe marrjen në aplikacionin Hard. KAVA, shenja autoktone e procedurës KAVA, përdoret si një dëshmi e aksioneve për vendosjen e posedimit, e cila siguron që përfundimi, si dhe siguria e financimeve në procedurë, si dhe shërben gjithashtu si "ofruesi i huasë së shpresës së fundit" 'në skenarë të veçantë. Zinxhiri Kava mbrohet nga shenja e tij autoktone KAVA, si dhe përdoret në të gjithë zinxhirin e plotë si një transport, si dhe një dyqan me vlerë. Ofrohet si përfitim për prodhimin e USDX në aplikacionin Kava. USDX është një monedhë e qëndrueshme e fiksuar lirshëm në Dollarin e Shteteve të Bashkuara. Prodhohet kur hapet një CDP Kava. KAVA, SWP si dhe HARD janë të gjitha simbole të administratës, duke nënkuptuar që pronarët mund të zgjedhin rregulloret, si dhe atributet e sugjeruara krejt të reja të metodave.

Rreth AscendEX

AscendEX është një sistem ekonomik ndërkombëtar i kriptomonedhës me një koleksion artikujsh të detajuar të përbërë nga vend, diferencë, si dhe tregtimet e së ardhmes, zgjidhjet e çantave, si dhe hedhjen ndihmë për mbi 150 detyra blockchain të tilla si bitcoin, eter, si dhe rritje. E nisur në 2018, AscendEX zgjidh mbi 1 milion klientë me pakicë si dhe klientë institucionalë në të gjithë botën me një sistem tregtar jashtëzakonisht të rrjedhshëm, si dhe mjete juridike të sigurta dhe të sigurta të kujdestarisë. AscendEX është bërë në të vërtetë një sistem udhëheqës nga ROI në "ofertat e para të këmbimit" duke mbështetur disa nga detyrat më gjeniale të tregut nga komuniteti DeFi të tilla si Thorchain, xDai Stake, si dhe klientët e Serum AscendEX marrin qasje unike në transmetimet simbolike, si dhe aftësia për të fituar simbole në fazën më të hershme të mundshme. Për të zbuluar më shumë në lidhje me atë se si AscendEX po përdor teknikat më të mira si nga Wall Street ashtu edhe nga komuniteti i kriptomonedhës për të sjellë altcoinat më të mira për klientët e tij, ju lutemi shihni www.AscendEX com

Lexo artikullin:  Njoftimet dhe Çregjistrimi i Kriptove: Java 31

Për më shumë detaje, si dhe azhurnime, ju lutem shihni:
Faqja e internetit: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEXEnglish
Medium: https://medium.com/ascendex

Rreth Kava Swap

Kava Labs është përqendruar në barazimin e zgjidhjeve ekonomike si dhe vënien e tyre lirshëm në dispozicion për çdo individ, në të gjithë globin. Kava është qendra e parë ndër-zinxhirore e Financave të Decentralizuar (DeFi) që furnizon aplikacione si dhe zgjidhje për kriptovalutat më të mëdha të globit. Sistemi i Kavës funksionon si një institucion financiar i decentralizuar për pronat elektronike që lidhin klientët me artikuj si monedha të qëndrueshme, financime, si dhe llogari me interes për t'u siguruar që ata mund të bëjnë edhe më shumë, si dhe të fitojnë shumë më tepër me pronat e tyre elektronike.

Për më shumë detaje, si dhe azhurnime, ju lutem shihni:
Faqja e internetit: https://www.kava.io/
Twitter: https://twitter.com/Kava_Swap
Telegram: https://t.me/KavaSwap
Medium: https://medium.com/kava-labs

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju